Svits TØRT hamp (alt kan bruges, brug mere, hvis det er større blade og stændler) i klaret smør - ikke brænde smørret af! Brug smørret i f.eks. pleskner. Giver pleskner med en lidt nøddeagtig smag. Smager fint. Mad med vådt/friskt hamp smager gyseligt, synes jeg. Det er klogt at spise en eller en halv på tom mave, så ved man, hvad man har med at gøre. Hvis kagerne er lige store, kan man dosere sin skævert meget nøjagtigt. Opbevar i fryser. Da de kan blive harske. Hvis de er blevet harske kan de revalideres ved opvarmning brødrister/ovn. På PIZZA?! Tænk på, at jo mere gods der er i retten jo længere tid går der før der er gang i den. Jo længere tid der går, jo mere er man tilbøjelig til at æde for meget eller virkningen strækker sig over for lang tid, så det ikke føles rigtigt. Det bliver simplethen sværere at kontrollere. Måske er der en grund til, at man ikke kan købe hovedpinepizzaer på apoteket. [img]images/smiles/icon_rolleyes.gif[/img] Det gælder jo til syvende og sidst om, at få sit aktive THC (ikke cbd) ind i fordøjelsen/tarmen hurtigt uden alt for mange svinkeærinder.
VH
|