Psychedelia.dk

Velkommen til psychedelia.dk. Vi er Danmarks største community for fornuftig anvendelse af rusmidler og legalisering.
Dato og tid er 30 nov 2020 03:25


Alle tider er UTC + 1 time [DST ]
Skriv nyt emne Svar på emne  [ 47 indlæg ]  Gå til side Foregående  1, 2, 3
Forfatter besked
Indlæg: 07 dec 2014 15:18 
Offline
Dedikeret medlem
Brugeravatar

Tilmeldt: 03 maj 2010 12:37
Indlæg: 723
Citat:
- Krystalliseringen:

Det her er så den tricky og farlige del. Forfatteren læste sig frem til at at når de en sjælden gang omkrystalliserer deres coke i sydamerika, bruger de et dual-solvent system af 1:1 Et[sub]2[/sub]O/Acetone samt en støkiometrisk (dvs. i dette tilfælde ekvimolær) mængde HCl (aq).

Mængden af 30% HCl (aq) regnes ud sådan her: 24,9 mmol freebase / 9,4558 mmol/mL HCl (aq) = 2,63 mL (Et overskud på et procent skader ikke).

Men da både æter og acetone er meget svært at få fat i og meget brandfarligt, vil denne metode næppe blive brugt til kommercielle formål....


Som du selv siger, er æter svært at anskaffe herhjemme, er der noget der kunne substituere det, uden de helt store problemer? Har ikke den største kemi erfaring, men eksperimentet skal nu prøves alligevel.

Faldt over en anden forum post der sagde

Citat:
and instead of using Ether and 1:2 HCL/Methanol to crystallize,
use dry Acetone with 1:1 HCL/Ethanol

Nu har jeg citeret direkte, men der menes vel at i stedet for at opløse freebasen i Ether, så kan Ethanol bruges, hvorefter en acetone/HCL blanding puttes i?

Er den god nok ellers? Så er det vel bare at få tørret noget acetone, og ellers følge proceduren? Og hvis det er sådan, er det vel bare at få noget gips (CAsO4) fra matas, få det tørret lidt, smidt i noget acetone, også ellers filtrere bagefter?

_________________
Men jeg kan intet huske om dette indlæg.


Top
 Profil  
 
Indlæg: 07 dec 2014 17:13 
Offline
Medlem

Tilmeldt: 06 nov 2010 21:31
Indlæg: 321
Ts er afdøde


Top
 Profil  
 
Indlæg: 07 dec 2014 17:58 
Offline
Dedikeret medlem
Brugeravatar

Tilmeldt: 03 maj 2010 12:37
Indlæg: 723
Alshabab skrev:
Ts er afdøde

Mjaaa.... Havde håbet på et mere uddybende svar.

_________________
Men jeg kan intet huske om dette indlæg.


Top
 Profil  
 
Indlæg: 07 dec 2014 22:02 
Offline
Medlem

Tilmeldt: 06 nov 2010 21:31
Indlæg: 321
Mjaa?


Top
 Profil  
 
Indlæg: 17 aug 2017 14:53 
Offline
Dedikeret medlem
Brugeravatar

Tilmeldt: 08 aug 2011 20:04
Indlæg: 701
Geografisk sted: Trekantsområdet
Så vidt jeg kan forstå på det som du quoter, skal man opløse sin base i tør acetone, og udfælde med HCl/EtOH.
Dog frygter jeg at acetone ikke er upolært nok til at opløse basen..
Hvis man har EtOH og H2SO4 til rådighed og et destillation setup til rådighed, så kan æteren nemt laves selv, hvis man da har erfaring med dette.

_________________
Mvh Narkopolo.

"Kemi, det er satme smart! :D"

Jeg er udlært elektriker med speciale i styring og regulering, så hvis nogen mangler teknisk hjælp, så skriv en PM.

(̅_̅_̅_̅(̲̲̲̲̲̅̅̅̅̅̅(̅_̅_̲̅м̲̅­­­­­­a̲̅я̲̅i̲̅j̲̅u̲̅a̲̅n̲̅a̲̅̅­_­̅­_­̅­_­̅()ڪے

"Mennesker glemmer ofte, at de psykedeliske stoffers virkning, rent faktisk tager udgangspunkt i den individuelles psyke, og at dette ofte kan forklare uventede ubehagelige virkninger."


Top
 Profil  
 
Indlæg: 14 mar 2019 21:08 
Offline
Junior medlem

Tilmeldt: 26 jan 2019 05:46
Indlæg: 1
Hei min venn hvordan har du det ? Jeg leser denne metoden så mye tid, men det er mulig å se med bilder eller video hvordan kan vi gjøre det?

Europium skrev:
Efter et par måneder, er jeg klar med endnu et seriøst post...
Jeg har bemærket at der er mange forespørgsler på NaGHB-synteser, så det kunne være at jeg skulle få fat i et write-up til sådan en også.

Enjoy! :)

Omkrystallisering af Kokain.HCl

- Gode råd om sikkerhed:

Dette er på eget ansvar, dette er for oplysning og undervisnings skyld.
Forfatteren opfordrer på ingen måde at nogen gør dette efter, da det i værste tilfælde kan ende med eksplosion, brand og selv død.
Brug altid kulfibermaske og sikkerhedsbriller når du arbejder med organiske opløsningsmidler, og gør det i et stinkskab eller et andet sted med god udluftning. Forsøger du at lave dette i dit hjem, er det anbefalelsesværdigt at slukke HFI-relæet i dit hus/lejlighed, når du arbejder med eksplosive solventer.

Forsøg ikke at gøre dette, medmindre du har haft minimum kemi på gymnasie-niveau, og har det korrekte udstyr, tid og plads. - Patience is the key, og det rigtige udstyr er det halve arbejde gjort!
Læs denne oprensning igennem 2-3 gange, og hvis du stadig ikke forstår noget af det, så hold dig langt væk fra denne procedure!!!

Forfatteren har tidligere forsøgt at omkrystallisere 5 gr. coke i alkohol, med det sørgelige resultat at molekylet -atypisk for andre aminsalte- dekomponerer ved lav varme, hvilket endte med noget sørgeligt brunt væske der var lige til at hælde i vasken.
Brug aldrig varme, medmindre du tørrer freebase/HCl-formen i ovnen ved lav temperatur


- Step 1

10,00g uncut sydamerikansk coke blev doneret af en gavmild person. Vedkommende havde fået det oplyst til 90%.

Coken var blevet en smule misfarvet af at have ligget i en farvet plastikpose.

De 10,00g blev opløst i 150 mL vand i et 250 mL bægerglas, derefter filtreret gennem en tragt med vat i, og til sidst blev der hældt ~20 mL vand for at få det resterende coke der sidder i vattet
ned i opløsningen.

En del af farven sad tilbage i vat-filtret, sammen med hår og diverse andre urenheder.

- Basificering:

Derefter blev der under relativ kraftig magnetomrøring tilsat en ganske smule 25% NH[sub]4[/sub]OH (8% havde nok været lige så godt.
Den klare lysblå væske blev med ét en hvid tyk tåge, som efter et par minutters omrøring mere,
blev direkte sugefiltreret. Filterkagen blev vasket med rigeligt med vand (100-200 mL måske) for at få det sidste base ud.

Efter tørring var der stort set intet tegn på farve, og den tørrede freebase blev vejet til 7,55g (24,9 mmol). Hvis vi går ud fra at der ingen andre aminer har været i startmaterialet, så kan vi gå ud fra at vi har ren kokain freebase nu!

Omregningen til mmol er ganske simpel: 7,55g / 303,348g/mol kokain freebase * 1000 = 24,9 mmol

Pas på med at tørre i ovnen, ikke meget over 50 grader celsius, og gerne med åben ovndør!
Kokain freebase har et lavt kogepunkt, så sørg hellere for at sugefiltrere så effektivt som muligt først og fremmest. Brug en tallerken/glasplade til at tørre dit produkt på, da det har en tendens til at blive flydende og blive optaget i f.eks. kaffefiltre.
Fortsæt først når al lugten af ammoniak er forsvundet.


Tid til at finde ud af hvor rent det er:

(7,55g udbytte / 10,00g startmateriale) * (339,806g/mol kokain.HCl / 303,348g/mol kokain freebase) * 100% = 84.6% udbytte!

Lad os gå ud fra at det har været 85% fra starten af, hvilket passer meget godt med de analyser forfatteren har læst af DEA beslaglæggelser fra syd- til nordamerika, hvor kvaliteten sjældent er mere end 80-90%

OBS! Hvis du blot ønsker at finde ud af hvor rent dit coke er, så kan du bare stoppe her, og undgå eksplosive solventer. Vær dog så opmærksom på at det er så på freebase-form.

- Krystalliseringen:

Det her er så den tricky og farlige del. Forfatteren læste sig frem til at at når de en sjælden gang omkrystalliserer deres coke i sydamerika, bruger de et dual-solvent system af 1:1 Et[sub]2[/sub]O/Acetone samt en støkiometrisk (dvs. i dette tilfælde ekvimolær) mængde HCl (aq).

Mængden af 30% HCl (aq) regnes ud sådan her: 24,9 mmol freebase / 9,4558 mmol/mL HCl (aq) = 2,63 mL (Et overskud på et procent skader ikke).

Men da både æter og acetone er meget svært at få fat i og meget brandfarligt, vil denne metode næppe blive brugt til kommercielle formål....

De 7,55g freebase blev opløst på magnetomrøreren over en del timer. Forfatteren anede ikke hvor meget man skulle bruge, så han blev ved med at hælde mere og mere i over et par timer, til det hele var brugt til sidst (600 mL). Det var ikke engang nok til at opløse al freebasen, så hvis man skal bruge ~100 mL æter/g freebase, kommer det slet ikke bag på mig hvorfor dette type produkt aldrig ses på gadeplan.

I løbet af de timer blev der hældt 600 mL æter i, altså 100 mL nåede at fordampe!
Husk konstant at have maske og udsugning på! Sæt låget på æteren når du ikke bruger den.
Det menes virkeligt alvorligt at dette kun bør forsøges i et egentligt laboratorie!

Æter/freebase-opløsningen blev sugefiltreret.

I 150 mL acetone blev der hældt 2,63 mL (24,9 mmol) 30% HCl (aq) (ækvivalent til freebasen).
Der hvor forfatteren er fra, er saltsyre som regelt 30 w/w%, hvilket svarer til 9,4558 mmol/mL.

Æter/freebase opløsning blev hældt i 1L flaske, og ved magnetomrøring blev Acetone/30% HCl (aq) blandingen tilført ganske forsigtigt.

Igen crashede det med det samme ud i en tyk klar hvid opløsning.
Da forfatteren kun havde 350 mL acetone tilbage, blev resten af det tilført bagefter.

Opløsningen blev stillet i køleskabet, og efter en 4-6 timer sat i fryseren over natten.
Dagen efter blev det sugefiltreret, og filterkagen vasket med iskold acetone, og sat til tørring ved meget lav temperatur som beskrevet tidligere, men da forfatteren løb tør for solvent er det umuligt at kalkulere endeligt udbytte fra de ~85%... men forfatteren vil tro at det er højt!
Tror snildt man ville kunne få 8g Kokain.HCl fra 10 gr. 85% rent, med den rigtige teknik.

Udbyttet blev delt mellem forfatteren og den gavmilde donor, som egentligt bare ville vide hvor rent hans coke var. Det hele blev konsumeret med gode venner i hyggeligt samkvem.

- Konklusion:

Det er tvivlsomt om der er behov for 1:1 Et[sub]2[/sub]O/Acetone, efter som saltet allerede fældede ud ved en lille smule Acetone/HCl (aq)... Forfatteren vil nærmere vurdere at 25%-50% Acetone vil være rigeligt.
Produktet var fuldt vandopløseligt, og gav absolut neutral pH (20-25 mg / 2 mL vand).
Små mænger vil blive gemt til mere avanceret analyseapparatur ude i fremtiden, men forfatteren vil umiddelbart optimistisk estimere renheden til 98-100%.
Forfatteren læste engang at ren kokain har en perlemors-agtig glans, og det er hermed bekræftet.
Konsistensen er ikke krystal-nåle, som f.eks. Methamfetamin.HCl eller MDMA.HCl, men nærmere hellere flager der bliver til fluffy pulver (som i øvrigt fylder ret meget).
Lugten er lidt henad antikke møbler... sådan let støvet, svært at forklare.
Utroligt behageligt at sniffe, intet der svier eller drypper ned i svælget (medmindre man sniffer for hårdt).
Tager cirka lige 5-15 minutter, så kan man ved en god dosis ikke mærke de første 4 fortænder og sine næsebor! ;)

Men det er absolut sikkert at vi nok aldrig får denne kvalitet at se på gadeplan, eftersom det vil kræve omkring 50 liter æter pr. kilo kokain.

- Facts om ren kokain:

Forfatteren har bemærket en betydelig forskel mellem “standard”-coke, der florerer på gadeplan (40-50% vil forfatteren vurdere det til, måske endda lavere), og kokain som forfatteren er blevet præsenteret for som værende 90% (har dog sikkert været 80-90%).

Den store forskel for forfatterens vedkommende, er at lægger han en bane “standard” ud, så lige det sekund det er røget op i næsen, har han med det samme lyst til at lægge en til op – og man gør det, og bliver ved! Jo lavere kvalitet, jo flere cravings og ubehagelige sideeffekter!
Forfatteren forærede 1,00g til en ven, hvor de i hyggeligt selskab sad 4 personer og sniffede til de ikke kunne mere. (På daværende tidspunkt var der vel stadig små 200 mg tilbage).
Man har gjort sit arbejde godt, når folk efter et kvart gram udbryder “fuck, jeg har sgu ikke lyst til mere coke!” ;)

Alt i alt har ren kokain overrasket forfatteren. Det lader umiddelbart ikke til at drive nogen ud i et direkte misbrug, medmindre man er dårligt socialt udsat, og når det er i den her kvalitet.

Doserings-forslag: 100-150 mg, for at få et seriøst “I can't feel my face! (-Blow)”-agtigt rush.
Ellers redoseringer på omkring 50 mg.
Effekten er behagelig, lettere trippet med skarpere farver. Det er rigtig godt til at socialisere med andre folk, bortset fra at folk har en tendens til gerne at ville høre deres egen stemme hele tiden,
når de først har fået lidt i næsen! ;)

Alt kokainen blev distribueret gratis til folk forfatteren mente havde brug for at prøve rigtig coke. :)

- Lortecoke:

Coke bliver cuttet med alt muligt lort idag. Fra sukkerarter, kreatin, mel, talkum, osv.
Hvis man ved (eller er i tvivl) om man har et dårligt produkt fra starten af (f.eks. 40-50%),
så bør man tørre det helt og aldeles, og derefter vaske det med acetone og igen tørre det, inden man begynder processen.

- Kvalitetssikring: kommer senere...


Top
 Profil  
 
Indlæg: 14 mar 2019 23:58 
Offline
Coca-entusiast
Brugeravatar

Tilmeldt: 22 dec 2015 00:35
Indlæg: 510
Geografisk sted: In your dreams, Pedro... In your dreams!
Du kommer ikke tættere på det du forespørger end her: viewtopic.php?f=80&t=51476

_________________
#DERUDAF!

-BILLED GUIDE: Sådan laver man kokain! Fra Blad til HCl: viewtopic.php?f=80&t=55695
-BILLED GUIDE: Oprensning af gade kokain til 99% Kokain HCl: http://www.psychedelia.dk/forum/viewtop ... 80&t=51476
-Acetonevask af kokain: http://www.psychedelia.dk/forum/viewtop ... 86&t=51577
-BOG: The Coca Homegrowers Guide: http://www.psychedelia.dk/forum/viewtop ... =1&t=51497


Top
 Profil  
 
Vis indlæg fra foregående:  Sorter efter  
Skriv nyt emne Svar på emne  [ 47 indlæg ]  Gå til side Foregående  1, 2, 3

Alle tider er UTC + 1 time [DST ]


Hvem er online

Brugere der læser dette forum: Ingen og 5 gæster


Du kan ikke skrive nye emner
Du kan ikke besvare emner
Du kan ikke redigere dine indlæg
Du kan ikke slette dine indlæg

Søg efter:
Hop til:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Danish translation & support by Olympus DK Team