Psychedelia.dk

Velkommen til psychedelia.dk. Vi er Danmarks største community for fornuftig anvendelse af rusmidler og legalisering.
Dato og tid er 28 jan 2021 05:04


Alle tider er UTC + 1 time [DST ]
Skriv nyt emne Svar på emne  [ 1 indlæg ] 
Forfatter besked
Indlæg: 25 jun 2014 21:28 
Offline
Insane psychedelia user!
Brugeravatar

Tilmeldt: 12 jan 2003 02:01
Indlæg: 4780
Som mange nok har bemærket, har vi i den seneste tid haft nogle problemer her på psychedelia.

Det startede med at siden pludselig var nede, uden at vi vidste hvorfor. Det blev efter noget tid klart at det var vores tema der var problemet, og vi prøvede først at finde fejlen for at få den rettet. Dette viste sig at være sværere end først antaget, og det, sammen med det faktum at RaverDK ikke havde den nødvendige tid at bruge på det, resulterede i en længere nedeperiode. Undervejs blev serverens styresystem, serversoftware og forumsoftware opdateret, og til sidst besluttede vi at starte forumet op med de standardtemaer som kommer med forumsoftwaren. Først for nylig har vi så igen fået vores farver igen, men det tidligere tema, PsychedeliaPro, er stadig ikke anvendeligt, desværre. Forhåbentlig kommer det snart.

I løbet af denne tid er der også sket nogle udskiftninger i administratorgruppen. Andrusha og Fanny( tidligere Andreas/Saikopod ) er nu blevet administratorer, vi byder dem hjerteligt velkommen! Prometheus og ThirdEyeFlood har valgt at træde tilbage, og vi siger tak for godt samarbejde. Rbp er blevet tilføjet som webmaster, ham byder vi også velkommen. Det betyder at der nu er 2 webmastere, og forhåbentlig betyder det at tingene nu kan ske bare en anelse hurtigere end før.

Den nye styregruppe ser altså således ud:
Admins: Andrusha, Fanny og йети
Webmasters: RaverDK og rbp

Admingruppen har haft et møde for nylig, og det ser ud til at vi er et godt team, og at vores visioner for Psychedelia passer sammen. Vi har nogle forskellige projekter på tegnebrættet, som vil blive realiseret løbende. Første del er allerede blevet iværksat, en lille ændring i forumstrukturen, vi har flyttet regelsættet og informationsforumet op i toppen af boardindekset. Der vil komme meget mere hen ad vejen, når det er modent til det.

_________________
Der er ingen planet B.


Top
 Profil  
 
Vis indlæg fra foregående:  Sorter efter  
Skriv nyt emne Svar på emne  [ 1 indlæg ] 

Alle tider er UTC + 1 time [DST ]


Hvem er online

Brugere der læser dette forum: Ingen og 2 gæster


Du kan ikke skrive nye emner
Du kan ikke besvare emner
Du kan ikke redigere dine indlæg
Du kan ikke slette dine indlæg

Søg efter:
Hop til:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Danish translation & support by Olympus DK Team