Psychedelia.dk

Velkommen til psychedelia.dk. Vi er Danmarks største community for fornuftig anvendelse af rusmidler og legalisering.
Dato og tid er 25 jun 2025 11:30

Alle tider er UTC + 1 time [DST ]




Skriv nyt emne Svar på emne  [ 15 indlæg ] 
Forfatter besked
Indlæg: 11 aug 2006 00:15 
Offline
Junior medlem

Tilmeldt: 15 maj 2006 15:50
Indlæg: 21
Hvad kan jeg fortynde min alt for stærke alkohol med, og sammentidig beholde holdbarheden.

Destileret vand eller hvad? ( hvor fås det evt )

Må hellere være helt sikker inden jeg begynder.


Top
 Profil  
 
 Titel:
Indlæg: 11 aug 2006 00:46 
Offline
In our memories
Brugeravatar

Tilmeldt: 01 okt 2000 01:01
Indlæg: 7066
Geografisk sted: København
Normalt vand skulle kunne gøre tricket... Alkoholen dræber mikroorganismerne, medmindre du fortynder det til meget under 20%.


Top
 Profil  
 
 Titel:
Indlæg: 11 aug 2006 01:16 
Offline
Moderator
Brugeravatar

Tilmeldt: 29 mar 2006 02:27
Indlæg: 5099
Dextrose skrev:
Normalt vand skulle kunne gøre tricket... Alkoholen dræber mikroorganismerne, medmindre du fortynder det til meget under 20%.

Gærceller dør f.eks. ved 14%..

Raz - Hvorfor blander du det ikke bare op lige før det skal indtages/bruges?


Top
 Profil  
 
 Titel:
Indlæg: 11 aug 2006 01:35 
Offline
Dedikeret medlem
Brugeravatar

Tilmeldt: 07 aug 2000 01:01
Indlæg: 1461
Geografisk sted: Sjælland
Brug det da til at lave krydresnaps af! Det ville være superbrugbart lige for tiden, hvor hindbær sæson peaker.


Top
 Profil  
 
 Titel:
Indlæg: 11 aug 2006 11:02 
Offline
Junior medlem

Tilmeldt: 15 maj 2006 15:50
Indlæg: 21
BisMann skrev:
Dextrose skrev:
Normalt vand skulle kunne gøre tricket... Alkoholen dræber mikroorganismerne, medmindre du fortynder det til meget under 20%.

Gærceller dør f.eks. ved 14%..

Raz - Hvorfor blander du det ikke bare op lige før det skal indtages/bruges?


Som det er nu, smager det fælt bare en meget lille smule i f.eks cola.


Top
 Profil  
 
 Titel:
Indlæg: 11 aug 2006 11:02 
Offline
Junior medlem

Tilmeldt: 15 maj 2006 15:50
Indlæg: 21
Has Oak skrev:
Brug det da til at lave krydresnaps af! Det ville være superbrugbart lige for tiden, hvor hindbær sæson peaker.


Hvor stærk laver man sådan en snaps, og all i need is fruit and shizzle?


Top
 Profil  
 
 Titel:
Indlæg: 11 aug 2006 13:13 
Offline
Site Webmaster
Brugeravatar

Tilmeldt: 20 okt 2003 01:01
Indlæg: 3561
her er ihvertfald en simpel opskrift på hindbær snaps:

Citat:
Bærrene (kan evt. være frosne) overhældes, så de er helt dækkede med snaps. Skal herefter trække i 2-3 måneder. Efter endt trækketid, filtreres snapsen gennem et kaffefilter, så man har en hindbærekstrakt. Ekstrakten skal nu fortyndes i forholdet 1:1. Forholdet kan variere lidt, så man må prøvesmage flittigt undervejs........ Passer godt til ostebordet.


Brug ca 150g hindbær pr. ½ liter alkohol.

_________________
"Det hendte paa et Theater, at der gik Ild i Coulisserne. Bajads kom for at underrette Publicum derom. Man troede, det var en Vittighed og applauderede; han gjentog det; man jublede endnu mere. Saaledes tænker jeg, at Verden vil gaae til Grunde under almindelig Jubel af vittige Hoveder, der troer, at det er en Witz." - Søren Kirkegaard


Top
 Profil  
 
 Titel:
Indlæg: 11 aug 2006 13:28 
Offline
Junior medlem

Tilmeldt: 15 maj 2006 15:50
Indlæg: 21
Optimus Prime skrev:
her er ihvertfald en simpel opskrift på hindbær snaps:

Citat:
Bærrene (kan evt. være frosne) overhældes, så de er helt dækkede med snaps. Skal herefter trække i 2-3 måneder. Efter endt trækketid, filtreres snapsen gennem et kaffefilter, så man har en hindbærekstrakt. Ekstrakten skal nu fortyndes i forholdet 1:1. Forholdet kan variere lidt, så man må prøvesmage flittigt undervejs........ Passer godt til ostebordet.


Brug ca 150g hindbær pr. ½ liter alkohol.


Skal jeg fortynde alkoholen inden til en mere almindelig procent ?


Top
 Profil  
 
 Titel:
Indlæg: 11 aug 2006 15:15 
Offline
Moderator
Brugeravatar

Tilmeldt: 29 mar 2006 02:27
Indlæg: 5099
Raz skrev:
BisMann skrev:
Dextrose skrev:
Normalt vand skulle kunne gøre tricket... Alkoholen dræber mikroorganismerne, medmindre du fortynder det til meget under 20%.

Gærceller dør f.eks. ved 14%..

Raz - Hvorfor blander du det ikke bare op lige før det skal indtages/bruges?


Som det er nu, smager det fælt bare en meget lille smule i f.eks cola.

Fun saft skulle kunne gøre trikket.. :p At det så også smager fælt er en anden ting :lol:


Top
 Profil  
 
 Titel:
Indlæg: 11 aug 2006 16:07 
Offline
Dedikeret medlem
Brugeravatar

Tilmeldt: 08 okt 2004 14:30
Indlæg: 1051
Jeg tror ikke at hindbærsnaps ville blive en specielt lækker sag.

Prøv istedet at lave en masse forskellige kryddersnapse.


Top
 Profil  
 
 Titel:
Indlæg: 11 aug 2006 22:16 
Offline
Site Webmaster
Brugeravatar

Tilmeldt: 20 okt 2003 01:01
Indlæg: 3561
R.Girk skrev:
Jeg tror ikke at hindbærsnaps ville blive en specielt lækker sag.

Prøv istedet at lave en masse forskellige kryddersnapse.


DONT TALK SHIT ABOUT HINDBAER SNAPS!

Fortynd det evt med alm vand til 55-60%.

_________________
"Det hendte paa et Theater, at der gik Ild i Coulisserne. Bajads kom for at underrette Publicum derom. Man troede, det var en Vittighed og applauderede; han gjentog det; man jublede endnu mere. Saaledes tænker jeg, at Verden vil gaae til Grunde under almindelig Jubel af vittige Hoveder, der troer, at det er en Witz." - Søren Kirkegaard


Top
 Profil  
 
 Titel:
Indlæg: 13 aug 2006 05:19 
Offline
Moderator
Brugeravatar

Tilmeldt: 12 sep 2002 01:01
Indlæg: 3112
Geografisk sted: Away...
Drik det i shots med koncentreret funsaft (sport er god!), 1:1. Det kan hældes op således, at man får to væskefaser ud af det. Det ser sejt ud, og det smager herligt.


Top
 Profil  
 
 Titel:
Indlæg: 13 aug 2006 12:53 
Offline
Dedikeret medlem
Brugeravatar

Tilmeldt: 08 okt 2004 14:30
Indlæg: 1051
noname skrev:
(...) det smager herligt.

Det har jeg en anelse svært ved at tro på.


Top
 Profil  
 
 Titel:
Indlæg: 13 aug 2006 22:00 
Offline
Medlem

Tilmeldt: 23 feb 2003 02:01
Indlæg: 336
Geografisk sted: Århus
Citat:
Det har jeg en anelse svært ved at tro på.


Den er skam god nok.. bare sørg for at akoholen kommer direkte fra fryseren af.. Det tager en del af smagen...


Top
 Profil  
 
Indlæg: 15 aug 2006 14:05 
Offline
Junior medlem

Tilmeldt: 19 jul 2006 17:28
Indlæg: 43
I de unge dage købte vi 2 liter af den type sprit som du har fået nallerne i.

Vi satte ild til lortet i bittesmå shots glas, pustede det ud og pryglede det direkte i løgneren... det var sjældent at selskabet holdt længere end til en tolv et stykker om natten...hvis vi var så heldige.

Det alkohol er sku noget snavs. Efter jeg har taget en slapper med det (jeg har aldrig drukket MEGET) har jeg fået pænere hud, tænker klarere, spiser sundere (jep den er go nok- alkohol stimulerer appetitten på en måde der gør at jeg f.eks får lyst til pizza, og alt det pismad). Rent fysisk (elitesport) er min udholdenhed og ikke alene motivation blevet forbedret.
Ikke flere klamme tømmermænd, og så har jeg sparet gryn sammen!


Du blander det op med vand og bruger f.eks. en mixer (rose lime- de fleste supermarkeder- bare et eks.). Der findes mange gode mixere der gør det de er bedst til- SKJULER SMAGEN AF SPRUT.
Hvis du går i byen så få dig en sludder med en professionel bartender (ikke hende blondinen med jaderne der bare lige kører gesjæften som studiejob), de uddannede bartendere kan altid et par effektive tip eller 10.

Hvis ikke du er fresh på det, så er det bare at eksperimentere løs,- du finder nemt balancen du ka´li.


Top
 Profil  
 
Vis indlæg fra foregående:  Sorter efter  
Skriv nyt emne Svar på emne  [ 15 indlæg ] 

Alle tider er UTC + 1 time [DST ]


Hvem er online

Brugere der læser dette forum: Ingen og 1 gæst


Du kan ikke skrive nye emner
Du kan ikke besvare emner
Du kan ikke redigere dine indlæg
Du kan ikke slette dine indlæg

Søg efter:
Hop til:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Danish translation & support by Olympus DK Team