Så fik jeg sgu rippet busken i haven for skærme og de var store og flotte

Jeg har brugt:
3/4 nettopose af lækre hyldeblomster
4 Liter vand
1 kg alm. hvid sukker
0,5 kg moscovado sukker
o,5 kg Brun farin
6 stk citroner
2 stk appelsiner
ca. 10 gram frisk ingefær
1 pose (46gram) Vinsyre
------------------------------
Det sjove

1 håndfuld
Ephedra sinica (tørrede stængler)
ca. 10 gram
Quebrancho blanco bark
1 lille slat
Muira Puama 10:1 ekstrat
------------------------------
Fremgangsmåde
Bring 4 Liter vand til kog i en kæmpegryde, tilsæt derefter sukker og vinsyre, rør rundt til alt er pure liquid og lad det køle i ca. 10 minutter!
Skræl de ikkeøkologiske citroner og appelsiner, tilsæt dem, hyldeblomsterne og alt det sjove.. Rør rundt og lad det køle ned yderligere!

------------------------------
Planen er så at jeg vil sænke gryden ned i vores krybekælder da det er det koldeste sted jeg kan bruge da der ikke er plads i køleskabet, jeg vil tage den op en gang pr. dag og røre de næste 4 dage.
------------------------------
Derefter skal alle stumperne sis fra gennem en pastaskål og derefter gennem kaffefiltre og ned i 1/2 liters colaflasker og så i fryseren!
------------------------------
Hvor længe kan de holde sig i hendholdsvis køleskab og fryser uden konserveringsmiddel?
Burde jeg konservere?
Kan jeg evt. imorgen tilsætte mere/flere ingredienser?
Ris ros og rettelser modtages gerne

God sommer allesammen!