Halose skrev:
I forlængelse af det GangsterMark skriver, så vil jeg lige indskyde at du med tiden hurtigt vil finde ud af hvor lang tid tobakken skal ha' i gryden (hvad enten det er en køkkengryde, sølvpapirs"gryde", whatever), og vil gi dig et lille råd:
Mine erfaringer siger mig at man IKKE skal vente med at smide hashen i til al den krads lugt er forduftet fra tobakken, da jeg synes at tobakken bliver alt for tør og overristet, da du jo også skal varme tobakken op igen når du har smidt hashen i,
for at det bliver til én enhed.
Jeg plejer at lige lade den allersidste aroma af svovlstikker blive i tobakken, inden jeg kaster hashen i, for derefter at fortsætte. Husk det, der er forskel på jointmix og bongmix, og støder alt for tit på et bongmix hvor det snildt ku ligne et jointmix til forveksling; Tobakken for sig, og hashen for sig. Sørg for aldrig at lave et sådant mix!
Held og lykke med tilberedningen.
Helt sikkert, det vil jeg huske til næste gang, jeg har også tildens til at komme til at riste smøgerne for længe, over gryden

Og så kan man jo altid købe light smøger, så man ikke behøver bruge så lang tid, på at få nikotinen ud.