Psychedelia.dk

Velkommen til psychedelia.dk. Vi er Danmarks største community for fornuftig anvendelse af rusmidler og legalisering.
Dato og tid er 02 aug 2021 15:21


Alle tider er UTC + 1 time [DST ]
Skriv nyt emne Svar på emne  [ 6 indlæg ] 
Forfatter besked
Indlæg: 20 apr 2013 13:57 
Offline
Medlem
Brugeravatar

Tilmeldt: 15 jan 2011 20:38
Indlæg: 145
Substans/er: 2C-E
Setting: Hjemme eller hos ven
MODs installed: Nej
Erfaring: Ved en hel del efterhånden

Dosering og anden informaton om substanserne:
2 toiletpapirs "bomber" 2c-e som jeg eyeballede
Har gemt posen der indeholdte 1 gram og efterfølgene opmålt doserne den aften på en digital vægt til mellem 80-120 mg

og så cirka 5 mg insufleret grundet utålmodighed til trippets begyndelse

Mere information om settings,mental tilstand og evt. sygdomme mm:
Setting var sen aften, cirka kl 22 derhjemme efter en hyggelig filmaften med vennerne, humøret var optimistisk og positivt, sensation af spænding og glæde (så frem til at trippe)

*Er aktivt spirituelt søgende (Har derfor prøvet en hel del Entheogener og psykedeliske stoffer)

*Blev Diagnosticeret med Paranoid Skizofreni som 11 årig ( i forvejen forstærkede sanseindtryk)

*Velfungerende i hverdagen på trods af både positive og til tider negative symptomer

Triprapporten
Det skal lige slås fast at jeg ikke kender til de avancerede lægevidenskabelige begreber, og at jeg har ingen teoretisk uddannelse i kemi eller biologi, alt er opsnuset fra nettet og min erfaring med kemi udelukkende er den jeg har oplevet på egen krop.
Jeg er heller ikke mester i tegnsætning og general skriftlig opsætning, så jejeg håber i vil bære over med min måde at skrive på :)

"2 see E verything they said"
Jeg Havde længe ligget og leget med Salvia, svampe og diverse andre entheogener, Især salviaen gav mig (efter min mening)
Meningsfyldte "spirituelle" oplevelser, dvs bevisthedsudvidelse, og kontakt med "væsner"
Jeg er fra naturens side et spirituelt menneske, men det er ikke noget jeg går og råber op om i min vennekreds eftersom det meste af banden er Ateister, så jeg tager hensyn med min Bevistheds prædiken :) og de får da slet ikke noget at vide når jeg kom ud på den "ulovlige" horisont af min søgen.
Jeg har altid hørt både smukke og forfærdelige ting og stoffer, derpå min facination med Kemi, men grundet min store nysgerrighed og min tro på muligheden i, at entheogener kan bruges som værktøj til meditation overdøvede faresignalerne, og ung som jeg er (23 år)
Så er jeg vist endnu ikke kommet helt ud af min modige/dumdristige ungdom.

Det var Den 26 Maj 2012, Jeg havde listigt anskaffet mig både 2C-C og 2C-E fra en hjemmeside der solgte RC´s
Jeg havde forinden læst om Dr Alexanders Shulgins "Magical half dusin" og deres potientiale hvad angår spirituelle oplevelser. Jeg havde haft en fed filmaften med mine venner, men kl 22 gik de hjemad i seng, og jeg sad tilbage med mine planer om at trippe og meditere

Jeg startede ud med at studere den lynlåspose mit RC var ankommet i med posten kun få dage tidligere, ligesom med 2C-Cén jeg havde købt fra pågældene hjemmeside et par gange forinden, var poserne mærket meget amatøragtigt med en sort tush hvorpå der stod med store sjuskede folkeskole bogstaver "2-ce" så sjusket skrevet, at Eét lignede et c.
En tanke slog mig at sælgeren i realiteten kunne have navngivet stoffet "hvad-som-helst" hvis de ønskede. Men jeg stolede på siden eftersom jeg var tilfreds med deres 2C-C jeg tidl. havde anskaffet.

Min første fejl ... At jeg på trods af Erowids guide og nettets mange advarsler om potientielle overdoser ikke havde anskaffet mig en vægt, jeg lavede naivt en lille bunke som jeg eyeballede mig frem til.

(for den bette smule der var da bestemt ikke i overkanten, jeg tog jo trods alt mindst ligeså store bunker med 2c-c, og den eneste forskel lød jo på den psykedeliske potens, og så er psykedelika jo ikke nær så farligt som de andre stofkategorier)

Som i kan høre havde jeg ikke læst ordenligt på lektien, og jeg slugte naivt den første bombe hvorefter jeg stenede youtube intil virkningen begyndte at vise sig.
Men efter 45 Min skete der ikke meget, og jeg tænkte at den varme mavefornemmelse var stoffets fulde virkning ved nuværende dosis, jeg mistænkte stoffet for at være af et dårligt batch, så jeg tog trygt en bombe mere, og sniffede en anelse for at kickstarte trippet.

Endelig kom virkningen! En lykkefølelse og rush af unavngivne dimensioner, alt var fantastisk og smukt, og jeg loggede på facebook for at fortælle en ven at jeg elskede ham uendeligt højt! (Dum ide) Men på daværende tidspunkt virkede det som en nødvendighed.
Jeg havde tracing efter alle former for bevægelser,
ting begyndte at vibrere og overflader svingede som grene i vinden,
min væg lignede en vandpyt der var foruregnet af benzin, og alting bouncede og bevægede sig ligesom sæbebobler, alt imens farverne dansede på alle overflader, samt en tåge lign synesthesia effekt.

alt i alt et spektakulært farveshow uden lige, kombineret med emma lignene eufori, dog uden de spirituelle aspekter såsom Egodøden og enhed med universet jeg eftertraktede og oplevede på Salvia Divinorum.
Jeg følte så at sige, at jeg var alene i min oplevelse, ingen ånder, engle eller væsner what so ever.. Det var lidt somom jeg var fanget i en osteklokke, lyden fra musikken begyndte at lyde metallisk og alt var som tåget i alle regnbuens farver, dog alligevel med et unaturlig klart syn (Kunne se detaljer på de små ting, fraktal geometri begyndte delvist at vise sig)

Jeg blev overvældet og gik hen for at sidde på min seng, men min krop var rastløs, så meget at jeg ikke kunne fokusere på meditation, så jeg var dum og satte mig hen foran et spejl...

Her kom det første spirituelle aspekt frem, Der i spejlet blev mit ansigt omformet som ler, og den smukkeste brune indianerpige viste sig i mit spejbillede, hun var den smukkeste kvinde jeg nogensinde havde set, og jeg faldt i staver et øjeblikog og en midlertidig ro omfavnede mig som et kram, men så kort derefter blev hun skiftevis gammel og heskeagtig og derpå ung og smuk igen, pikmentationen i huden skiftede som på en kamæleon, Hun blev igen til mit eget spejbillede.
Derpå blev min hud ildrød og jeg så en demon lignene skikkelse der smilede ondt af mig, et meget smuk men skræmmende væsen, som nok i realiteten bare var mit eget spejbillede forvrænget af min opfattelse af virkeligheden.
Men det der så skete var at jeg må have begyndt ubevist at snakke til mit eget spejlbillede, delvis i den tro at personen i spejlet var en anden person... Jeg husker tydeligt vendepunktet i trippet hvor mit spejlbilelde Spurgte mig mig i en ond stemme om "hvorvidt jeg var glad for mit liv, og om jeg var bange for at dø?"

Jeg havnede i det jeg Nutildags kalder en "Bane situation" Meget ligesom filmen i The Dark knight Rises hvor Bane ligger hånden på skulderen Daggett og udspørger "Do you feel in charge?"
Jeg var lamslået af rødsel og kunne ikke andet end at stirre på hvad der i mine øjne var den ultimative ondskab, og gud hjælpe mig om den ondskab ikke lignede en smuk korrupt kopi af mit eget jeg, en delvis fornuftig tanke argumenterede for at demonen ikke var udefrakommende, men blot noget i mit indre, men så et øjeblik efter troede jeg at jeg var reincarnationen af et meget ondt væsen og sammenlignede mig selv med Hitler og Biblens faldne engel Lucifer..

Jeg gik væk fra spejlet i panik og begyndte at ryste volsomt (ligesom når man fryser rigtig meget) angsten fik mig til at overveje at ringe efter en ambulance, men jeg turde ikke, så jeg gik frem og tilbage og prøvede at forklare mig selv at det hele bare var tanker inde i mit hoved, alt imens Osteklokkens tåge blev tættere og mine blodårer blev mindre og mindre pga vasokonstriktion, pulsen steg og alting begyndte at dunke, jeg prøvede at kaste op, men jeg kunne ikke... og så indså jeg at mit fuckup var reelt og jeg græd som jeg ringede til 112, sensationen af håbløshed og frygt for døden satte ind og overtog angsten
(forhelvede, jeg skulle aldrig have redosseret)
Jeg var langt væk, men alligevel klar nok i hovedet til at vide at "det her var bare noget lort"

Først Kom politiet ind af døren, og de var sommend rare nok, de ville se sig omkring inden jeg kunne komme med ambulancen, sikkert for at fundere situationens alvor/ beskytte ambulance personale imod evt vildelig psykotisk adfærd /kigge efter narko
Heldigvis kendte de ikke salviaplanter, så den overså de, de fulgte mig ned af trappen hvor en båre og fult ambulance crew stod klar, jeg kom ind og ligge, og så kørte bussen ellers bare, og det var den længste køretur i mit liv, tankerne sad fast i håbløshed, anger og intens fortrydelse...

jeg kom derefter ud i den akutte modtagelse, som mest af alt virkede som en højmoderne dødsgang, som dem man ser i film.
Jeg var virkelig bange for at det her skulle blive endestationen for mig.
De anbragte mig på en stue hvor jeg blev ladt alene i cirka 10 minutter, men tiden syntes at tigge baglæns, sengen var begyndt at give mig hvad der føltes som elektrisk stød, så jeg kravlede ud og ringede efter min mor, jeg følte mig efterladt og alene, og så er det jo at "Mor" kan poppe op i ens hoved.
Derefter kom en læge og 2 sygeplejesker løbende og bad mig kravle op i sengen igen, og så spurgte de mig om en masse som jeg havde svært ved at besvare, og jeg husker ikke det hele men jeg gentog noget hen af "Jeg har taget 2c-e, det er et psykedelisk stof der er lavet af mennesker" igen og igen
Men de virkede ikke til at vide hvad det var.

De sagde bare at jeg havde en meget høj puls, og den skulle de have ned i en fart, og så kom min mor endelig og satte sig ovre i et hjørne, imens sygeplejeskerne satte drop og nåle 6-7 steder i mine arme sa,t gummidutter til at måle lunger og hjertefunktionen, Det var et hav af nålestik, og bippelyde.
gik lægen over og snakkede med min mor, og hun fik lov at sætte sig over ved siden af mig.

Det første hun sagde var "Hvorfor gjorde du det "mit navn"
og min skyldfølelse peakede, og jeg lå og bad hende om tilgivelse som var hun Gud.
ellers har jeg sidenhen fået at vide at jeg Lå og råbte om en pige der var død og om "Den store Negative kvaser, den fortabte Quasha" Som i alles opfattelse incl. min egen var ravende psykotisk.

Der blev fumlet længe med nålene fordi de ikke kunne ramme mine blodårer, jeg lå og rystede, bad til gud og hver mand, og spurgte konstant om jeg ville dø.
og Ingen ville svare mig på de spørgsmål, efter noget tid sagde de bare at "Nu skulle jeg prøve at slappe af og trække vejret roligt fordi min puls var meget høj"
Så sagde de endelig at det var en farlig situation, men at de nok skulle gøre deres bedste, og min Mor sad og græd alt imens hun lignede en sminket egypisk kvinde i mine øjne påvirkede øjne

Endelig fik de så noget valium ind i systemet sammen med noget andet antimedicin jeg ikke lige kan huske hvad hedder, og min puls faldte endelig ned igen og kramperne samt toppen af de psychedeliske effekter gik i sig selv igen.
klokken var 4:30 og jeg var komet til mig selv igen, så meget at jeg følte mig forholdsvis normal oppe i hovedet Min taknemmelighed var gigantisk, og jeg troede et øjeblik at personalet var engle der havde frelst mig.

Omkring middagstid d. 27 Maj dagen derpå kom der en læge ind og snakkede med mig, og han snakkede om hvor heldig jeg havde været, og at han ikke ville se mig i sådan en situation nogensinde igen, så prøvede han at joke lidt med at jeg hellere skulle komme ind med en brækket arm eller lign, men hans pointe var, at jeg i bind og grund var heldig ikke at have kradset af, eller fået permanente men efter 2c-eén

Jeg havde eftereffekter cirka 24 timer efter, hvor min hud syntes at skifte pigmentation, samt tracing, og den dag idag oplever jeg en konstant flimren for mine øjne (lidt ligesom på et fjernsyn) dog er det ikke noget jeg ligger meget mærke til i daglidagen når tankerne står på hygge med venner og familie, men jeg har fået konstateret at det er HPPD, og angst er blevet et problem siden, især hvis jeg har skulle ryge en joint :)

Så Jeg vil mene at på trods af trippets horrible natur, så har jeg kunnet formå at opstøve et par små guldkorn efterfølgene

Jeg har aldrig været mere taknemmelig over at leve! og selvmordstanker depression osv døde den nat, for jeg kan sgu ikke tillade mig at skride fra alle de mennesker der elsker mig, så jeg er blevet ekstremt påpasselig omkring min krop og dens sundhed, jeg er begyndt at gå til fitness og Narkopengene bliver i højere grad brugt på opsparing til rejser og resturantbesøg med vennerne, og hvad angår trangen og hyppigheden af narko indtag og doser :) så er trippet blevet til hver anden måned, og dosen betydeligt lavere på "overdosis potientielle substanser"

Jeg vil råde alle til ikke at undervudere brugen af 2c-e, men måske er det bare pga min personlige oplevelse? Men skulle lysten alligevel opstå til lidt "2see E verything" så ville jeg holde mig til de ikke menneskeskabte alternativer :)

Ps: Jeg har fundet et "klip" fra en facebook chat fra trippet hvor jeg skrev til en amerikansk ven der ikke var online under trippet, han vidste godt jeg tog stoffer med jævne mellemrum

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
23:55

I get overwhelmed by hate
even when there no reason for hate

23:57
i can feel it in my teeth now
it climps

00:17
Goodnight dear " vens navn" you´re an awesome friend!

00:25
Im very happy!

00:34 (før spejlet)
I know who i am
im crying
maybe you should get a bucket?
Yes
its a wall
dead end
spiders climb walls
Jenny has come
wow!
Reality "vens navn"
its here right now
go see!

01:03 (efter spejlet)
they are running me over
colors
to many
to much
reality
its not my face
in the mirror
help me
hes here
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Det var ikke det mest komplicerede englesk jeg kunne fyre af under påvirket tilstand, men det viser perioden mellem good trip/ Bad trip

_________________
Dont push the River, it flows by itself~


Top
 Profil  
 
Indlæg: 20 apr 2013 14:16 
Offline
Moderator
Brugeravatar

Tilmeldt: 13 jun 2007 18:56
Indlæg: 3532
Geografisk sted: Outside
Rigtig fed triprapport, ærgeligt at du OD'ede, lyder ellers til at du havde en "ok" selvkontrol på trods af de fysiske skavanker? Pas på dig selv ;)

_________________
"Inform yourself. What does inform yourself mean? It means transcend and mistrust ideology. Go for direct experience." - T. McKenna


Top
 Profil  
 
Indlæg: 20 apr 2013 16:55 
Offline
Psychedelia Sponsor
Brugeravatar

Tilmeldt: 28 feb 2012 21:43
Indlæg: 157
Rigtig god læsning, forstå mig ret :)

Jeg bliver ret påvirket af at læse det, da en af mine venner OD' ede på benzoer for ikke længe siden. Han overlevede thank god også !

Kæmpe hurra for du klarede den! Jeg er efterladt med en god, positiv følelse. Der er håb derude :)

God triprapport.

smurf

_________________
If we admit that human life can be ruled by reason, the possibility of life is destroyed


Top
 Profil  
 
Indlæg: 20 apr 2013 19:38 
Offline
Psychedelia Sponsor
Brugeravatar

Tilmeldt: 21 jun 2007 21:49
Indlæg: 2176
Geografisk sted: up yours
Ikke for at være en moraliserende nar, men:
Citat:
Men efter 45 Min skete der ikke meget, og jeg tænkte at den varme mavefornemmelse var stoffets fulde virkning ved nuværende dosis, jeg mistænkte stoffet for at være af et dårligt batch, så jeg tog trygt en bombe mere


sådan må du sgu aldrig tænke! udover at man selvfølgelig heller aldrig eyeballer så potente stoffer af høj renlighed :roll: du skal altid gå ud fra at du ikke aner hvad der i posen, selvom det sandsynligvis er det lovede stof med en renlighed på 95-98%. hvis en normal dosis slet ikke er mærkbar for dig, så taler vi om en meget lav renhed. nok mindre end 50%, og i det tilfælde bør du nok kraftigt overveje om du har lyst til at indtage 50+% af gudvedhvad....

_________________
Corporations cannot commit treason, nor be outlawed, nor excommunicated, for they have no souls. ~ Sir Edward Coke


Top
 Profil  
 
Indlæg: 20 apr 2013 20:05 
Offline
Medlem
Brugeravatar

Tilmeldt: 27 feb 2012 21:01
Indlæg: 97
Rigtig rigtig god triprapport! ;)

_________________
Never argue with stupid people, they will drag you down to their level and then beat you with experience. :-)


Top
 Profil  
 
Indlæg: 02 maj 2013 00:51 
Offline
Dedikeret medlem

Tilmeldt: 19 jul 2000 01:01
Indlæg: 1249
hvor gammel er du ?


Top
 Profil  
 
Vis indlæg fra foregående:  Sorter efter  
Skriv nyt emne Svar på emne  [ 6 indlæg ] 

Alle tider er UTC + 1 time [DST ]


Hvem er online

Brugere der læser dette forum: Ingen og 1 gæst


Du kan ikke skrive nye emner
Du kan ikke besvare emner
Du kan ikke redigere dine indlæg
Du kan ikke slette dine indlæg

Søg efter:
Hop til:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Danish translation & support by Olympus DK Team