Ser fint ud, har læst lidt på din anden tråd omkring lugt, sygt nok med 12 planter

Men de er vel ikke feminiserede eller hvad?
Anyways, en lille update: Vi har i dag høstet de to sidste planter og i går smagte vi på et par af de små skud fra den anden plante som var tørre

Dejligt røg, dejligt opløftende, men den har en lille smule kradsende eftersmag. Vil skyde på det er fordi jeg flushede den for tæt på høst, så den ikke nåede at smide alle næringsstofferne. Men lad os håbe, at de to andre som har stået længere efter flushet, ikke bærer samme præg.
Rent mængdemæssigt fik vi ved disse tre planter 118,4 gram vådt, så det var udemærket

Den ene af de høje gav kun 34,6, men sådan kan det gå. Nu ligger det hele til tørring, planterester og skud.
Og lyset er slukket i skabene, der er ingen planter i potter eller noget, det virker sgu lidt underligt
Lidt billeder til øjnene:
Slagtet og klar til høst:

Den laveste plantes høst:

Og den sidste af de to høje:

Den friske høst af de to seneste på bagepapiret for neden på bordet. Til venstre på pappet, høsten fra den vi høstede i søndags (vi har smugrøget lidt). Handiplanten er slagtet på det rektangulære stykke pap til højre på bordet og resten er planterester fra de "gode" planter.

Her ses til højre i billedet en blæser som står på afstand og blæser en smule luft ind over bordet for at skabe noget cirkulation i rummet og til venstre en affugter som tager den fugt som nu skulle komme i rummet. Vil gerne lige pointere at blæseren ikke blæser ret kraftigt, så det ikke tørrer for hurtigt. Det er bare for at skabe lidt luftcirkulation så vi ikke risikerer det kommer til at ligge og mugne/rådne


Med hensyn til tørring og curring, kommer det til at ligge en uge og når stilken kan knækkes på de forskellige skud kommer de i lufttætte beholdere sammen med skræller fra citron og appelsin og jævnligt åbnet for at give frisk luft og undgå for meget fugt i beholderne. Er der nogen der har erfaring med at curre tørrede skud sammen med citron- og appelsinskræller? Det er sikkert ikke meget, men man må da kunne give produktet en lille snært af eksotisk smag
