Psychedelia.dk https://psychedelia.dk/forum/ |
|
Den sorte gryde https://psychedelia.dk/forum/viewtopic.php?f=85&t=15554 |
Side 1 af 2 |
Forfatter: | tribe79 [ 26 sep 2006 18:10 ] |
Titel: | Den sorte gryde |
Synes det kunne være spændene at høre hvad for en rat der får din mund til at løbe i vand bare ved tanken og husk opskriften. Her er en af mine Du skal bruge følgende til opskrift på Græsk farsbrød. FARSBRØD 1 Deciliter Løse ris 1 1/2 Deciliter Vand 250 Gram Hakket svinekød 250 Gram Hakket Lammekød 1 Stk Æg 1 Deciliter Mælk Salt og peber Fyld 2 Spiseskeer Persille (friskhakket) 1 Stk Hvidløg (presset) 1 Stk Løg (hakket) 100 Gram Fetaost 20 Gram Smør AGURKESALAT M. YOUGHURT 4 Deciliter Youghurt naturel 1 fed Hvidløg (presset) 1 Stk Agurk i tern Salt og peber Fremgangsmåde for Græsk farsbrød: Kom risene i kogende vand med salt. Rør rundt til vandet atter kommer i kog. Læg låg på og kog risene ved svag varme i 12 min. Tag gryden fra varmen og lad den stå endnu i 12 min. Rør kød, æg, mælk og krydderier til en fars. Tilsæt de kogte let afkølede ris. Fyld: Bland persille, hvidløg og løg sammen og smuldr osten heri. Smør et ovnfast fad og læg fars og fyld lagvis, så det danner et lille brød. Begynd og slut med et lag fars. Fordel smørklatter over farsbrødet og bag retten i ca. 60 min. v. 200 grader. Salat: Smag youghurten til med hvidløg, salt og peber og vend agurketerningerne heri. Stil salaten koldt indtil servering. |
Forfatter: | DovenDyret [ 26 sep 2006 18:29 ] |
Titel: | |
Må nok være alt godt fra Burgerking og McDonald, det får i hvert fald min mund til at løbe i vand ![]() |
Forfatter: | MethylOle [ 26 sep 2006 19:23 ] |
Titel: | |
Nørrebrogryde du skal bruge: 1 løg 2 fed hvidløg 1 pakke skinke i tern 1 pakke bacon i tern 1 stk morney-sauce 500g pasta Persille - masser af det Sæt en gryde vand over til pasta, og put dem i når vandet koger (selvfølgelig). Svits løg og hvidløg. But bacon i, og vent til det har fået hva det skal have. Put derefter skinken i, lad det varme lidt og hæld derefter hele morney-saucen i. Varm op og put den hakkede persille i. Spar ikke på persillen!! Derefter hælder du vandet fra pastaen og hælder saucen over så det hele bliver blandet! Tro mig, det her er fucking fråderen. Lidt usundt godt nok, men det smager som en bid af himlen. Jeg laver det selv et par gange om måneden! Good luck |
Forfatter: | Fluffy McPooch [ 27 sep 2006 00:34 ] |
Titel: | |
DovenDyret skrev: Må nok være alt godt fra Burgerking og McDonald, det får i hvert fald min mund til at løbe i vand ![]() BLASFEMI... ![]() |
Forfatter: | HopIFjordeN [ 27 sep 2006 10:07 ] |
Titel: | |
Endnu en pasta ret.... Kanlder den bacongryde med fløde... Du skal bruge følgende: 2 fed hvidløg Tomatpure en pakke bacon oregano piskefløde pasta salt/pebber Klip/skær baconen i strimler og svits dem i en gryde... Skru lidt ned for varmen og put lidt fløde i, jeg plejer at bruge næsten en hel 1/4 karton, gemmer lige lidt til kaffen næste dag.. Så skal tomapuréen i, og koges op.... ikke for meget og ikke for lidt ![]() tilsæt hvidløg til sidst, gerne presset hvidløg... Smag til med salt og pebber... Kog din pasta og prop sovsen ovenpå... Virkelig lækkert! og til ingen penge 10 min arbejde... Tænker her ikke på sundhed! |
Forfatter: | DrK [ 27 sep 2006 10:19 ] |
Titel: | |
Jeg er selv meget til mexicansk mad - og når man siger mexicansk, må man ej forglemme "chili con carne". Selv elsker jeg "chili con carne" med pasta. ![]() Ingredienser 400 gram hakket oksekød 1 løg 1 rød peberfrugt 2 dåser røde bønner i chilisauce ½ squash 1 rød chili 1 fed hvidløg salt og peber Fremgangsmåde Kødet brunes i en gryde. Løgene pilles, snittes i tern og tilsættes. Squash renses og skæres i tern. Kommes ved kødet og koges med. Peberfrugten skylles, befries for kernehuset og skæres i tern. Tilsættes retten. Den røde chili skylles, skæres i tern og kommes ved retten. De røde bønner kommes ved kødsaucen og der smages til med salt og peber. |
Forfatter: | MethylOle [ 27 sep 2006 15:07 ] |
Titel: | |
bortset fra det, så hold kæft nogle kællinger vi er. Sidde på et narkoboard og udveksle madopskrifter ![]() |
Forfatter: | tribe79 [ 27 sep 2006 15:08 ] |
Titel: | |
ja det dejligt ![]() |
Forfatter: | Djohn Djohnson [ 27 sep 2006 16:16 ] |
Titel: | |
Chili con carne: 150-200 gram bacon 4 løg 2-3 fed hvidløg olivenolie 2 teskefulde stødt spidskommen 4 strøgne teskefulde stødt chili 500 g oksebov 200 g soltørrede tomater i olie 3 friske røde chilier (gerne habanero) 1 stang hel kanel 4 dåser flåede tomater vand 2 dåser kidneybønner' 75 gram mørk og bitter chololade salt peber Pil løg og hvidløg og halver løgene. Hak bagge dele meget fint. Hæld 4 spiseskefulde olivenolie i en middelvarm gryde og steg bacon sammen med løgene, til løgene er bløde. Tilsæt spidskommen og chili og rør rundt. Skær kødet i mindre stykker og hak det i en foodprocessor. Bland kødet med løg og krydderier. Fjern kernerne fra chilierne og blend dem sammen med de soltørrede tomater. Hæld blandingen ned til kødet. Den hele kanel koges med. Tilsæt de flåede tomater. Fyld den ene tomme dåse med vand og tilsæt det. Læg låg på gryden og lad retten simre i halvanden time. Efter en time tilsættes de drænede kidneybønner. Umiddelabrt før servering tilsættes chokolden, og når det er smeltet kan der frådes. Smag til med salt og peber. |
Forfatter: | MethylOle [ 27 sep 2006 16:52 ] |
Titel: | |
New order---> Det lyder godt nok fråderen det der. Forsøger nok én af dagene. Er der nogen speciel grund til det lige skal være blendet bov..? Hakket oksekød lyder da i mine øre som et bedre alternativ.. |
Forfatter: | Djohn Djohnson [ 27 sep 2006 16:59 ] |
Titel: | |
Jeg foretrækker helt klart skært oksekød. Konsistensen er meget lækrere - mindre grødagtig. Jeg blender det i øvrigt heller ikke, men hakker det bare i lidt mindre stykker på den måde. Man kan også gøre det manuelt, det andet er bare hurtigere. ![]() |
Forfatter: | spaffeh [ 27 sep 2006 17:04 ] |
Titel: | |
Lyder lækkert. Sticky, måske? |
Forfatter: | DrK [ 27 sep 2006 18:22 ] |
Titel: | |
MethylOle aka bling bling skrev: bortset fra det, så hold kæft nogle kællinger vi er. Sidde på et narkoboard og udveksle madopskrifter ![]() Det er jo netop det, der gør forummet her helt unikt! ![]() |
Forfatter: | Cubensis [ 27 sep 2006 18:32 ] |
Titel: | |
.Kjaer skrev: MethylOle aka bling bling skrev: bortset fra det, så hold kæft nogle kællinger vi er. Sidde på et narkoboard og udveksle madopskrifter ![]() Det er jo netop det, der gør forummet her helt unikt! ![]() LoL, helt enig! Sticky, jotak ![]() Ristede græskarkerner 2 fed hvidløg ½ knivspids urtesalt 200 g. græskarkerner 2 spsk. brøndkarse ½ tsk oregano, rosmarin eller timian 1 tsk. olivenolie til stegning. Hæld olien på en varm pande sammen med urtesalt, hvidløg, og krydderurterne. Lad det stege i 1 minuts tid. Hæld derefter 100 g. græskarkerner på panden, og lad dem stege med i ca. 3 minutter under omrøring. Lige før servering hælder du de sidste 100 g. græskarkerner på panden, rører det hele godt sammen, og serverer kernerne i en lille skål. Fakta om græskarkerner: Græskarkerner indeholder mange vigtige mineraler, bl.a. zink, der er med til at styrke dine slimhinder (godt, når du er forkølet eller lider af høfeber, og nødvendigt hvis du er ryger eller tager p-piller). Zink modvirker også forstørret prostata og er med til at holde dine nerver sunde. |
Forfatter: | tribe79 [ 27 sep 2006 18:56 ] |
Titel: | |
det lyder godt nok lækkert med de græskarkerner må ja lave en dag tager jo heller ingen tid har hørt om den i tv 3 spis dig slank eller noget engang |
Forfatter: | NowhereMan [ 27 sep 2006 23:33 ] |
Titel: | |
Det lyder ganske spændende med de ristede græskarkerner. Spises det som tilbehør eller bare for sig selv, eller hvordan? |
Forfatter: | Cubensis [ 28 sep 2006 09:58 ] |
Titel: | |
NowhereMan skrev: Det lyder ganske spændende med de ristede græskarkerner. Spises det som tilbehør eller bare for sig selv, eller hvordan? Det er en sund snack, men de kan vel godt kombineres i en ret! |
Forfatter: | MethylOle [ 28 sep 2006 14:35 ] |
Titel: | |
.Kjaer skrev: Det er jo netop det, der gør forummet her helt unikt! ![]() ja, det er sgu rigtigt! |
Forfatter: | Trold [ 28 sep 2006 14:38 ] |
Titel: | puha min mund løber jo i vand :) |
jamen må hele komme med mit bud.. får en gode veninde på besøge så har jeg tænkt mig og lave... 2stk mariner kyllingbryst 1stk icebreg salat 1stk agurk 1dåse søde majs 2stk søde chili 2stk æble 1stk hvidløs flugs steg kylling hård ved høj varm først også skrug ned.. man kan mærke på det når det er færdig.. snit salat og bland det hurtig færdig og altid et hit ved pigen ![]() |
Forfatter: | spaffeh [ 29 sep 2006 14:39 ] |
Titel: | |
Nogen der har en delicious BBQ opskrift? ![]() BBQ Sauce 3 small cans tomato sauce - 3 små tomat sovs dåser. 1/4 cup minced onion - minced?? løg 1/2 cup brown sugar - brun sukker. 1 tsp. freshly ground black pepper - sort peber. 1/2 tsp. dry mustard - Hvad er mustard? Kan ikke huske. 1 tsp. salt - salt.. 1 Tbsp molasses - er det bare tyk sirup? 1 Tbsp corn syrup - Korn sirup? Eller hva.. 1/4 tsp. cayenne pepper - Cayenne peber. Kan mani få det ISO? 1 tsp. garlic powder - hvidløg's pulver? Kan man også købe det i ISO? 2-3 tsp. liquid smoke - Hvad er det her? Mix all ingredients and simmer in a medium size saucepan for an hour stirring occasionally. - Nogen der lige vil oversætte det jeg ikke ved, hvad betyder? Tak på forhånd. |
Side 1 af 2 | Alle tider er UTC + 1 time [DST ] |
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group https://www.phpbb.com/ |