Jeg har haft lidt travlt, og har det egentlig stadig, så har ikke lige fået lavet den guide endnu. Malkavian, dit forslag er en rigtig god ide, og heldigvis er det i nogen grad muligt at gøre det, uden at det volder de store problemer. Det vigtige er at man sørger for at måle pH, og ikke bare tilsætter syre på slump. Kommer der for lidt syre i, kan der være meget ASA tilbage, og er der for meget er det nærmest udrikkeligt!
Metoden er kort sagt at pulverisere pillerne, tilsætte vand, lade det trække i nogle timer i køleskab og så filtrere det. Derefter tilsættes en tilstrækkelig mængde stærk citronsyreopløsning til at sænke pH til <4, lade trække i køleskab igen, og endnu en gang filtrering. Ved at sænke pH så meget er man sikker på at der kun vil være en minimal mængde acetylsalicylsyre tilbage i væsken, dette kan måles med pH-sticks som købes på apoteket. Evt. kan man
efter filtreringen neutralisere væsken med noget tvekulsurt natron(NaHCO
3) eller kalcineret soda(Na
2CO
3), så er den knap så krads for munden, og smagen tager sikkert heller ikke skade af lidt mindre syre

Jeg stiller det lidt mere detaljeret op inden så længe, det her er bare lige en forsmag
