Jeg har selv været utrolig meget i tvivl om hvordan jeg skal koge min meskalin-kaktus, selvom jeg har fået en del hjælp her. Jeg fandt ud af, at der lå meget mere i det, end folk umiddelbart skrev, så derfor har jeg besluttet mig for at smide en komplet opskrift ud, således at folk kan få nytte af det. Det er hårdt arbejde! Projektet tager ca 7-9 timer.
Tak til Dr-D, noname og Child for deres hjælp og støtte til projektet og opskriften:)
Komplet opskrift over San Pedro-kogning:Værktøj- 50g tørret San Pedro i småstykker
- Masser af citron
- 2 gryder
- en si
- en ske
- 2 små skåle
- 1 stor skål
FremgangsmådePortion 1 (~5 timer) - Massiv meskalin-sugning- Smid kaktussen i noget vandt i en af de små skåle, og lad det blive lidt blødt (15 min)
- Smid vandet og kaktussen i en af gryderne, og lad det koge. Smid citron i (efter behov)
- Når der ikke er så meget vand i, så smid mere vand i.
- Hver gang du smider nyt vand i, skal der mere citron i.
- Du gentager dette ca en gang hver ½ time (nyt vand + citron)
- Efter 4 timer, lader du en del af vandet fordampe.
- Når vandet er fordampet (hvor du normalt ville smide mere vand i), så tag gryden væk fra varmen
- Du vil efter 4-5 timer sidde med en væske, som er lidt brun.
- Tag den store skål, smid sien deri, og hæld væsken ned i sien, således at plantekødet bliver fanget, og væsken ryger ud.
- Gem væsken.
*Under portion 1 skal du huske at røre med en ske ca hver halve time, for at sørge for at der ikke er noget kød der brænder på. Normalt vil kødet flyde på toppen, da boblerne fra vandet vil få dem helt op ved kogning.
*Citron skal bruges, da det trækker meskalinen ud meget hurtigere. Kan undværes.
*Meskalinen "fordamper" ikke, og molekylerne bliver IKKE ødelagte. Dette skyldes, at meskalin først smelter ved ~300 grader celcius (eller deromkring) - da vand fordamper omkring 100 grader, så ryger vandet ud, og væsken bliver mere og mere meskalin-koncentreret.
Portion 2 (~2 timer) - Resterende meskalin- I portion 1 gjaldt det om at få samme koncentration af meskalin ude i vandet, som i kødet. Dvs 50/50. Du har nu 50% af meskalinen i væsken fra portion 1, og nu skal du gøre det samme, ved at trække endnu 50/50 ud - dvs du er op på 75% meskalin-koncentration (lidt tungt formuleret, men håber I kan følge den).
- Smid noget friskt vand ned i gryden, og lad det koge for sig selv i en halvtime. Kødet er blevet blødt, så sørg for at det ikke brænder på!
- Hæld noget nyt vand i hver halve time, og lidt citron.
- Gentag dette, som i portion 1, ca i 2:00, 2:30 timer. Du vil ende med en brun væske igen, som er mindre brun end portion 1 (meskalin-koncentrationen ligger kun på 25/25 af hele projektet, eller 50/50 af portion 2).
- Kog væsken ned til det punkt, hvor du vil smide mere vand i, og tag det så af istedet for.
- Hæld den nye væske fra portion 2 oveni væsken fra portion 1. Nu har du en koncentraion på 75%. Husk for guds skyld at bruge en si.
Portion 3 (~0,5 time) - Den sidste meskalin-sugningNu har du en meget høj koncentration, som jeg gætter på at være på 75% af kaktussens meskalin-indhold. Nu gælder det om at få det sidste meskalin ud.
- Gentag ligesom i portion 2. Der skal dog kun fyldes vand i ca 1 gang, på en halvtime.
- Væsken vil forblive lidt gennemsigtig/klar, men dog alligevel LIDT brun. Hvis væsken stadig er meget brun, så har du meget meskalin tilbage, så du skal over og lave portion 4 og 5 (en kopi af portion 2 og 3).
- Hæld væsken oven i meskalin-væsken.
Afkogning (~halvanden time)- Tag en ny gryde, som er ren, og smide al meskalin-væsken deri UDEN kaktus-kødet.
- Skru ned på 5 eller 4, og HOLD ØJE MED DET! Det er så koncentreret, at det kan flyde over (oplevede jeg 2 gange, lærte det kun anden gang det skete).
- Stå ved gryden i så lang tid som muligt, og rør og rør og rør! Det må IKKE brænde på.
- Der skal ikke mere vand i, men du vil langsomt opdage, at der bliver mindre og mindre væske. Dette betyder, at det går den rigtige vej.
- Efter en times tid, så er væsken lidt underlig, og meget brun. Det er ikke grød-agtigt, men som en tung suppe (det må IKKE blive grød-agtigt). Bliv ved med at nedkoge det, til det begynder at koge på en hel underlig måde, end når der er meget vand i. Der bliver dannet mange luftbobler, helst oven på hinanden. Når dette sker, så skru ned for varmen (til 2-3), og rør hurtigt...
- Hvis væsken bliver klistret (kan du som regel se ved at benytte skeen), så sluk for konfuret og hæld det hele i en kop. Der burde IKKE være mere end 1/4 flaske øl (jeg blev overrasket, troede jeg gjorde noget galt). Det er svært at fatte, at der er så lidt væske, men koncentrationen er meget høj. Smag evt på det ved at dyppe fingerspidsen ned i det - er det meget surt og bittert, så har du gjort det rigtigt.
Lad væsen stå i koppen i ca ti minutter, så det kan køle af. Smid det derefter ind i køleskabet - jeg har ladet det stå i køleskabet i 15 timer. Du ender med en meget tyk væske, som du så skal indtage.
Folk siger, at hvis du tilsætter smagsstoffer og andre ting, så vil det kun blive værre. Så hold dig for næsen, smid det i et par shotglas og ned med det uden at smage på det!
Den næste times tid handler om at kæmpe imod kvalmen - gør alt det du kan for ikke at brække dig. Gå evt. udenfor og få lidt frisk luft, og gå ind igen (det hjælper meget imod kvalme). Husk også at faste i 5-8 timer inden indtagelse.
Held og lykke.
Ps: Jeg tilføjer lige disse 2 links til billedguider
http://www.thenook.org/archives/tek/MeP ... ration.htmhttp://www.drugs-forum.com/forum/showthread.php?t=3797