Psychedelia.dk

Velkommen til psychedelia.dk. Vi er Danmarks største community for fornuftig anvendelse af rusmidler og legalisering.
Dato og tid er 02 feb 2023 22:38


Alle tider er UTC + 1 time [DST ]
Skriv nyt emne Svar på emne  [ 4 indlæg ] 
Forfatter besked
Indlæg: 20 nov 2022 14:18 
Offline
Medlem

Tilmeldt: 20 dec 2017 20:35
Indlæg: 56
Hej har det sidste år til to brugt kokain på weekend basis, og det samme med alkohol nogle gange også torsdage. Jeg er bange for at jeg må erkende jeg måske har et problem i og med jeg flere gange har prøvet at sige nu var det her sidste gang men falder altid i fælden i weekender med vennerne hvor vi startede med at købe 1 pose nu er blevet til 3-4 poser.

Alkohol hænger meget sammen med mit kokain brug og hver eneste gang jeg benytter mig er kokain så har jeg også været mere eller mindre påvirket af alkohol

har godt kunne holde det til weekender men hvis man har drukket en hverdag så er det ofte også kommet en pose ind i billedet, føler ikke jeg har et "problem", men er alligevel blevet meget i tvivl, da jeg jo ikke kan lade være, men kan sagtens holde mig fra det i hverdagene.

derudover har jeg opbrugt det meste af min opsparing, ca 300.000tusind på alt det her og er egentlig nok det der irretere mig mest

Jeg vil hører om nogle har samme erfaringer og evt. kan komme med nogle hjælpende tips til problemet

På forhånd mange gange tak


Top
 Profil  
 
Indlæg: 20 nov 2022 19:27 
Offline
Medlem

Tilmeldt: 15 aug 2012 19:57
Indlæg: 268
betamanman skrev:
føler ikke jeg har et "problem", men er alligevel blevet meget i tvivl, da jeg jo ikke kan lade være, men kan sagtens holde mig fra det i hverdagene.


Jeg vil nu sige at du har et problem, omfanget skal jeg ikke gøre mig til dommer for, og hvis du ikke reducerer eller stopper, så vil problemerne nok kun vokse sig større.

Det er bestemt ikke et let sag at stoppe med kokain, specielt ikke når der er alkohol indblandet og det er så stor en del af vores kultur i Danmark.

En af de bedste ting du kan gøre er at undgå for meget alkohol. Forhåbentlig kan det være en start på at nedsætte dit forbrug.
Dyrk eller skab en ny hobby, så du har noget at erstatte belønning fra kokainen med. For mange hjælper træning, vinterbadning, sauna, være kreativ, etc.
Overvej at kontakte et misbrugscenter, de vil kunne hjælpe dig og du virker motiveret for hjælp.


Top
 Profil  
 
Indlæg: 21 nov 2022 10:10 
Offline
Insane psychedelia user!

Tilmeldt: 18 mar 2014 21:14
Indlæg: 2590
Ja det bliver jo ikke billigere i længden - men den er også svær for det kræver lidt du trækker dig fra din nuværende omgangskreds ihvertfald for en længere periode.
Det er umuligt og stoppe når fristelsen blir ved med at dukke op let tilgængelig overalt hvor du kommer.
Jeg ville os give misbrugscentert et skud.


Top
 Profil  
 
Indlæg: 22 nov 2022 16:18 
Offline
Dedikeret medlem
Brugeravatar

Tilmeldt: 03 maj 2010 12:37
Indlæg: 831
Hvis du har følt dig nødsaget til at lave en post på boardet om hvorvidt du tror du har et problem, tror jeg du har et problem.

Vil også sige et misbrugscenter visit ville være det hele værd, men jeg tror du skal forberede dig på at smide alkohollen før / samtidigt med du smider kokainen, ellers vil jeg vædde 5 rigsdaler på at hæmninger ryger gang på gang, som oftest hænder med det dersens alkohól.

_________________
NL: Efter der var problemer med vaskemaskine i lidt over en måned har jeg fået et nyt forhold til at vaske tøj. I stedet for at udskyde det indtil jeg ikke har andre muligheder end at vaske, får jeg rent faktisk gjort det løbende.


Top
 Profil  
 
Vis indlæg fra foregående:  Sorter efter  
Skriv nyt emne Svar på emne  [ 4 indlæg ] 

Alle tider er UTC + 1 time [DST ]


Hvem er online

Brugere der læser dette forum: Ingen og 3 gæster


Du kan ikke skrive nye emner
Du kan ikke besvare emner
Du kan ikke redigere dine indlæg
Du kan ikke slette dine indlæg

Søg efter:
Hop til:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Danish translation & support by Olympus DK Team