Psychedelia.dk
https://psychedelia.dk/forum/

Det ideelle bongmix/hash og varme
https://psychedelia.dk/forum/viewtopic.php?f=85&t=56042
Side 1 af 1

Forfatter:  Ubrugtnavn [ 13 jul 2019 18:23 ]
Titel:  Det ideelle bongmix/hash og varme

Går tit og tænker på hvordan man laver det bedste bongmix, ala, hvis nu cannabis var lovligt og man kunne få bongmix på recept (jeg ved det godt). Hvordan ville de så lave det?

Der hvor jeg synes den bliver tricky er med varmen. Kan man feks bruge varmeskalaen når man laver bongmix, ligesom med cannabis til oralt indtag? Kan det bruges i sådan en grad, at man burde bruge en form for varmestyring? Har det en effekt at man varmer det igen, når man sætter ild til det? (udover det åbenlyse) Hvilken? Er det dumt at varme mikse mere end en gang?

Jeg kan godt lide at bruge lidt tid på et mix; sidde og riste tobakken stille og roligt, mase lidt rundt i det, så stykkerne bliver nogenlunde lige store. Jeg kan også godt lide at sidde og nulre småt ud, fordi jeg i sidste ende bedst kan lide mit mix så opblandet som muligt, og ikke med klumper. Men er det nu os smart? Er det bedre med de store nolder i mixet, når man varmer. Er det bedre for afbrændingen når man skal ryge sit hoved? Jeg plejer at suge over 2 sug, først for at få gang i det, og så for at slamme. Det er der sikkert mange der gør. Men igen er det smart? Hvor meget ild skal der i det første gang, før man begynder at ødelægge suget. Osv. osv.

Der må være andre der går og tænker over de her ting, og har svært ved at finde rundt i rygterne man høre osv. og pga lovlighedsstatus er der heller ikke super meget videnskab på området. Så vi må ty til erfaringer, måske. Hvordan ryger du, og hvorfor?

Ps: Det er primært hash og tobak vi snakker

Pss: jeg er super morgenmad :peace:

Forfatter:  Kaktus Klausen [ 14 jul 2019 14:24 ]
Titel:  Re: Det ideelle bongmix/hash og varme

Hvis bongmix var lovligt, skulle du ifølge lægemiddelstyrelsen, bare lave te på det hele.

Forfatter:  STWOD [ 14 jul 2019 20:23 ]
Titel:  Re: Det ideelle bongmix/hash og varme

Kaktus Klausen skrev:
Hvis bongmix var lovligt, skulle du ifølge lægemiddelstyrelsen, bare lave te på det hele.

bliver det så ikk bøvlet at få tændt? :)

Forfatter:  Fso [ 14 jul 2019 20:36 ]
Titel:  Re: Det ideelle bongmix/hash og varme

Det tror jeg du har ret i Stop for den gang vi i desperation forsøgte at ryge frugt te i pibe var det mega bøvlet og få ild i.
Jeg tænker en ukrudtsbrænder vil være ideel til formålet.

Forfatter:  Ubrugtnavn [ 14 jul 2019 21:41 ]
Titel:  Re: Det ideelle bongmix/hash og varme

Det smager nok heller ikke så godt som te - bongmix lol :D Men jeg kan godt lide tanken om, sådan helt GTA-stilen at hive en udkrudtsbrænder frem fra baglommen. Hva så drenge!?

Side 1 af 1 Alle tider er UTC + 1 time [DST ]
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
https://www.phpbb.com/