Psychedelia.dk

Velkommen til psychedelia.dk. Vi er Danmarks største community for fornuftig anvendelse af rusmidler og legalisering.
Dato og tid er 20 jun 2019 07:45


Alle tider er UTC + 1 time [DST ]




Skriv nyt emne Svar på emne  [ 3 indlæg ] 
Forfatter besked
Indlæg: 08 jan 2019 22:53 
Offline
Medlem

Tilmeldt: 24 aug 2018 20:30
Indlæg: 63
:mrgreen: Denne post kommer til at være lang men der vil være nogle tips, en reminder om almen god skik på staden, en Q&A og et reality check hvis du leger Tony Montana så jeg vil især anbefale de mere uerfarne brugere til at læse det hele.

Jeg er ved at blive lidt for voksen og kedelig så før jeg begynder vil jeg hurtig komme med en lille moralprædiken og en reminder om medaljens bagside.

Nej, ingen har godt af at ryge cannabis. Men ingen har heller ikke godt af at drikke alkohol, ryge tobak eller spise sukker. Hvis man alligevel gør det er det bedst at vente til hjernen er fuldt udviklet og ikke tager ligeså meget skade af det og det er den ikke før et sted i 20erne (lad mig nu være dobbeltmoralsk, ingen fortalte mig det i min ungdom).

Nej, for de fleste er cannabis ikke et gate-way drug der fører til baner og sprøjter. Men det sker for en lille del og det er ikke kønt. Andre begynder aldrig på hårde stoffer men ender i et misbrug af cannabis der overdækker alt andet i deres liv.

Jeg har set venner smide det hele væk: Hus, job, kone og børn. Intet tilbage udover misbruget der fører til et liv med krim før de ender årevis bag tremmer eller i en grav alt for tidligt.

Men jeg har også set venner have et fast men fungerende forhold med alverdens stoffer så husk på at vi er frie mennesker der har lov til at gøre hvad vi vil. Lad dine venner være dem de er hvis det fungerer for dem.

Men hvis du er en sand ven er du klar til at hjælpe hvis det tager overhånd og bliver til et misbrug der ødelægger deres liv. Det er hårdt, tidskrævende og tager en helvedes masse energi. Du får lyst til at skrige "HVORDAN FUCK TROEDE DU DET VILLE GÅ?!". Men lad vær, der kommer intet godt ud af det. De vil skrige alverdens skældsord til dig. Ignorer dem. De er ikke dem selv efter lang tid hvor deres hjerne mange gange dagligt er blevet voldkneppet af junk. Husk hvem de var før, hold fast i den tanke for det bliver en "up-hill-battle" og Master Fatman nægter at springe af dig.

Ser du det ske skal du vide at man ikke kan hjælpe folk på egen hånd. De vil påstå at alt er under kontrol mens de tager en god-morgen-bane/joint. Lad vær med at tro på dem. Det kræver en gruppe indsats at få folk tilbage men det er det hele værd. Venner, kærester, familie, misbrugsrådgivning. Whatever men gør noget. Der findes gratis rådgivning i de fleste større byer og jeg tilføjer links til nogle af dem.
KØBENHAVN:
https://novavi.dk/stofraadgivningen/unge/
De er rigtig gode, super søde og så arbejder Henrik Rindom (Danmarks førende misbrugsforsker) deltid hos dem.

ÅRHUS:
https://aarhus.dk/borger/sundhed-og-syg ... ehandling/

ÅLBORG
https://www.danskmisbrugsbehandling.dk/ ... U_EALw_wcB

ANDRE BYER:
https://www.danskmisbrugsbehandling.dk/ ... QtEALw_wcB

Hvis i stadig er børn og din ven er typen der tager alt selvom det kunne være rottegift skal du vide at du IKKE er en stikker for at sige det til hans forældre. Han vil hade dig for det men hellere det end at bære hans kiste et år senere og blive ædt levende af skyldfølelse. Det kan redde hans liv at du tager en svær samtale med hans forældre i tide. Du kan ikke hjælpe ham mere end det men det er også alt det kræver fra din side.

Don't worry, it's done now.

Hvis du alligevel vil ryge så skal du i det mindste ikke chikaneres af perverse oste der elsker at rage på folk før de skriver en bøde.

METRO:
Hvis du er usikker på om der er ost så tag et kig på Overgaden Oven Vandet og Dronningensgade på Metroens side. Tit er de for dovne til at skulle gå langt og deres biler holder tæt på.

Skulle der være ost i metroen så gå over og tag bussen. Ja, det er langsommere men også 2000kr billigere.

TUR/RETUR uden et seksuelt overfald:
Jeg oplever at osten har faste gemmesteder hvor de godt kan lide at stå. Har du andre så kom gerne med dem i kommentarfeltet.

* Indgangen til Vor Frelsers Kirke, lige bag hegnet.
* 9a busstoppestederne ved Kiosken ved Kirken.
* Fakta
* Hjørnet af Dronningensgade og Bådsmandsstræde.

NOSSER AF STÅL:
Skulle uheldet være ude og du ser at de står lidt længere fremme og venter så forhold dig i ro og forsæt som de ikke stod der, medmindre de har en hund i så fald skal du straks finde en anden vej og skide på om du ser mistænkelig ud.

Når politiet står der har de ikke tid til at chikanere alle der går forbi og derfor er det bedste man kan gøre at forsætte som en "lovlydig" person ville. Lad vær med at opføre dig som en idiot og råb "4-0 til palle" eller noget lign. Ja det er fristende at gøre men ikke bare vil det føre til at de nu tjekker dine lommer, det er også ulovligt at råbe det efter dem og kan føre til endnu en bøde.

Jeg er selv kommet derude i ca. 10 år på næsten daglig basis og de forpulede ildelugtende oste har stadig til gode at give mig min første bøde for besiddelse. Relax, de fleste oste har en lavere IQ end Morten og Peter. Brug din hjerne, vær opmærksom på omgivelserne og så er turen frem og tilbage så let som en leg.

NÅR DU ER PÅ CHRISTIANIA:
Jeg ville ønske at jeg ikke var nødt til at skrive denne del men alt for tit ser jeg folk der har efterladt hjernen derhjemme.

Det første man skal huske på omkring Christiania er at det faktisk er folks hjem som de har valgt at åbne for alle. Vis dem at du sætter pris på det.

* Der er skraldespande mange steder, brug dem! Er du ikke gammel nok til at rydde op efter dig selv er du heller ikke gammel nok til at færdes uden mor og far.
* Børnehaven er ikke et sted at chille med en joint. Der er så mange andre steder man kan gøre det. Lad nu børnene have bare et sted hvor de ikke får et sekund-hand high. Iøvrigt kan pædagogerne råbe ret højt hvis du stadig ikke har forstået det.
* Racisme, sexisme, facisme og alle de andre dårlige "isme" er forbudt. Alle er velkomne og har samme ret til at nyde oasen i midten af betonen.
* Ja du er en taber hvis du har våben med på staden. Fuck off.
* Men du er stadig ikke den hårdeste herude. Lad vær med at skabe dårlig stemning og fronte andre for du ved aldrig hvem du fucker mere. Der er generalt få voldssager men når det sker er der ingen kære mor til at hjælpe dig.
* Hvis du er der sent om aftenen så vis hensyn til at folk formentligt sover. Ter du dig som en teenagetøs som lige har set Justin Bieber og skriger som hun lige har set 1D anbefaler jeg at du tager på diskotek.
* Christiania er så MEGET mere end bare hashhandel. Det er et socialt eksperiment der har overkommet alle udfordringer på deres vej. Fra starten af besættelsen og besværet med at få lov til at bor der, epidemien med junk til den borgerlige klasses og politikernes konstante årelange had. Christiania er et helt specielt magisk sted. Et vidunderligt sted med fantastisk natur og fede oplevelser i midten af betonen. Faktisk det eneste sted i verden med sand 100% demokrati (det dur fordi de ikke er flere end de er). En bystat i midten af København der klarer de fleste ting selv. Fritidsordning, postvæsen, sanitation, genbrugsplads osv.
* Der er fantastiske spisesteder, fester, koncerter, cirkus, trylleshows, markeder, workshops og hvis du et år ikke har nogle at holde jul med holder Månefiskeren en super hyggelig juleaften der er åben for alle.

NÅR DU ER PÅ PUSHERSTREET:
Husk på at hash stadig er ulovligt og derfor er er der nogle forhåndsregler pusherne er nød til at tage.
* Lad din mobil blive i lommen, uanset om den har kamera eller ej.
* Gå roligt. Løberi skaber urolighed og er et tegn på at osten kommer.
* Lad vær med at råbe ost eller lign. Grunden er den samme som ovenover.
Der er stor sandsynlighed for at du ender med at få et par på hovedet hvis du gør noget af det overstående da pusherne vil tage det som et angreb på deres frihed da den balancerer på en hårfin grænse hver gang de er på job. Giv dem et smil,vær høflig og uproblematisk så de kan nøjes med at koncentrere sig om osten hvilket i sig selv er mere end nok.

Derudover:
* Betaling med falske penge er altid en dum idé. Stod bag en der prøvede det og han fik nogle voldsomme håndmadder.
* Lad vær med at gå op foran i køen og stil dig på siden af deres bod for at se hvad de har. Langt de fleste bliver meget irriteret over det. Hvis du skulle være en undercover kujon med et skjult kamera ville de være fucked. Vis nu lidt respekt. Stil dig bag i køen og vent. De fleste boder har alligevel den samme grundpakke af brune og grønne varer.

SPØRGSMÅL:
Q: hvor kan jeg købe hashkager/olie/dabs?
A: Udbuddet varierer meget og derfor vil folk have svært ved at give dig et svar. Tag selv derud og kig.

Q: Status?
A: Formentligt frit som det meste af døgnet. Ja osten kommer ofte på besøg men de har ikke besat området. Du kunne stå af metroen på Christianshavn som osten satte fod på Christiania og alligevel vil de være væk før du når pusher Street. Selvfølgelig er alle besøg ikke så hurtige men det illustrerer pointen om at status spørgsmål er ligegyldige. Du kan sidde derhjemme, få et "All clear" på dit status spørgsmål og når du er derude vrimler det alligevel med ost. INGEN kan give dig et godt svar så drop det. Jeg har oplevet besøg af 5 minutters varighed helt op til over en halv times varighed. Jeg har oplevet at osten skred, ventede 2 min til boderne var oppe igen og så kom de tilbage. Ingen kan forudse hvad oste med skizofreni finder på.

Q: Hvordan er åbningstiderne?
A: Et illegalt marked har ikke faste åbningstider som Netto. Ingen kan give dig et 100% korrekt svar. På hverdage er der tit åbent som minimum mellem 07-22 og i weekender 09-00. Det er sjældent at der er helt lukket. Det er stort set muligt at få noget døgnet rundt. Tag derud og brug hjernen. Prisen er ikke super god men hvad fuck havde du forventet en onsdag nat kl fire?

GULDKAKAO:
1. Nol din ryger. Hvis du er helt grøn vil jeg anbefale 0,5g Per liter. Har du røget i mange år har du allerede tjek på mængden.
2. Tænd et blus på laveste varme og smelt noget smør.
3. Når smørret er helt smeltet så tag gryden af og hæl mixet i gryden mens du rør forsigtigt med en teske og sikrer at alt mixet er opløst.
4. Hæld kakaoen i og sæt gryden tilbage på varmen men skru ikke op for varmen.
5. Forsæt med at røre i den indtil du ikke længere kan skelne mellem kakaoen og fedtet. Det må IKKE koge.
6. Drik. Vær opmærksom at der kan gå op mod en time før du mærker effekten.

Hvis du vil lave hashkage så følg trin 1, 2 og 3 før du hælder grydens indhold ned i dit kagemiks. Lige som ved kakaoen kan der gå op mod en time før du bliver skæv. Sådan er det med alle edibles. Så tag hensyn til det og pas på. Uanset hvilke former for edibles du laver så skal du være opmærksom på temperaturen. Bliver den for høj har du spildt alt mixet og kan ligeså smide det ud.

Edibles gør også en mere skæv da kroppen optager en større procentdel af thc'en end hvis man røg det. Da jeg prøvede edibles for første gang havde jeg ingen idé om noget som helst så resultatet blev at jeg tog alt for meget og endte med at sidde ned på et busstoppested i 5 timer og kigge lige ud i luften.


HAR DU HØRT FOR MEGET GANSTARAP?
Du er sandsynligvis en lille dude med samme psyske som en Chihuahua. Du gør højt men slår som en bitch så sæt dig nu tilbage på skolebænken og få noget ud af dit liv.

NEJ, det er ikke sejt at have en uendelig lang straffeattest. Vent til du er ældre og nu er det dig der er taberen. De eneste jobs man kan få er dem ingen andre vil have. Lyt til Skurkens sange. Han er en rimelig fucked up dude der har prøvet det hele. Han lever det liv han gør og han har ikke tænkt sig at stoppe da det er alt han kender til men lyt til hans tekster. I nogle sange udtrykker han vrede over den barndom han aldrig havde, alle de sindssyge ting han skulle gå igennem og hvordan at hvis det stod til ham ville han gerne have haft en normal barndom med normale forældre og normale fremtidsmuligheder.

Tror du stadig at du er gansta så læs lidt videre om realiteten.

* Du skal være heldig hvergang. Osten skal kun være heldig én gang før du er fucked.
* Du er nød til at leve efter de tre aber. Du har ikke set noget, du har ikke hørt noget, du ved ikke noget. Det er ligemeget om du snakker med osten eller din mor. Folk kan ikke lide når man snakker for meget og finder de ud af det gør du klogest i at løbe langt væk meget hurtigt ved mindre du vil parteres og begraves til havs.
*Det er ikke en leg at være kriminel. Tænk dig om før du starter på det for det er meget lettere at lade vær med at starte end det er at stoppe igen.
* Sæt f.eks 25% af til fremtidige advokat udgifter. Beskikkede advokater giver ikke en skid for dig. At du har en rigtig advokat kan muligvis spare dig for en masse tid i fængslet eller få dig frikendt totalt.
* Du kan ikke stole på dine venner. Der er altid en Judas der vil sælge dig for at redde sin egen røv. Var de ikke med på rov skal de heller ikke vide en skid om hvad der skete.
* Er du klar på at bruge årevis bag tremmer hvor man skal slås for alt? Sandt det er ikke som i en film men det er stadig fucked up. Be ready to fight or be someones bitch.
* Hvordan vil du forklare dine børn/forældre at deres far/søn var en egoistisk idiot da han tog skimasken på og pegede jernet mod et uskyldigt menneske og det er derfor at de kun kan se dig en gang om ugen i en time de næste mange år.
* Klodser du hos din pusher og smider pengene væk bliver du banket til plukfisk før du får et jern i hånden og bliver fortalt at du har en time til at røve en bank og aflevere pengene. Og nej du kan ikke skyde dig ud af det her. Ingen er dumme nok til at aflevere en ladt pistol til en man truer. You fucked up, now deal with it.


Peace out, god ryger og tænk jer om en ekstra gang før i gør noget sjovt der viser sig at være pænt dumt.

_________________
Jeg kan ikke foredrage politisk korrekthed.
Politisk korrekthed < idiotisk racisme.

I det mindste siger de hvad de mener og er ikke bare nikkedukker.


Senest rettet af Fuckhvorduerfra 09 jan 2019 01:02, rettet i alt 2 gange.

Top
 Profil  
 
Indlæg: 09 jan 2019 00:53 
Offline
Dedikeret medlem

Tilmeldt: 09 jan 2008 01:22
Indlæg: 526
Geografisk sted: sted
Fuckhvorduerfra skrev:
(...)

Don't worry, it's done now.

Hvis du alligevel vil ryge så skal du i det mindste ikke chikaneres af perverse oste der elsker at rage på folk før de skriver en bøde.

METRO:
Hvis du er usikker på om der er ost så tag et kig på Overgaden Oven Vandet og Dronningensgade på Metroens side. Tit er de for dovne til at skulle gå langt og deres biler holder tæt på.

Skulle der være ost i metroen så gå over og tag bussen. Ja, det er langsommere men også 2000kr billigere.

TUR/RETUR uden et seksuelt overfald:
Jeg oplever at osten har faste gemmesteder hvor de godt kan lide at stå. Har du andre så kom gerne med dem i kommentarfeltet.

* Indgangen til Vor Frelsers Kirke, lige bag hegnet.
* 9a busstoppestederne ved Kiosken ved Kirken.
* Fakta
* Hjørnet af Dronningensgade og Bådsmandsstræde.

NOSSER AF STÅL:
Skulle uheldet være ude og du ser at de står lidt længere fremme og venter så forhold dig i ro og forsæt som de ikke stod der, medmindre de har en hund i så fald skal du straks finde en anden vej og skide på om du ser mistænkelig ud.

Når politiet står der har de ikke tid til at chikanere alle der går forbi og derfor er det bedste man kan gøre at forsætte som en "lovlydig" person ville. Lad vær med at opføre dig som en idiot og råb "4-0 til palle" eller noget lign. Ja det er fristende at gøre men ikke bare vil det føre til at de nu tjekker dine lommer, det er også ulovligt at råbe det efter dem og kan føre til endnu en bøde.

Jeg er selv kommet derude i ca. 10 år på næsten daglig basis og de forpulede ildelugtende oste har stadig til gode at give mig min første bøde for besiddelse. Relax, de fleste oste har en lavere IQ end Morten og Peter. Brug din hjerne, vær opmærksom på omgivelserne og så er turen frem og tilbage så let som en leg.

NÅR DU ER PÅ CHRISTIANIA:
Jeg ville ønske at jeg ikke var nødt til at skrive denne del men alt for tit ser jeg folk der har efterladt hjernen derhjemme.

(...)

* Der er skraldespande mange steder, brug dem! Er du ikke gammel nok til at rydde op efter dig selv er du heller ikke gammel nok til at færdes uden mor og far.
* Børnehaven er ikke et sted at chille med en joint. Der er så mange andre steder man kan gøre det. Lad nu børnene have bare et sted hvor de ikke får et sekund-hand high. Iøvrigt kan pædagogerne råbe ret højt hvis du stadig ikke har forstået det.
* Racisme, sexisme, facisme og alle de andre dårlige "isme" er forbudt. Alle er velkomne og har samme ret til at nyde oasen i midten af betonen.
* Ja du er en taber hvis du har våben med på staden. Fuck off.
* Men du er stadig ikke den hårdeste herude. Lad vær med at skabe dårlig stemning og fronte andre for du ved aldrig hvem du fucker mere. Der er generalt få voldssager men når det sker er der ingen kære mor til at hjælpe dig.
* Hvis du er der sent om aftenen så vis hensyn til at folk formentligt sover. Ter du dig som en teenagetøs som lige har set Justin Bieber og skriger som hun lige har set 1D anbefaler jeg at du tager på diskotek.
(...)
NÅR DU ER PÅ PUSHERSTREET:
Husk på at hash stadig er ulovligt og derfor er er der nogle forhåndsregler pusherne er nød til at tage.
* Lad din mobil blive i lommen, uanset om den har kamera eller ej.
* Gå roligt. Løberi skaber urolighed og er et tegn på at osten kommer.
* Lad vær med at råbe ost eller lign. Grunden er den samme som ovenover.
Der er stor sandsynlighed for at du ender med at få et par på hovedet hvis du gør noget af det overstående da pusherne vil tage det som et angreb på deres frihed da den balancerer på en hårfin grænse hver gang de er på job. Giv dem et smil,vær høflig og uproblematisk så de kan nøjes med at koncentrere sig om osten hvilket i sig selv er mere end nok.

Derudover:
* Betaling med falske penge er altid en dum idé. Stod bag en der prøvede det og han fik nogle voldsomme håndmadder.
* Lad vær med at gå op foran i køen og stil dig på siden af deres bod for at se hvad de har. Langt de fleste bliver meget irriteret over det. Hvis du skulle være en undercover kujon med et skjult kamera ville de være fucked. Vis nu lidt respekt. Stil dig bag i køen og vent. De fleste boder har alligevel den samme grundpakke af brune og grønne varer.

SPØRGSMÅL:
Q: hvor kan jeg købe hashkager/olie/dabs?
A: Udbuddet varierer meget og derfor vil folk have svært ved at give dig et svar. Tag selv derud og kig.

Q: Status?
A: Formentligt frit som det meste af døgnet. Ja osten kommer ofte på besøg men de har ikke besat området. Du kunne stå af metroen på Christianshavn som osten satte fod på Christiania og alligevel vil de være væk før du når pusher Street. Selvfølgelig er alle besøg ikke så hurtige men det illustrerer pointen om at status spørgsmål er ligegyldige. Du kan sidde derhjemme, få et "All clear" på dit status spørgsmål og når du er derude vrimler det alligevel med ost. INGEN kan give dig et godt svar så drop det. Jeg har oplevet besøg af 5 minutters varighed helt op til over en halv times varighed. Jeg har oplevet at osten skred, ventede 2 min til boderne var oppe igen og så kom de tilbage. Ingen kan forudse hvad oste med skizofreni finder på.

Q: Hvordan er åbningstiderne?
A: Et illegalt marked har ikke faste åbningstider som Netto. Ingen kan give dig et 100% korrekt svar. På hverdage er der tit åbent som minimum mellem 07-22 og i weekender 09-00. Det er sjældent at der er helt lukket. Det er stort set muligt at få noget døgnet rundt. Tag derud og brug hjernen. Prisen er ikke super god men hvad fuck havde du forventet en onsdag nat kl fire?

(..)

HAR DU HØRT FOR MEGET GANSTARAP?
Du er sandsynligvis en lille dude med samme psyske som en Chihuahua. Du gør højt men slår som en bitch så sæt dig nu tilbage på skolebænken og få noget ud af dit liv.

NEJ, det er ikke sejt at have en uendelig lang straffeattest. Vent til du er ældre og nu er det dig der er taberen. De eneste jobs man kan få er dem ingen andre vil have. Lyt til Skurkens sange. Han er en rimelig fucked up dude der har prøvet det hele. Han lever det liv han gør og han har ikke tænkt sig at stoppe da det er alt han kender til men lyt til hans tekster.
(...)

Tror du stadig at du er gansta så læs lidt videre om realiteten.

* Du skal være heldig hvergang. Osten skal kun være heldig én gang før du er fucked.
* Du er nød til at leve efter de tre aber. Du har ikke set noget, du har ikke hørt noget, du ved ikke noget. Det er ligemeget om du snakker med osten eller din mor. Folk kan ikke lide når man snakker for meget og finder de ud af det gør du klogest i at løbe langt væk meget hurtigt ved mindre du vil parteres og begraves til havs.
*Det er ikke en leg at være kriminel. Tænk dig om før du starter på det for det er meget lettere at lade vær med at starte end det er at stoppe igen.
* Sæt f.eks 25% af til fremtidige advokat udgifter. Beskikkede advokater giver ikke en skid for dig. At du har en rigtig advokat kan muligvis spare dig for en masse tid i fængslet eller få dig frikendt totalt.
* Du kan ikke stole på dine venner. Der er altid en Judas der vil sælge dig for at redde sin egen røv. Var de ikke med på rov skal de heller ikke vide en skid om hvad der skete.
* Er du klar på at bruge årevis bag tremmer hvor man skal slås for alt? Sandt det er ikke som i en film men det er stadig fucked up. Be ready to fight or be someones bitch.
* Hvordan vil du forklare dine børn/forældre at deres far/søn var en egoistisk idiot da han tog skimasken på og pegede jernet mod et uskyldigt menneske og det er derfor at de kun kan se dig en gang om ugen i en time de næste mange år.
* Klodser du hos din pusher og smider pengene væk bliver du banket til plukfisk før du får et jern i hånden og bliver fortalt at du har en time til at røve en bank og aflevere pengene. Og nej du kan ikke skyde dig ud af det her. Ingen er dumme nok til at aflevere en ladt pistol til en man truer. You fucked up, now deal with it.


Peace out, god ryger og tænk jer om en ekstra gang før i gør noget sjovt der viser sig at være pænt dumt.


Lol, lol og lol. Genialt! :D :joint:

_________________
ta' dig af dig


Top
 Profil  
 
Indlæg: 09 jan 2019 21:03 
Offline
Dedikeret medlem
Brugeravatar

Tilmeldt: 16 aug 2005 20:11
Indlæg: 512
Rigtig godt indlæg, massere af god info.
Tak!


Top
 Profil  
 
Vis indlæg fra foregående:  Sorter efter  
Skriv nyt emne Svar på emne  [ 3 indlæg ] 

Alle tider er UTC + 1 time [DST ]


Hvem er online

Brugere der læser dette forum: Ingen og 0 gæster


Du kan ikke skrive nye emner
Du kan ikke besvare emner
Du kan ikke redigere dine indlæg
Du kan ikke slette dine indlæg

Søg efter:
Hop til:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Danish translation & support by Olympus DK Team