Jeg prøvede watercuring i efteråret og synes ærlig talt ikke det var bøvlet værd. Smagsmæssing var resultatet udemærket, men skuddene så ikke nær så godt ud. Og så lugtede det skidt mens det stod på. Du kan sagtens opnå gode resultater med et syltetøjsglas. Når din skunk er så tør at stænglerne ikke er seje længere, lægger du skuddene i syltetøjsglas og lufter ud ved dem ca. dagligt. Du kan så tilføje ting som appelsinskræller og vanilje, hvis du er til den slags. Anyway, så bliver smagen bedre og mindre klorofylpræget jo længere de ligger. Mit får lov at ligge til det fra året før et gået op i røg. Det er vist er afsnit i CF guiden om curing/efterbehandling. Den har du
selvfølgelig læst, når du er ny i faget
Hvis du prøver med vand, så søg på siden. Der er en længere tråd om emnet. Og det er, som Bismann siger, vandhane koldt vand der skal til.