Psychedelia.dk

Velkommen til psychedelia.dk. Vi er Danmarks største community for fornuftig anvendelse af rusmidler og legalisering.
Dato og tid er 22 okt 2020 10:40


Alle tider er UTC + 1 time [DST ]
Skriv nyt emne Svar på emne  [ 2 indlæg ] 
Forfatter besked
Indlæg: 01 okt 2020 15:22 
Offline
Junior medlem

Tilmeldt: 01 okt 2020 14:50
Indlæg: 0
Hej er der nogen herinde der kender til healingrejser.dk i Give og som har kendskab til ham shamanen derude og som har haft dårlige erfaringer med ham? Som f.eks har haft en dårlig oplevelse hvor i har følt at i er faldet dybere ned i den dårlige oplevelse nærmest ned i et sort hul.

Han kan med sine evner som shaman som hvis i får en dårlig oplevelse sørge for at løfte jer op så i lige kan klare det, men han kan også med sine evner presse jer længere ned i den så i nærmest bliver halvt ødelagte hvis han ikke kan lide jer af en eller anden grund. Jeg skriver ikke det her indlæg for at hænge ham ud det er bare en advarsel og for at høre om andre har haft lignende erfaringer med ham, jeg har selv snakket med et par stykker, det er heller ikke for at kritisere Ayahuasca da Ayahuasca er noget man skal have respekt for, men bestemt også noget man burde prøve da det kan hjælpe på mange ting, men en shaman er altså bestemt også en man bør vælge med omhu.

Hvis der er nogen af jer kvinder som er gengangere ude hos ham som kommer med jævne mellemrum så pas på han ikke manipulere med jer, han kan med sine evner som shaman få jer ind i de dimensioner under ayahuasca rejsen i gerne vil for at i får en fantastisk oplevelse men han kan også sørge for at den healing i får kun er kortvarig sådan så i hele tiden kommer igen for at gøre jer afhængig af ham, prøv og stil jer selv det spørgsmål om det overhovedet er det værd og om hvad i ikke ender med at give ham til gengæld.


Top
 Profil  
 
Indlæg: 01 okt 2020 21:17 
Offline
Insane psychedelia user!
Brugeravatar

Tilmeldt: 17 sep 2006 21:46
Indlæg: 2585
Jep, for halvandet år siden hørte jeg også dårlige ting om ham. Derudover lyder hans praksis ikke særlig forsvarlig, og voldsomt dyr ift den medfølgende risiko der er ved uforsvarlig praksis.
Har ikke selv prøvet det, så det er selvfølgelig bare rygter, det er dog fra en rimelig troværdig kilde.
Formanden for psykedelisk samfund har jeg også hørt skidt om, men det virker bare ofte som om, at de typer der kommer til lidt magt inden for de psykedeliske miljøer, har en tendens til samtidig at vise deres mere kult-agtige side i højere grad. Det klæder dem ikke, og er især dårligt for os andre der gerne vil have forsvarlig omgang med stoffer mere udbredt.

_________________
Når du har lortesmag i munden, så tag en cola til bunden

Hvis du ikke er i stemning til at tage stoffer, så kommer du formentlig heller ikke i stemning af at tage dem.
<@jimfear> jeg kom engang mens jeg dødløftede


Top
 Profil  
 
Vis indlæg fra foregående:  Sorter efter  
Skriv nyt emne Svar på emne  [ 2 indlæg ] 

Alle tider er UTC + 1 time [DST ]


Hvem er online

Brugere der læser dette forum: Ingen og 2 gæster


Du kan ikke skrive nye emner
Du kan ikke besvare emner
Du kan ikke redigere dine indlæg
Du kan ikke slette dine indlæg

Søg efter:
Hop til:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Danish translation & support by Olympus DK Team