Psychedelia.dk

Velkommen til psychedelia.dk. Vi er Danmarks største community for fornuftig anvendelse af rusmidler og legalisering.
Dato og tid er 23 apr 2019 12:01


Alle tider er UTC + 1 time [DST ]
Skriv nyt emne Svar på emne  [ 7 indlæg ] 
Forfatter besked
Indlæg: 13 sep 2018 18:20 
Offline
Junior medlem
Brugeravatar

Tilmeldt: 26 okt 2017 14:43
Indlæg: 19
Jeg synes ikke jeg kan finde så mange tråde omkring dette stof, eftersom jeg selv har prøvet det en del gange vil jeg da gerne give min helt personlige guide til Pregabalin

Pregabalin giver mig en let rus de første 3 timer, giver mig en løftet sindstilstand over måske det dobbelte, halveringstiden er omkring 6-7 timer. Det gør mig voldsomt snakkesaglig og fjerner enhver frygt jeg havde/har for at gå op og snakke trusserne af den pæneste kvinde i byen, så den fjerner frygt/angst folk må have for noget. Det bliver mig bekendt også brugt imod dette. Jeg har også en anden oplevelse af musik, og flere andre ting, så en smule psykedelisk. Jeg har også brugt pregabalin hvis jeg har en særdeles dårlig og måske endda lettere depri sindstilstand. Jeg er erfaren så jeg bruger 300 mg, men de findes også i 225, i 75 mg, og du bør naturligvis udvise en vis forsigtighed med et nyt stof og undgå at blande det med andet en kop kaffe.

Tilgengæld vil jeg lige sige at hjernen meget hurtigt vænner sig til Lyrica/Pregabalin, og jeg anbefaler ikke at tage det flere dage i træk, særligt hvis du har smidt 300 mg i hovedet som jeg gør. Jeg tager max. 300 mg, fordi alt over 300 mg ikke giver gode oplevelser, det er også max. grænsen læger udskriver fordi der er for mange bivirkninger når du går over 300 mg på en gang. Jeg vil ligeledes anbefale at du venter 3 dage før du tager lyrica igen. Tager du det fredag vil jeg anbefale at du ikke tager det før mandag, gør du det får du problemer med søvnen, jeg har gjort det et par gange og resultatet begge gange var at jeg vågner op kort inde i søvnen badet i sved. Venter jeg 3 dage får jeg ikke dette problem, så hjernen vænner og afvænner sig åbenbart lynhurtigt til stoffet. Jeg vil nok endda anbefale 4 dage for en sikkerhedsskyld.

Og for gud skyld, bland aldrig Lyrica (pregabalin) med alkohol, det står også i folderen, du får alle bivirkninger gange 10, og har svært ved at bevare balancen og jeg følte som om nogle bare slukkede lyset på første sal mens jeg stod op, skræmmende. Nu har jeg forsøgt det for jer børn, så lad være med det.

Tilgengæld øger koffein klart oplevelsen af Lyrica (pregabalin), klart endda, Lyrica virker til at tage de dårlige bivirkninger fra koffeinen væk. Og der er i hvert fald en eller anden effekt der, som jeg har svært ved at forklare. Prøver du lyrica, så køb et par red bulls eller et par kopper kaffe og se om ikke det øger din oplevelse kraftigt. Min personlige teori er at koffein udligner noget af det dårlige ved at være på pregabalin, tingene går lidt langsommere på øverste etage.

Det var lige det jeg umiddelbart kan komme på, personligt synes jeg det er et spændende stof og bruger det til at socialisere med eller gå i byen og til en dag hvor jeg er lettere nedtrykt (måske i en afvænnings fase), andre mærker ikke nogen synderlig forskel, så der er stor forskel på hvordan folk oplever Lyrica (Pregabalin) noterer jeg mig. Har også kunne læse mig frem til at bivirkninger ved at tage dem over en længere periode er ret hårde, folk bliver enormt deprimerede når de skal trappes ud af dem, mere end hvad opiater giver, såååå sørg for at holde pause på de min. 3 dage der.


Top
 Profil  
 
Indlæg: 14 sep 2018 14:06 
Offline
Dedikeret medlem

Tilmeldt: 07 jul 2011 21:14
Indlæg: 807
Mener du at du får en rus ud af kun 300mg ? eller er det 300mg's kapsler du snakker om ?
Jeg selv og mange andre jeg læser om på nettet oplever ingen rus før man nærmer sig 2000mg og der over :)?


Top
 Profil  
 
Indlæg: 14 sep 2018 21:18 
Offline
Junior medlem
Brugeravatar

Tilmeldt: 26 okt 2017 14:43
Indlæg: 19
Jeg får en let rus ud af 300 mg, mest af alt en laaaaaang følelse af (glæde) velvære og jeg får lyst til at være mere social og snakkesaglig.

Jeg har prøvet 600 mg på en gang og det gjorde at jeg ikke rigtigt følte jeg havde ordentligt kontrol over mine ben, og der var også en mindre comedown for mig den næste dag, som der ikke er med 300 mg. Men ingen forhøjet rus, ingen mere intens følelse.

Pregabalin er i sandhed et stof der virker meget forskelligt fra person til person, så synes lige folk skal tænke sig om inden de smider mere end 300 mg ned første gang. Du skulle også gerne kunne gå over til wcet.

Den absolut højeste dosis man udskriver fra lægelig hånd er 300 mg med 12 timers mellemrum, 300 mg kl 8, 300 mg kl 20


Top
 Profil  
 
Indlæg: 14 sep 2018 21:49 
Offline
Dedikeret medlem

Tilmeldt: 07 jul 2011 21:14
Indlæg: 807
Jeg anbefaler skam heller ingen at starte med de doser jeg snakkede om men jeg ved at rigtig mange er oppe i dem for at få en rus :)


Top
 Profil  
 
Indlæg: 14 sep 2018 22:35 
Offline
Junior medlem
Brugeravatar

Tilmeldt: 26 okt 2017 14:43
Indlæg: 19
I stedet vil jeg anbefale at man prøver at drikke nogle kopper kaffe eller andet koffein drik med pregabalin, jeg har ikke rigtigt nogen forklaring på hvorfor det øger oplevelsen så meget for mig, men det gør det.


Top
 Profil  
 
Indlæg: 15 sep 2018 12:18 
Offline
Psychedelia Sponsor
Brugeravatar

Tilmeldt: 08 jul 2016 22:08
Indlæg: 538
Jeg får det på recept.
Syntes ikke der er så meget rus at hente, men nu har jeg også prøvet ting som flunitrazepam, triazolam osv.

Pregabalin har for mig dog været et glimrende stof til at fastholde søvn. Tager jeg min fulde dosis hvilket er 600mg om aften i stedet for at splitte det over 2 doser, så får jeg altså en seriøs dyb søvn.

Dette er selvfølgelig mine egne erfaringer med stoffet. Generelt er min opfattelse dog at der ikke er den helt store rus at hente, og hvis der er så er vi oppe i doser hvor stoffet rent faktisk kan udløse epileptiske anfald som bivirkning. Pas på med det.

Det er lidt en paradoksal effekt da pregabalin kan bruges til at holde epileptiske anfald væk, men tager man tilpas meget af det så kan det altså virke modsat og give et anfald.

Kan du Engelsk er der massere information at finde om det hvis man googler lidt.


Top
 Profil  
 
Indlæg: 15 sep 2018 12:39 
Offline
Junior medlem
Brugeravatar

Tilmeldt: 26 okt 2017 14:43
Indlæg: 19
B-R

Jeg er slet ikke uenig i at der ikke er noget rus eller så meget opløftethed at fornemme hvis du tager det fast. Din hjerne vænner sig hurtigt til Pregabalin.

Tilgengæld får jeg denne rus og opløftethed, lidt lammende fornemmelse også, hvis jeg venter de der 3 dage som minimum i mellem dosis.

Tager jeg Pregabalin 2 dage i streg så er der på 2. dagen meget lidt at hente, jeg mærker ikke meget.

Og jeg er enig i at det er et fantastisk sovemiddel...tilgengæld så falder hammeren hvis du stopper brat med at tage Pregabalin, du vågner badet i sved efter få timers søvn, det er værre end mine opiat absti. Jeg har haft mine svingom med dette middel. Bruger man det rigtigt kan man godt få noget positivt ud af det, men damn en depressiv tilstand man kan få hvis man tager det fast og stopper kold kalkun


Top
 Profil  
 
Vis indlæg fra foregående:  Sorter efter  
Skriv nyt emne Svar på emne  [ 7 indlæg ] 

Alle tider er UTC + 1 time [DST ]


Hvem er online

Brugere der læser dette forum: Ingen og 5 gæster


Du kan ikke skrive nye emner
Du kan ikke besvare emner
Du kan ikke redigere dine indlæg
Du kan ikke slette dine indlæg

Søg efter:
Hop til:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Danish translation & support by Olympus DK Team