Hey psy!
Jeg sidder pt i sydafrika og har skraellet og kogt noget dejligt san pedro kaktus ind saa det ka vaere i en halv liters flaske, saa jeg kan tage det med mig. Jeg er saa kommet til at taenke over hvor land tid man egentlig kan beholde det saadan uden at der kommer maveonde i det. Det groenne er skraellet af og kogt i 6 timer med saften fra en citron i, og det er vel godt halvanden meter i alt saa jeg vil daelme gerne beholde det lidt endnu. Det har vaeret opbevaret koeligt og uden sollys.
Er der nogen der har erfaringer paa den front ?? Jeg har lige set at jeg ikke har fulgt forslaget fra leksikonet til at preparere kaktussen, og at det nok ville have vaeret nemmere, men jeg brugte den metode jeg fik anbefalet af de lokale og de er skam godt erfarne med den.
Haaber i kan hjaelpe, og paa forhaand mange tak.
vh drys!
Og i oevrigt maa jeg i samme aandedrag oenske en rigtig go tramper paa loerdag, jeg ville gerne have vaeret der!
|