Det er ikke alle der er lige vilde med smagen af svampe, så vil foreslå nudler. Smagen af nudlerne gemmer det meste af smagen og den smule man kan smage, smager helt godt
Ved godt at nogen helt vil trippe på tom mave, men jeg kan nu godt li at ha fået lidt at spise. Har ikke kunne mærke nogen forskel i styrke i forhold til friske og tørrede SN.
Har kun prøvet med Cup Noodels så skal ikke kunne sige om andre mærker gemmer smagen lige så meget. Har prøvet med Sur/sød, Oksekød og Tomat, og foretrækker personligt sur/sød men det er jo en smagssag. Tomat kommer dog til at de lidt undelig ud i farven men smager også ret godt sammen med.
Fremgangs måde:
1. Starter med at sætte en gang vand til at koge.
2. Vejer svampene af mens vandet koger.
3. Hælder det kogende vand på nudlerne.
4. Blender svampene ( har ingen blender så bruger et glas og en saks )
5. Når svampene er hakket godt i stykker burde vandet være kølet lidt af og svampene kan hældes i. ( Ved ikke om de aktive stoffer går i stykker ved for varmt vand, så bare for at være på den sikre side )
6. Lader det stå og trække lidt mens det køler af og så er der ellers mad
Håber der er nogen der kan bruge ideen, den er hermed givet videre
