Psychedelia.dk

Velkommen til psychedelia.dk. Vi er Danmarks største community for fornuftig anvendelse af rusmidler og legalisering.
Dato og tid er 05 aug 2020 09:08


Alle tider er UTC + 1 time [DST ]
Skriv nyt emne Svar på emne  [ 3 indlæg ] 
Forfatter besked
Indlæg: 12 maj 2010 21:55 
Offline
Insane psychedelia user!
Brugeravatar

Tilmeldt: 09 feb 2006 20:35
Indlæg: 2190
Geografisk sted: Island of Wak-Wak
Hejsa Alle sammen.

Psychedelia.dk vokser hver eneste dag og efter 10 år på en delt hosting løsning magen til den som de fleste bruger til deres private hjemmesider med få besøgende, men vi blevet for store til den slags hosting og med en lys fremtid i møde og med endnu flere medlemmer har jeg de sidste 3-4 md brugt en del tid og penge på at finde lige den løsning vi skal bruge.

Det er nu gået i orden og vi har fået en 1/10 af en server i københavn. Til sammenligning har vores nuværende server ca. 400 kunder på samme størrelse maskine. Det betyder at vi kan have mange flere besøgende online samtidig uden at siden går ned.
Desuden kan vi selv installere scripts osv som vi føler er gode for optimal ydelse og sikkerhed. Det kan vi ikke nu.

Alt det her arbejde og betalingen til den nye hosting løsning, vil ikke have været muligt uden jeres donationer. Det skal i have så ufatteligt mange tak for, jeg tør vist godt sige tak fra alle bag psychedelia lige på det her område. Vi har fået næsten 8000 kr ind i donationer de sidste 2 år. det er mere end det dobbelte per år end nogle tidligere år. Fantastisk, Jeg håber i vil blive ved med at bakke så solidt om siden i fremtiden. Da vi er nogle af de få her i landet som tilbyder reel og ærlig information omkring stoffer og harm reduction.

Flytningen vil ske i starten af næste uge. Nok imellem mandag og onsdag. I den periode kan i forvente en nedetid på ca. 48 timer ialt. Når jeg skriver nok, hænger det sammen med at jeg i næste uge skal skrive en eksamens opgave og derfor ikke præcist ved om det bliver mandag eller tirsdag flytningen vil blive igangsat. Intet på siden vil blive ændret, alle tråde,pm osv vil blive overført.

Jeg håber i vil tage godt imod denne nyhed på trods af nedetiden.

MVh Mikkel


Top
 Profil  
 
Indlæg: 18 maj 2010 14:04 
Offline
Insane psychedelia user!
Brugeravatar

Tilmeldt: 09 feb 2006 20:35
Indlæg: 2190
Geografisk sted: Island of Wak-Wak
En lille update.

Det hele er sådan set parat. Det eneste jeg mangler er at få lov til at downloade alle vores mail så vi kan se dem i det nye system også.

Desværre er denne funktion midl ude af drift, men surftown har sagt de arbejder på det så når det er iorden så går jeg igang med flytningen, Da vi efter flytningen ikke vil have mulighed for at se de gamle mails og der er for mange til at gennemgå dem manuelt.

Så af denne årsag er flytningen udskudt på ubestemt tid. Hvilket betyder at vi må leve med de få fejl beskeder der kan komme når der er mere end 50 på samtidig. Heldigvis sker det kun 4-5 gange om ugen så vidt jeg kan se. Samtidig får jeg også tid til at få eksamener overstået. Hvilket personligt passer fint.

Så hold ud, vi arbejder på det.


Top
 Profil  
 
Indlæg: 21 maj 2010 01:10 
Offline
Insane psychedelia user!
Brugeravatar

Tilmeldt: 09 feb 2006 20:35
Indlæg: 2190
Geografisk sted: Island of Wak-Wak
Så er flytningen komplet. Alt ser ud til at virke som det skal. Men oplever i noget i ikke plejer så kan i sende mig en pm.

Psychedelia.dk`s dns er ved at blive genindlæst og derfor er det meget få brugere fra danske isper der kan se siden lige nu. Jeg har adgang via en proxy i England og har kunnet se den nye side siden kl.20 i går. Dvs. ca. 7 nedetid, der kan dog nemt gå 12 timer endnu før alle igen kan se psychedelia ordenligt.


Top
 Profil  
 
Vis indlæg fra foregående:  Sorter efter  
Skriv nyt emne Svar på emne  [ 3 indlæg ] 

Alle tider er UTC + 1 time [DST ]


Hvem er online

Brugere der læser dette forum: Ingen og 1 gæst


Du kan ikke skrive nye emner
Du kan ikke besvare emner
Du kan ikke redigere dine indlæg
Du kan ikke slette dine indlæg

Søg efter:
Hop til:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Danish translation & support by Olympus DK Team