Ja, nej og måske. Tilsyneladende har nogle stoffer i planten en effekt mod visse former for kræft, dog intet specielt veldokumenteret. (Google løs, jeg læste kun meget kortfattet.)
Hvad der dog er veldokumenteret, er at nogle stoffer i planten er neurotoksiske - ihvertfald ved et stort indtag af frugten.
Mht dit spørgsmål må svaret dog blive ja, der er stoffer i "Soursop" som kan dræbe visse kræftceller - men det er jo ikke nogen eksklusiv klub. Dermed ikke sagt at stofferne i planten ikke potentielt kunne benyttes i behandling hvis/når mere forskning foreligger, men at begynde at spise frugten som en helse ting, virker ikke tilrådeligt.
Både artiklen du linker til, samt mange andre, citere cancerrescearch UK til at skulle bekræfte Soursop's kræft bekæmpende egenskaber. Det er dog ikke noget cancerrescearch UK er helt enige i:
Citat:
We do not support the use of graviola to treat cancer. Our advice is to be very cautious about believing information or paying for any type of alternative cancer therapy on the internet. You may find it useful to read our section about searching for information on the internet.
Fra:
http://www.cancerresearchuk.org/cancer- ... ure-cancer