Psychedelia.dk

Velkommen til psychedelia.dk. Vi er Danmarks største community for fornuftig anvendelse af rusmidler og legalisering.
Dato og tid er 25 feb 2021 00:50


Alle tider er UTC + 1 time [DST ]
Skriv nyt emne Svar på emne  [ 21 indlæg ]  Gå til side Foregående  1, 2
Forfatter besked
Indlæg: 21 feb 2021 04:50 
Offline
Medlem

Tilmeldt: 10 dec 2019 14:55
Indlæg: 64
Jeg er ikke enig i, at LSD er mindre tilbøjeligt til at give en "spirituel oplevelse", hvis det er korrekt forstået. Livet er en spirituel oplevelse i sig selv. Jeg forstår, at der menes de oplevelser, der ligger udenfor hverdagsbevidstheden, og som opleveren selv ville klassificere som "spirituel, hellig, mystisk" eller lignende. Men det er netop det jeg mener. Jeg får ofte den efterhånden genkendelige følelse af noget helligt, mystisk, eller den spontane følelse af uendelighed, hvis blot jeg går en tur i skoven, eller tager på stranden. Det er en dybfølt følelse af vidunder og fascination over eksistensen. Fidusen med psykedeliske stoffer er, at de forstærker det foreliggende materiale. De gør i og for sig det samme, selvom der er materiel forskel på dem (se deres molekylære strukturer), og derfor forskel på den måde, de gør det på.

Så, som jeg ser det, er grunden til at de fleste i deres hverdagsliv ikke har disse følelser blot indoktrination. Som min ven og i en periode læremester sagde, så er den psykedeliske proces ikke en læringsproces men en aflæringsproces! Man aflærer altså alle sine indoktrinerede mønstre, der forvrænger ens opfattelse af virkeligheden, indtil man ser alt lige som det er. Ser man alt som det er, er det uundgåeligt at føle vidunder, uanset om man kigger på stjernehimlen, sig selv, et blad eller et gråt stykke A4 papir!

Lidt off-topic. Lidt OP: Jeg vil sige, lad være med at låse dig fast på én substans, eller på én teknik. Søg med hele dit væsen uden at søge noget specifikt, og identificer dig udelukkende med dét, du IKKE ved, og så vil dét, du skal bruge, dukke op på en eller anden måde.

Alt godt.

_________________
ओं


Top
 Profil  
 
Vis indlæg fra foregående:  Sorter efter  
Skriv nyt emne Svar på emne  [ 21 indlæg ]  Gå til side Foregående  1, 2

Alle tider er UTC + 1 time [DST ]


Hvem er online

Brugere der læser dette forum: Ingen og 1 gæst


Du kan ikke skrive nye emner
Du kan ikke besvare emner
Du kan ikke redigere dine indlæg
Du kan ikke slette dine indlæg

Søg efter:
Hop til:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Danish translation & support by Olympus DK Team