Psychedelia.dk

Velkommen til psychedelia.dk. Vi er Danmarks største community for fornuftig anvendelse af rusmidler og legalisering.
Dato og tid er 22 okt 2020 12:00


Alle tider er UTC + 1 time [DST ]
Skriv nyt emne Svar på emne  [ 4 indlæg ] 
Forfatter besked
Indlæg: 01 okt 2020 20:54 
Offline
Junior medlem

Tilmeldt: 01 okt 2020 17:55
Indlæg: 1
Hej
Jeg prøvede for et par måneder siden at tage stoffer for første gang (ghb, kokain og ketamin).
For et par uger siden tænkte jeg så at det kunne være sjovt at købe noget selv, så jeg købte kokain og MDMA, da jeg også ville prøve det.
Prøvede MDMA torsdag i sidste uge og det var jo fantastisk, så i tirsdags ville jeg prøve det igen (knap så fantastisk, men blev stadig meget glad af det), så hvorfor ikke tage det igen onsdag - det virkede selvfølgelig ikke, selvom jeg tog mere end de andre dage.
Jeg havde læst om MDMA inden jeg tog det, men åbenbart ikke helt nok omkring det med tolerance og pause, så havde det lidt nederen senere på dagen. Tog en lille streg kokain og det gav lidt energi.
Nu kommer vi så til det egentlige spørgsmål. Imorges var jeg meget træt og uoplagt, så tog lige lidt kokain igen, hvilket jeg fortsatte med ind til kl 14 (startede kl 7). Den første streg gav lidt energi, og den næste gav måske også en lille smule, men derefter blev jeg faktisk bare i dårligt humør, og fik ikke anden virkning af kokainen end voldsom hjertebanken og følelsen af ikke at kunne trække vejret ordentligt.
Jeg troede altid kokain virkede? (Det er ikke kokainen den er gal med, det virkede helt vildt godt de første par gange jeg tog det fra samme pose). Er det MDMA nedturen der overgår kokainens virkning? Eller er det fordi der ikke er noget dopamin/serotonin i hjernen som kokainen kan arbejde med?
Nu har jeg det selvfølgelig helt vildt nederen, men den havde jeg godt set komme. Og ved udemærket også er det jeg har haft gang i er helt vildt dumt. Forstår bare ikke helt reaktionen på kokainen idag? Nogle der kender til det/har oplevet det samme?
Mvh.


Top
 Profil  
 
Indlæg: 01 okt 2020 23:09 
Offline
Dedikeret medlem

Tilmeldt: 14 apr 2011 00:03
Indlæg: 1291
Det er godt nok et utroligt fornuftigt indlæg, set i lyset af, hvor utroligt dum sekvensen af handlinger er. Selvom du nok er klar over det, er de handlinger du beskriver så skadelige på så mange niveauer at det næsten er uoverskueligt.

Sådan lidt kort, så virker kokain euforisk ved at stoppe genoptaget af bla. dopamin og serotonin mellem neuroners synapser. MDMA virker euforisk ved at tømme neurotransmitter depoterne, f.eks. dopamin og serotonin, ud i synapserne. Hvis MDMA har drænet depoterne, er der begrænset effekt ved at tage kokain og hæmme genoptaget af neurotransmittere, som i forvejen knapt nok er tilstede..


Top
 Profil  
 
Indlæg: 02 okt 2020 02:31 
Offline
Medlem

Tilmeldt: 25 apr 2016 01:54
Indlæg: 141
Du kommer med alle dine forsvar, disclaimers og "ved godt det er dumt" til sidst i indlægget, hvilket er heldigt, for indtil da ligner dit indlæg et troll-indlæg, sådan som du skriver det. Netop fordi det er SÅ dumt, det du har gang i.

Der er trykket på næsten alle "no-go" og dumheds-knapperne, og når du så beskriver det sådan lidt lystigt og ekstra uvidende, selv om du er nybegynder, så virker det næsten som en parodi.
Men da dette er et harm-reduction forum, og du i sidste ende så ikke virker som en troll, skylder vi dig selvfølgelig at besvare det nøgternt, uden bare at smide skældud.

Hvis bare du havde læst lidt op på MDMA, som du skriver, ville du vide, at man ikke bør tage sådan en tur inden for samme dage / periode. Der bør gå minimum en måned eller mere mellem turene, da kroppen skal have tid til at gendanne det, du har mistet i hjernen ved at tage stoffet.

At bruge kokain som "come-up" er megadumt. Især fordi det er så afhængighedsskabende, men også fordi kokain IMO primært bør tages i en setting, hvor man bruger det som fest-stof og hygge-stof - IKKE som "medicin".

Det er klart, at du ikke får det samme ud af kokainen, når du tager det i forbindelse med MDMA, men kokain har jo også den spøjse effekt, at der ligger noget mentalt i det, som går hånd i hånd med indtagelsen.
Ergo: Det bliver federe at indtage, og får bedre virkning, hvis dit humør i forvejen er til det. I forbindelse med fest osv.
Jeg synes personligt at det holder max, når jeg drikker, men det kan ikke anbefales at kombinere, hvis vi ser på harm reduction-aspektet.

Så at du får nedtur på efter et par streger kan lige så vel skyldes, at du suger kl. 7 om morgen og om formiddagen alene af den grund at du vil kvikkes op. Ens øvrige humør og setting er nødt til at være på plads, for at kokainen skal have bedst effekt.

Du er ude på et skråplan, hvis du fortsætter sådan dér, men det behøver jeg nok ikke fortælle dig :-)


Top
 Profil  
 
Indlæg: 14 okt 2020 23:01 
Offline
Insane psychedelia user!
Brugeravatar

Tilmeldt: 11 feb 2003 02:01
Indlæg: 2373
Geografisk sted: NRBX
Ja kokain er kendt for at kurerer stort set alt, hvertfald symptomerne.. I kort tid.

For lidt over 100 år siden puttede man kokain og mofin i alt muligt "medicin" også kunne man kurerer stort set alt troede man. Folk havde det hvertfald meget bedre efter de havde indtaget medicinen. Alt fra tømmermænd til hold i nakken og impotens kunne kureres med kokain

_________________
Den røde knap eksperterne efterlyser - > < - vɿɘɿɘn ɿbɘ ʞnɒq ɒɘʞ ɘʞƨqɘɿƚɘɿ ɘǫyɘɿǫʇƚɘɿlyƨɘɿ


Top
 Profil  
 
Vis indlæg fra foregående:  Sorter efter  
Skriv nyt emne Svar på emne  [ 4 indlæg ] 

Alle tider er UTC + 1 time [DST ]


Hvem er online

Brugere der læser dette forum: Google [Bot] og 4 gæster


Du kan ikke skrive nye emner
Du kan ikke besvare emner
Du kan ikke redigere dine indlæg
Du kan ikke slette dine indlæg

Søg efter:
Hop til:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Danish translation & support by Olympus DK Team