Lige et tip til ristningen. Eller.. det er nok mere min personlige "teori" til god smøg-ristning

Jeg griller med smøgen i selve flammen, med flamme på ~2 cm.
Når man griller, er det kun det yderste af smøgen der varmes op. En del af mine rygervenner, tror den er færdig fordi den er mørk på ydersiden, mens det i virkeligheden, ofte bare er ydersiden der er brændt på og stadig fyldt med nikotin inde i midten.
Det handler om, langsomt, at hæve temperaturen ved skiftevis at grille, så kort puste i smøgen, for at få kølet ydersiden af smøgen lidt ned, så den ikke brænder på. Så det er først når temperaturen er helt oppe, at jeg begynder at puste nikotin ud. Når først smøgen er oppe i den temperatur, tager det 10 sekunder at varme den op til puste-temperatur igen...
Jeg køber altid 20 packs, Prince Light 100. De passer perfekt i en joint og så får de lov at ligge og tørre i min skuffe, så jeg sparer af-fugtningen
