Kære Psykedelia,
Jeg ved ikke om nogen er bekendte med hvordan gartnere sørger for deres salat forbliver frisk i rigtig lang tid. Man vander dem og giver dem en masse salt (Eller sådan noget, jeg er ikke helt sikker), men så sidste år smagte jeg noget pot, det smagte virkelig meget af svovl.
Kan man forstille sig fyren har vandet og gødet feden lige før han hostede? Så osmose og det der, har villet at der skulle højere koncentrationer af gødning, bestående af blandt andet fosfor? Og det var herfra smagen kom fra, fosfor altså svovl.. Jeg har før badet i kilder opvarmet af lava som også udløste svovlgasser, og det smagte præcis som det lugtede der. Har også lugtet til rent svovl i folkeskolen (tænk vi fik lov til det, børn er ellers pakket ind i vat :p) lige op i næsen, forfærdeligt, lad vær med det! Og det lugtede også sådan.
Men for at opsumere, kan gødningen hvis man også vandet lige før høst få skunk og pot til at smage af rådne æg? Svovl? Fosfor?
Mvh
|