Psychedelia.dk

Velkommen til psychedelia.dk. Vi er Danmarks største community for fornuftig anvendelse af rusmidler og legalisering.
Dato og tid er 04 aug 2025 03:52

Alle tider er UTC + 1 time [DST ]




Skriv nyt emne Svar på emne  [ 6 indlæg ] 
Forfatter besked
Indlæg: 09 nov 2013 15:23 
Offline
Junior medlem

Tilmeldt: 09 nov 2013 15:17
Indlæg: 4
Hej folkens

Sidder med et par venner i en lille lejlighed, uden komfur/ovn (Ny indflyttet) :oops:

Har vi mulighed for at lave guldkakao /Hash The i uden de 2 ting :?:


Vi tænker lidt på at smelte smør i en cola dåse, og så smuldre hash i den, mens vi varmer den over en stearinlys/lighter

og så derefter over i en kop med kakoe.. :P

Ellers nogle gode ideer? :gud:

:rocking:
-Digg


Top
 Profil  
 
Indlæg: 09 nov 2013 15:26 
Offline
Insane psychedelia user!
Brugeravatar

Tilmeldt: 02 jun 2010 17:13
Indlæg: 2690
Geografisk sted: over stok og sten
fy for helvede :D det lyder ikke sundt... men aner det ikke.....
kan i ikke bare ryge jer en pind :D ?

_________________
Because Im a faggot alright
Skal du have et gok i nøden din skidespræller ?


Top
 Profil  
 
Indlæg: 09 nov 2013 15:30 
Offline
Junior medlem

Tilmeldt: 09 nov 2013 15:17
Indlæg: 4
fy for helvede :D det lyder ikke sundt... men aner det ikke.....
kan i ikke bare ryge jer en pind :D ?


Shit vi fik en go griner der :D


Vi vil bare gerne prøver at få en god rus ud af det :shock:


Top
 Profil  
 
Indlæg: 09 nov 2013 15:32 
Offline
Dedikeret medlem
Brugeravatar

Tilmeldt: 28 maj 2010 22:06
Indlæg: 957
Geografisk sted: Syd for Skagen
Så længe i ikke overkoger smøren, ser jeg ikke den store fare for noget med cola dåsen.
Vil nu nok heller bruge mørk chokolade istedet også en lille smugle kakao i og vente på at det var smeltet sammen, for så at smide hashen i. Langsommeligt er det nok, men at få det til at lykkes, ser jeg ikke umuligt.

_________________
Bagsidens gule sider - Giftlinjen, rådgivning om misbrug mm.
Bekendtgørelse om euforiserende stoffer
Cannabis Guide

DDSIT: LÆS OP PÅ DIT STOF kong.svamp, inden du udtaler dig om noget du tilsyneladende ikke aner en skid om...
kong.svamp: øhm har du HTX på 2 år med fyskik OG kemi på A?


Top
 Profil  
 
Indlæg: 09 nov 2013 15:48 
Offline
Junior medlem

Tilmeldt: 09 nov 2013 15:17
Indlæg: 4
Så længe i ikke overkoger smøren, ser jeg ikke den store fare for noget med cola dåsen.
Vil nu nok heller bruge mørk chokolade istedet også en lille smugle kakao i og vente på at det var smeltet sammen, for så at smide hashen i. Langsommeligt er det nok, men at få det til at lykkes, ser jeg ikke umuligt.



Det var det vi tænkte


Top
 Profil  
 
Indlæg: 10 nov 2013 16:58 
Offline
Junior medlem

Tilmeldt: 09 nov 2013 15:17
Indlæg: 4
Så er den metode prøvet... og for satan det slog hååårdt..


vi tog en lille og en stor Cult energi dåse, den store skar vi over ca på midten, og den lille ca 5cm fra bunden..

så lavede vi 2 hakker ned i den lille dåse så der kunne stå en serin lys der nede uden at gå ud

og så smed vi den store dåse oven på... der i havde vi så en tsk fuld smør, og ca 1g klump.

vi fik det godt varm, og smed lidt kakao der ned og fik det blandet rigtig godt

ud i 3 glas og så med lidt mere kakao (det var lidt grumt...)

vi drak det hele, og så røg vi en lille pind med et halv gram i bare lige for at skyde det i gang.

den første time kunne vi kun mærke pinden, og så da den var ved at blive "svag", troded vi det var det...

ca 20 min senere, skal jeg da lige love jer for at den tog fat... holy shit!





så vi fandt da ud af at det virkeded fantasktisk, dog tog det meget længere tid at lave end med en komfur..


stave fejl må i sku selv rette, jeg gidder ikke!


Top
 Profil  
 
Vis indlæg fra foregående:  Sorter efter  
Skriv nyt emne Svar på emne  [ 6 indlæg ] 

Alle tider er UTC + 1 time [DST ]


Hvem er online

Brugere der læser dette forum: Ingen og 14 gæster


Du kan ikke skrive nye emner
Du kan ikke besvare emner
Du kan ikke redigere dine indlæg
Du kan ikke slette dine indlæg

Søg efter:
Hop til:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Danish translation & support by Olympus DK Team