Psychedelia.dk

Velkommen til psychedelia.dk. Vi er Danmarks største community for fornuftig anvendelse af rusmidler og legalisering.
Dato og tid er 12 maj 2021 07:59


Alle tider er UTC + 1 time [DST ]
Skriv nyt emne Svar på emne  [ 29 indlæg ]  Gå til side Foregående  1, 2
Forfatter besked
Indlæg: 04 feb 2021 09:23 
Offline
Insane psychedelia user!

Tilmeldt: 18 mar 2014 21:14
Indlæg: 2189
Det er forståeligt det er en svær tid på mange måder og jeg ved hvor svært det er at forlade den trygge boble som misbruget er trods dets forskellige negative outputs - giv det noget tid og reager når lysten til at få det afsluttet kommer.
Hvor er konen henne i alt dette er hun forstående over for at køre det videre i status quo?


Top
 Profil  
Svar med citat  
Indlæg: 08 mar 2021 12:36 
Hej,

Jeg skriver, da jeg er journaliststuderende og nysgerrig på brugen af Tramadol. Jeg er sammen med min gruppe ved at lave et indslag om, at politiet finder det problematisk ikke at kunne stille noget op, fordi det ikke er ulovligt at have Tramadol på sig uden recept, men kun ulovligt at sælge og overdrage. Vi er i den forbindelse på jagt efter nogen, der tager eller har taget Tramadol og som har villet stoppe, men ikke har kunnet.

Er der nogen i tråden her, der kunne været interesserede i at medvirke eller på anden måde kan gøre os klogere på emnet? :)

Med venlig hilsen
Nicoline


Top
  
Svar med citat  
Indlæg: 03 maj 2021 04:11 
Citat:
Det er forståeligt det er en svær tid på mange måder og jeg ved hvor svært det er at forlade den trygge boble som misbruget er trods dets forskellige negative outputs - giv det noget tid og reager når lysten til at få det afsluttet kommer.
Hvor er konen henne i alt dette er hun forstående over for at køre det videre i status quo?


Hej igen.
Har ikke kunne skrive herinde, da den hele tiden siger at der er en fejl og at jeg skal kontake diverse bla bla. Nu prøver jeg så igen. Jeg har ikke tager tramadol i over 2 uger. Har dog istedet skiftet lortet ud med morfin og er i dag oppe på 600 mg. :| :evil:
Skiftede til morfin fordi jeg syntes de skåner en for diverse abstinenser, som man får fra tramadol. Har ikke brainzaps og sådan. Nu er dagen så kommet til at jeg går den hårde tid i møde. I morgen prøver jeg at tage mig en kold tyrker igen for gud ved hvilken gang. Siger jo til mig selv at det er sidste gang hver gang. Har haft en utolig wvne til at bilde konen ind at jeg ikke tager noget, da de fysiske tegn mere eller mindre er forsvundet. Det plejede at være mine pupiller man kunne se det på, men de forbliver normale nu og skrumper ikke ind til ingenting. Muligvis derfor har jeg kunnet fortsætte mit misbrug. Har danset rundt på krykker med afsindig smerte de sidste tre uger grundet et forstuvet knæ (forstrukket ledbånd) og har serfor tilladt mig at tage det for smertelindring. Problemet er bare min tolerance er så høj og jeg hurtigt fik brug for større mængder for at tage smerten med det resultat at jeg kom i i klemme mht. mit misbrugsgen og mængden steg dag for dag. Har regnet mig frem til, at mængden på 600 mg er lig det samme som mit forbrug af tramadol var oppe på sidst. Faktisk lidt under :rocking: Hurra hurra. Anyway, ville bare lige give dig et heads up fordi jeg syntes du har været en god støtte og virket oprigtig i din bekymring. Tak for det! Hvis det lykkes denne gang så bliver det min sidste. Det har jeg besluttet mig for. Uanset Hvad! Har slettet min kontakt til lortet og skal ikke se vedkommende nogensinde igen.


Top
  
Svar med citat  
Indlæg: 03 maj 2021 20:11 
Offline
Insane psychedelia user!

Tilmeldt: 18 mar 2014 21:14
Indlæg: 2189
Tak for dine ord har jo selv bøvlet med misbrug siden ungdommen det gir jo en vis forståelse.
Jeg kan godt forstå at det er sindssygt svært for dig og kvitte pillerne det er nogle afskyelig høje dosis du er ude i.
Du bliver jo nok nød til at krybe til korset og indrømme det over for konen, for det kommer til at blive ret tydeligt at du har seriøst nedtur på lige om lidt hvis du fastholder planen med den kolde.
Jeg har kendt folk som er kommet igennem det levende helvede det er og tage en kold tyrker som stiknarkoman så alt kan lade sig gøre!
Hvis jeg sku anbefale dig noget så vil det være at tage den “trælse” (træls fordi der ligger et nederlag i at erkende at man ikke selv kan klare det) hen på det nærmeste misbrugscenter og ærligt ligge kortene på bordet og bede om hjælp.
Modtag den hjælp de mener er bedst for dig i forhold til udtrapning, sub eller metadon.
Gør dit bedste og forhåbentlig få en tur i døgnbehandling, hvor du med en insats kan få gjort op med misbruget dæmoner.
Fortsæt så længe som muligt i behandling og få noget tid lagt på opsøg na og se om det er noget for dig.
Jeg sad selv fast i mange år, hvor der skulle en nærdøds oplevelse og kontrol tab til at jeg fik nosset mig sammen til at spørge om hjælp.
Håber du kommer igennem det på den ene eller den anden måde.
De bedste tanker din vej.


Top
 Profil  
Svar med citat  
Indlæg: 04 maj 2021 04:28 
Jeg har tænkt tanken ift. misbrugscenter og den ide er jeg ikke så afvisende overfor længere. Har udskudt den kolde til i morgen da konen, uventet, skal en tur til Fyn indtil weekenden, så jeg kan have det elendigt uden at hun skal døjes med mig. Jeg plejer, selv i høje doser, at være ovre de fysiske abstinenser i løbet af 3-4 dage, så det passer jo egentlig perfekt. Som sagt så får den sidste chance nu. Ellers hedder det en tur på center og så i behandling. Er ikke så meget for det med udtrapning. Den metode har jeg forsøgt en gang før og jeg syntes egentlig bare at elendighederne blev spredt ud over en meget længere periode uden at det egentlig gjorde den helt store forskel på intensiteten af abstinenserne. Så der er for mig, rent praktisk, kun et at gøre og det er at tage den kolde. Jeg krydser fingre for projektet igen igen igen ig...... Det var først i det sene 18/ tidlige 19, at jeg stiftede bekendtskab med denne form for medikamenter, så det er “kun” lidt over to år jeg har været hooked, hvor jeg i måneder sagtens kunne afholde mig. Det seneste år - halvandet har dog været meget beskidt og det er her jeg for alvor er kommet i deroute og har skruet sindsygt op for mængden af mit indtag.


Top
  
Svar med citat  
Indlæg: 04 maj 2021 08:41 
Offline
Insane psychedelia user!

Tilmeldt: 18 mar 2014 21:14
Indlæg: 2189
Hepper på dig.
For din egen skyld så brug misbrugs centret til noget ambulant samtale terapi når du er over den fysiske del. Der kan du lærer og være opmærksom på dine mønstre og forebygge tilbagefald, hvilket jo typisk kommer fordi de psykiske abstinencer har lagt nogle små håb ind.
Fx man siger til sig får jeg corona så er det iorden og lamme mig den værste uge, eller hvis mor dør, ah det var jo lækkert nok om et år så er jeg klar til at gøre det en gang i måneden osv.
Disse små “løgne” gør man/jeg hopper i uden stop klods når lignende situationer rammer.
Alt den skyld og skam- raseri og had/selvhad jeg bar rundt på var rigtigt sundt og få set på sammen med en terepeut og det har været med til at dreje mit liv i en positiv retning ikke fra dag et self men over årene.
Når det smutter for mig så husker jeg på at der er lige så langt ud af skoven som ind og jeg ser på hvor meget mit liv har ændret sig til det bedre.
Jeg overtræder sjældent mine egne grænser og gør ting jeg skal gå og hamre mig for i hovedet og lamme mig for at være i - snakker helt lavpraktisk nede i at når min hund skider nede i byen samler jeg det op i stedet for at skynde mig videre og håbe ingen så det.
Kommer der en med tilbud som er for godt til at sige nej til - så siger jeg nej og slipper for stress over let tjente penge.

Hold fast i din tanke om at lukke din forbindelse til pillerne!


Top
 Profil  
Svar med citat  
Indlæg: 05 maj 2021 23:18 
Offline
Insane psychedelia user!

Tilmeldt: 18 mar 2014 21:14
Indlæg: 2189
Har tænkt på dig i dag håber du klare den igennem.


Top
 Profil  
Svar med citat  
Indlæg: 08 maj 2021 03:46 
Fso skrev:
Har tænkt på dig i dag håber du klare den igennem.


Takker for omsorgen. Er så småt begyndt at være igennem det værste. Af de nævneværdige ting, der genere mig nu er det mest mine ben, der ter sig og så følger søvnen ikke ordentligt med. Men for fanden da en omgang. Utroligt man overhovedet starter på det pis igen, når man ved hvad der venter en, når man kvitter. :?: For så lige at gøre ondt værre er jeg ved at blive syg. Ikke abstinenser men rigtig syg. Det kan selvfølgelig være svært at skelne mellem abstinenssymptomer og sygdom, men det føles som om jeg sluger en god blanding af glasskår og barberblade, når jeg synker og bare symptomer på influenza, da jeg i mit svedhelvede har ligget i træk. Skal da ikke udelukke at der er en sammenhæng, men har bare en følelse, som jeg ikke forbinder med stoppet. Så det bliver nok yderligere nogle dage på langs. Jeg skal nok give lyd fra mig igen. Ses på den anden side (af min kolde tyrker og influenza/halsbetændelse eller hvad det er) Men hav lidt tålmodighed min ven. Jeg vil godt vente med at melde ud, så jeg ikke skriver clean på mandag og falder i igen onsdag.
God weekend!
Mvh


Top
  
Svar med citat  
Indlæg: 08 maj 2021 10:09 
Offline
Insane psychedelia user!

Tilmeldt: 18 mar 2014 21:14
Indlæg: 2189
Det er helt forståeligt god bedring til dig.
Ligger med ny opereret skulder så bliver en kort melding.

Mvh


Top
 Profil  
Svar med citat  
Vis indlæg fra foregående:  Sorter efter  
Skriv nyt emne Svar på emne  [ 29 indlæg ]  Gå til side Foregående  1, 2

Alle tider er UTC + 1 time [DST ]


Hvem er online

Brugere der læser dette forum: Ingen og 6 gæster


Du kan skrive nye emner
Du kan besvare emner
Du kan ikke redigere dine indlæg
Du kan ikke slette dine indlæg

Søg efter:
Hop til:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Danish translation & support by Olympus DK Team