Psychedelia.dk

Velkommen til psychedelia.dk. Vi er Danmarks største community for fornuftig anvendelse af rusmidler og legalisering.
Dato og tid er 28 jan 2021 03:24


Alle tider er UTC + 1 time [DST ]
Skriv nyt emne Svar på emne  [ 12 indlæg ] 
Forfatter besked
Indlæg: 11 jan 2021 00:40 
Offline
Medlem

Tilmeldt: 12 dec 2016 14:21
Indlæg: 189
Geografisk sted: København
Hejsa,

Alt for lidt snak om sex og stoffer sammen :D

Jeg kunne godt tænke mig at høre hvilke stoffer I generelt har den bedste sex på? Specielt er jeg interesseret i hvilke stoffer der gør én mest modtagelig for suggesion.

Jeg har selv oplevet at tanker ifm. sex næsten kan føles som virkelighed på en ordentlig gang skunk, og ifm. - skal vi kalde det rollespil i mangel af et bedre ord - kunne det være spændende hvis det man fortalte partneren mere eller mindre blev til virkelighed.

Jeg har overvejet om LSD kunne være godt til det, men er usikker.

Lad mig høre hvad I synes I kan jo give så få eller mange detaljer som I har lyst til 8)


Hilsen BluePill

_________________
"Klarsyn er som absolut gehør - bare med øjnene."


Top
 Profil  
 
Indlæg: 11 jan 2021 09:36 
Offline
Medlem
Brugeravatar

Tilmeldt: 23 aug 2008 23:18
Indlæg: 270
Well har prøvet at opleve et fænomen på LSD, som Stanislav Grof beskriver i en af hans bøger. Kan desværre ikke huske det term han bruger, er ved at være et stykke tid siden jeg har læst hans bøger. Men basalt set hvis man er meget tæt/intim med en person man følelsesmæssigt er meget tæt på (i dette tilfælde mig og min daværende kæreste, begge på LSD, nøgne ved siden af hinanden og det er ved at blive lidt intimt), kan man opleve at man "smelter sammen" fysisk og psykisk og bliver til én entity. Altså, grænserne mellem hvad der var hende og hvad der var mig blev mere og mere uklart. Jeg følte at vi kommunikerede uden at sige et ord, jeg følte hvad hun følte, både emotionelt men også fysisk. Dvs, vi lå helt tæt og jeg nussede hende på ryggen, men det føltes som om at jeg nussede MIG SELV på ryggen. Da jeg begyndte at give finger følte jeg at jeg gav mig selv finger (og øh jeg er en mand, så det var UTROLIG mærkeligt, men samtidig sindssygt dejligt). Jeg følte hendes pleasure, hendes fysiske sanseoplevelser som var det min egen. Den måde vores ego og fysiske grænser smeltede sammen mand, holy shit hvor er det fucking VILDT altså!!!! Det er så fucking vanvittigt at beskrive og tænke tilbage på. Det er helt klart måske nok den vildeste, mest fantastisk smukke oplevelse i hele mit liv. Har aldrig oplevet noget lignende, og den følelse af kærlighed var ud over alle grænser af hvad jeg troede var muligt.
Faktisk, har førhen gået og følt at jeg har været ret følelsesmæssigt afdæmpet, ja nærmest afstumpet. Men det er som om at der blev åbnet op for noget inde i mig efter den oplevelse, så jeg faktisk kom i meget kontakt med mine kærlige følelser. Det er svært at beskrive. Kan bare huske jeg vågnede dagen efter, kiggede ud af vinduet på den smukkeste himmel der var oplyst helt fantastisk af solen, og jeg begyndte bare at græde fordi både det og livet var så fucking smukt. Der var vækket noget inde i mig - til det bedre vel og mærket. Kunne mærke kærlighed til livet, min kæreste og til mig selv på en måde jeg aldrig før har kunnet. Wow... Får helt kuldegysninger af tanken.
Hele det trip, og specielt den oplevelse jeg havde af at smelte sammen er en af toppunkterne i mit liv, og noget jeg aldrig kommer til at glemme. Det ændrede mig. Jeg havde virkelig brug for den oplevelse, den gjorde rigtig meget godt for mig.
Desværre har mit heroin misbrug derefter totalt ødelagt det forhold jeg havde til den kvinde, og det gør mig uendeligt meget ondt indeni. Det kommer jeg aldrig til at tilgive mig selv for, jeg håber bare at hun har det godt derude et sted hvorend hun er. Jeg ville, og vil stadig den dag idag give min egen lykke og mit eget liv for at hun skal være lykkelig. Jeg har aldrig elsket en person som jeg har elsket hende, og det trip har bestemt noget med det at gøre. Jesus fucking christ, jeg bliver helt emotionel nu her. Er så ked af hvordan mit liv er gået hen og blevet siden da, ked af det jeg har oplevet, det jeg har mistet. Men mindet om hende og det trip vil jeg altid have med mig resten af mit liv, og jeg vil prøve at bruge det til at blive en bedre mand, et bedre menneske.

Aaaanyways, for at komme tilbage til on-topic, så kan det dog også gå den anden vej med at være intim på LSD. Kan huske jeg har prøvet at opleve at det ikke føltes frækt eller fantastisk, men derimod bare virkelig mærkeligt og alien. Som om jeg slet ikke forstod hvad det ville sige at noget er frækt, men bare nærmest undrede mig over hvad det er jeg laver fordi det føles mærkeligt haha. Desuden kan det også føles ret sårbart og grænseoverskridende at skulle være nøgen foran en anden person i sådan en sindstilstand, så det skal virkelig være med en person man er yderst tæt med og stoler 100% på. Det har dog potentiale til at være en oplevelse for livet, så min stemme på dit spørgsmål går 100% til LSD.


Hmm.. En anden kandidat kunne også være heroin. Har virkelig også haft nogle fucking fede nætter med hende den føromtalte ekskæreste, hvor vi bogstaveligt talt kneppede hele natten lang, kun med pauser hvor der blev røget heroin og smøger haha. Seriøst, fucking FANTASTISK sex hvor man bare kan blive ved og blive ved og blive ved. Fuldstændig vildt og dyrisk haha :D Men yo vil sgu ikke anbefale at tage opioider at den grund alene, der er så fucking mange vanvittige risici man skal være opmærksom på ved indtag af opioider, og prisen når det går galt kan være ubeskriveligt dyr. Så vil sgu egentlig bare råde folk til at holde sig væk, det er ikke den pleasure og flugt værd. Jaja, nogle folk kan styre det, men kan du? Det er fandme svært at vide førend at det er forsent.
Skal dog også nævne at jeg har til tider oplevet at det kan være svært at bibeholde en erektion på opioider hvis man er godt blæst, og det kan også være pretty much umuligt at komme. Så det er ikke garanteret at man får en nice oplevelse på den stofgruppe når det gælder sex.

Og så lige her til sidst vil jeg gerne sige at sex på cannabis også kan være overraskende lækkert!:) Det kan i hvert fald anbefales at prøve hvis man ikke har noget imod at indtage det stof, idet det nok er nemmere at få en dejlig oplevelse ud af det end de to førnævnte stoffer.

That was just my two cents...


Top
 Profil  
 
Indlæg: 11 jan 2021 18:02 
Offline
Dedikeret medlem
Brugeravatar

Tilmeldt: 24 apr 2007 17:03
Indlæg: 512
Geografisk sted: Astralt plan
Jeg har aldrig brugt andre stoffer end alkohol og cannabis, samt et hav af psykedeliske stoffer. Det er aldrig lykkedes mig, at dyrke sex under indflydelse af psykedelika, hash gør ikke den helt store forskel, så mit svar må være alkohol.


Top
 Profil  
 
Indlæg: 11 jan 2021 18:46 
Offline
Moderator
Brugeravatar

Tilmeldt: 11 mar 2010 13:47
Indlæg: 2596
Geografisk sted: Kolding
Jeg har i løbet af årene haft sex på en del forskellige stoffer og gjort mig en del erfaringer.

Altså der er jo de klassiske stimulanser som amfetamin, mdma og kokain. Her synes jeg klart amfetamin er en vinder. På mdma er det simpelthen for svært at opnå en orgasme og imo også langt sværere at opnå en funktionel erektion, men det kan dog stadig være virkeligt lækkert. Kokain er meget hyggeligt fordi man kan tillade sig at redose en del imens og det kan jo være ret sjovt.

Jeg har også gode erfaringer med 2c-b, der også bliver omtalt som et "aphrodisiac". I lave doser minder det utroligt meget om mdma, dog er der ikke helt samme problem med at opnå hverken orgasme eller erektion.

IMO er alkohol ikke et særligt godt stof at have sex på, men det kan måske også bare være pga. mit personlige forhold (eller mangel på) til alkohol. Ketamin og lignende stoffer er virkeligt heller ikke noget værd i den kontekst.

_________________
Manji 卍 Manji 卍 Manji 卍 Manji 卍 Manji 卍 Manji 卍 JEG HADER MIN FORSTAND, SÅ JEG SNIFFER HVAD JEG KAN Manji 卍 Manji 卍 Manji 卍 Manji 卍 Manji 卍 Manji 卍


Top
 Profil  
 
Indlæg: 11 jan 2021 18:54 
Offline
Dedikeret medlem
Brugeravatar

Tilmeldt: 12 jun 2010 23:00
Indlæg: 1115
Geografisk sted: Køleskabet
Hash gør det lige 20% rarere.

Jeg har ikke knaldet på andre stoffer, men jeg forestiller mig, at psilocybin kunne være sjovt.
Bliver altid så kælen og liderlig, men har ikke trippet med nogle bitchez


Top
 Profil  
 
Indlæg: 11 jan 2021 23:20 
Offline
Medlem

Tilmeldt: 12 dec 2016 14:21
Indlæg: 189
Geografisk sted: København
Hey, tak for jeres svar - især din lange historie T1337 :gud:

Jeg holder mig a princip fra opioider - jeg er bange for at synes for godt om dem - eller at slå mig selv ihjel under brugen.

LSD er en del af planen. Jeg har kendt min kone over 10 år, og hun er stort set altid med når jeg tripper alligevel :D Jeg tror det ville blive godt.

2c-b lyder spændende. Jeg har prøvet sex på MDMA, og det er sgu ikke nemt. Som regel vil jeg hellere snakke eller bare røre end at have sex i den tilstand jeg kommer af det.

Hilsen BluePill

_________________
"Klarsyn er som absolut gehør - bare med øjnene."


Top
 Profil  
 
Indlæg: 12 jan 2021 15:57 
Offline
Dedikeret medlem
Brugeravatar

Tilmeldt: 03 maj 2010 12:37
Indlæg: 743
Hvis man kan buste på opiater kan det være ret hyggeligt, men vær klar på noget der kan minde om en sisofys-type opgave, godspeed.

_________________
Men jeg kan intet huske om dette indlæg.


Top
 Profil  
 
Indlæg: 12 jan 2021 16:31 
Offline
Medlem
Brugeravatar

Tilmeldt: 23 aug 2008 23:18
Indlæg: 270
BluePill skrev:

Det var da så lidt blue, håber du kunne bruge det til noget. Ja okay, det lyder jo umiddelbart som ganske fremragende forudsætninger. Det ville have været ret så risky hvis du nu havde planlagt at kneppe en tilfældig narkoluder på LSD eller noget i den stil haha. Håber I får en fantastisk oplevelse:) Så længe I er forberedt på at det måske alligevel ikke bliver til noget sexy time pga det er for underligt/alien, og at I eventuelt på forhånd gør det klart for hinanden at det er helt i orden hvis man siger fra midt i det hele fordi det bliver for meget, og at det IKKE er pga partneren men bare pga omstændighederne. Som du jo ved kan man blive vanvittigt følsom, så bare lige sørg for at kommunikere inden i flyver afsted så I ikke ender med at såre hinanden. Men det regner jeg nu med at I har styr på nu hvor I har været gift så længe, men jeg bliver bare lige nødt til at nævne det just in case:)

Læbepomaden skrev:

Hahahh fucking LOL altså. Så sandt som sagt :D


Top
 Profil  
 
Indlæg: 24 jan 2021 06:17 
Offline
Junior medlem

Tilmeldt: 06 dec 2018 15:58
Indlæg: 17
Har prøvet at have sex under indflydelse af hele paletten faktisk.

For mig må det nok være 2-CB der må være den klare vinder. Kokain eller opioider kan jo være sjove nok for deres virkningsmåder.
Jeg har da haft 'fede' oplevelser med at have sex under indflydelse af opioider og Cialis. For mig i hvert fald kan der være noget sjovt ved virkelig bare at lave en toppræstation og imponere og glæde sin partner med et hårdt jern og uendelighedsduration.

2-CB i mængder mindre end dén der forårsager hallucinationer er optimalt. Hvis man tager for meget kan det ende med at være svært at holde fokus. Jeg foreslår tæt intimitet og nærhed igennem hele peaket. Oplevelsen under påvirkning af MDMA er sammenlignelig


Top
 Profil  
 
Indlæg: 24 jan 2021 14:53 
Offline
Insane psychedelia user!
Brugeravatar

Tilmeldt: 17 sep 2006 21:46
Indlæg: 2639
2C-B var meget nice. Ellers dunno.

_________________
Når du har lortesmag i munden, så tag en cola til bunden

Hvis du ikke er i stemning til at tage stoffer, så kommer du formentlig heller ikke i stemning af at tage dem.
<@jimfear> jeg kom engang mens jeg dødløftede


Top
 Profil  
 
Indlæg: 26 jan 2021 22:46 
Offline
Moderator
Brugeravatar

Tilmeldt: 03 apr 2002 01:01
Indlæg: 2437
Geografisk sted: Sjælland
MDMA, og så tage sig god tid, og lade være med at være så resultatorienteret, men bare flyde med og nyde det. Fatter faktisk ikke nogen gider bruge MDMA til andet end det.

Til gengæld, så skal i vel høre den mest fucked up oplevelse jeg har haft med sex og stoffer. Sammen med min daværende kæreste havde vi taget 2C-B og ketamin sammen, og ud på natten er jeg blevet ret kælen, men samtidig er min kæreste slet ikke. Jeg prøver så i min ketakoger, hvor jeg slet ikke kan udtrykke mig forståeligt, at forklare hende at jeg har brug for at gøre noget ved det, for at kunne slappe, og vil gå ud og gøre det for mig selv. Det går totalt galt, og hun tror jeg kræver sex med hende, så hun begynder, næsten grædende, at spille den af på mig. Jeg går totalt i baglås, og er ude af stand til at reagere, selvom det føles helt forkert, som et overgreb for os begge to, men samtidig, så føles det fysisk som sådan noget nu gør. Det var en oplevelse der var ret svær for hende at komme sig over, hvilket jeg er lidt ked af, for det var fandeme ikke meningen.

_________________
All perverts may not be marijuana smokers, but practically all marijuana smokers are perverts.
Colonel Garland Williams, former head of U.S. Narcotics Enforcement


Idag kan vi dø af at elske med hinanden
Så vi lever som vi gør. fordi vi ved vi' på spanden
Verden er for fuld af lort, til jeg kan sortere
Så jeg prøver bare på at få mit liv til at fungere


Top
 Profil  
 
Indlæg: 27 jan 2021 01:26 
Offline
Medlem

Tilmeldt: 12 dec 2016 14:21
Indlæg: 189
Geografisk sted: København
Grim historie Bubber - når jeg er helt blæst på skunk, så kan jeg godt plage lidt for meget hvis konen ikke har lyst, men det har heldigvis aldrig været sådan at det var en dårlig oplevelse - i hvert fald ikke for hende. Jeg kan godt blive lidt bekymret(frygtsom?) når jeg er på skunk, men det er jeg vist ikke ene om.

Mit problem med sex og MDMA er at jeg faktisk hellere vil noget andet når jeg er på dét - men det har da lykkedes en enkelt gang(jeg bruger ikke MDMA mere end 1-3 gang/år). Det er det eneste stof jeg bruger, hvor jeg faktisk føler at min krop protesterer lidt dagen efter det hjælper dog hvis jeg ryger skunk efter MDMA. En dejlig form for HR :D

Hilsen BluePill

_________________
"Klarsyn er som absolut gehør - bare med øjnene."


Top
 Profil  
 
Vis indlæg fra foregående:  Sorter efter  
Skriv nyt emne Svar på emne  [ 12 indlæg ] 

Alle tider er UTC + 1 time [DST ]


Hvem er online

Brugere der læser dette forum: Ingen og 7 gæster


Du kan ikke skrive nye emner
Du kan ikke besvare emner
Du kan ikke redigere dine indlæg
Du kan ikke slette dine indlæg

Søg efter:
Hop til:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Danish translation & support by Olympus DK Team