Psychedelia.dk
https://psychedelia.dk/forum/

Psykedelisk terapi, hvilken og hvor?
https://psychedelia.dk/forum/viewtopic.php?f=90&t=57161
Side 1 af 1

Forfatter:  suneh [ 24 maj 2021 18:13 ]
Titel:  Psykedelisk terapi, hvilken og hvor?

Hej.

Jeg har en god kammerat der kæmper med et alkohol- og pillemisbrug og som følge af det også ofte depression.
Han har også tidligere kæmpet med et kokain misbrug som det har lykkedes ham at droppe, men alkohollen og pillerne kan han simpelthen ikke lægge.
Han kender vejen frem, er meget motivieret og villig til at prøve hvad som helst, men han har ikke kunnet ændre sine adfærdsmønstre. Psykolog og afvænning har ikke hjulpet og han er nu bekymret for der ikke er nogen vej ud af det.

Jeg har læst en masse om psykedelisk terapi, og mange rapporter fra folk det har hjulpet, og jeg er overbevist om at det kan hjælpe ham videre. Jeg har nævnt det for ham, og han er meget villig til at prøve om det kan gøre noget for ham.

Ville høre om der er nogen der har personlige erfaringer succesfulde eller ej, med lignende problemer. Og hvis det har virket, er LSD, psilocybin eller måske enda ibogain vejen frem?
Nogen der kender eller kan sætte mig i kontakt med nogen der laver denne slags "behandlinger", de kan anbefale? det behøver ikke nødvendigvis at være en "professionel" i form a psykiater eller psykolog, men gerne en der har erfarring med den her slags eller i hvert fald en kompetent guide.

Kan ikke finde så meget online, men ved i om det er lovligt eller i hvert fald en grå-zone, hvis det blot er en "sitter/guide" jeg søger, og selv kan skaffe svampene eller LSD?
Jeg ved der er nogle forsknings projekter, men det er mit indtryk det er meget svært at blive udtaget, og er ikke sikker på han har uendeligt meget tid at løbe på.

Han er også villig til eventuelt at rejse til udlandet hvis det er den eneste mulighed.

Håber virkelig der er nogen der kan hjælpe, skriv eventuelt privat hvis det er bedre.

På forhånd mange tak
Mvh Sune

Side 1 af 1 Alle tider er UTC + 1 time [DST ]
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
https://www.phpbb.com/