Psychedelia.dk

Velkommen til psychedelia.dk. Vi er Danmarks største community for fornuftig anvendelse af rusmidler og legalisering.
Dato og tid er 25 okt 2021 22:21


Alle tider er UTC + 1 time [DST ]
Skriv nyt emne Svar på emne  [ 1 indlæg ] 
Forfatter besked
Indlæg: 05 jun 2008 22:59 
Offline
Psychedelia bot
Brugeravatar

Tilmeldt: 01 jun 2008 16:04
Indlæg: 1
Information:
orginal poster:Psychedelia.dk
dato; 26.04.2001
dosis: Forskelligt
styrke: 0
setting: Naturen

bruger rapport:
uren til Moesgaard, var den første tur, som mere eller mindre officielt, var arrangeret af Psychedelia (dengang De Danske Ethnobotanikere, red.).Følgende personer fra psychedelia.dk var med på turen: Loonie, TruckerMuffin, Rolf, Briller, Psykenauten, Smurf3000, Flashback og (Loonex og Firedancer).

TruckerMuffin, Rolf, og Psykenauten tog ud om eftermiddagen for at finde et godt sted at campere, og efter de længe havde gået rundt for at finde et sted som førhen var blevet anvendt til Raves måtte de opgive, og fandt et andet hyggeligt sted med en bålplads og plads til at slå lidt telte op. Imens de tre gutter rendte rundt og søgte efter stedet at campere midt inde i skoven, kunne vi høre en råbe i det fjerne "hallooo tågere--- svar dog !!".. Det var Smurf3000 som tågede rundt et stykke fra TM, psykenauten og Rolf, men de fik da guided Smurf3000 derned. Sammen begyndte de at slå TM, Psykenauten og Smurf's telte op, og imens de knoklede med de 3 telte kom der pludselig en gut, og minsandten om det ikke var FlashBack der dukkede op.Vi satte os lidt og snakkede alle 5. Smurf, Flashback og Rolf hyggede sig med en frisk colabong 50cl.. tsk tsk.. usunde knaiter. Efter et stykke tid hvor Briller og Loonie havde tåget rundt i skoven og ikke kunne finde os, fandt vi allesammen hinanden, og på det tidspunkt var klokken ca 20-21. Loonies telt blevet slået op, og vi fik gang i bålet, hvorefter vi satte os omkring det og snakkede lidt - der blev godt nok ikke sagt det helt store, men lidt blev der da snakket. Igen havde Smurf, Flashback og Rolf gang i piben, og der var en hyggestemning med snak om hvordan vi havde mødt hinanden over nettet, og en masse om vores store fælles interesse, drugs.

Vi fik da også trukket en flaske hvidvin op.. det var Rolfs knep med proppen ned i flasken og vin ud over sig selv, der blev løsningen...

Et par pilsnere og lidt hash senere, Da klokken blev 23, besluttede vi os for et trip, vi allesammen, pånær Briller spiste lidt P. Harmala og en potion svampe. Briller som ikke tog svampe sad og hyggede sig med hans medbragte hashkage, som senere viste sig at være lidt for stærk, for inden længe lå Briller og så temmelig basket ud, og der gik heller ikke mange timer før hans øjne var lukket. Vi andre begyndte så småt at kunne mærke svampene og folk trippede rundt, nogle sad ved bålet andre gik ture rundt om i skoven og nede på stranden, og vi trippede specielt over den fantastiske sol nedgang. Desværre skete der det, at en (ingen navne og ingen glemt) på turen fik et lidt uheldigt trip, det var på Harmala og en uhyggelig stor mængde svampe at han så lyset, og skred hjem uden sine ting eller noget.. Vi andre havde godt nok noget svært ved at fatte situationen, "var det godt eller skidt?", skulle der gøres noget eller hvad!! Vi besluttede os for at han var en stor knægt, der viste hvad han gjorde og vi fik da også stemningen lidt ovenpå derefter, selv om det var svært. Smurf havde tidligere besluttet sig på at der skulle ryges en joint, men der gik ca 2 timer uden noget resultat, så det endte med han lavede et bangmix. mixerriget stod på både før og efter manden så lyset. Imens nogle af os andre sad i teltene og slappede af eller sov, fyrede smurf op under Loonies sortelæderbang i sit lille tomands telt, og efter det første hvæs var teltet fyldt med røg, og smurf kom væltende ud af teltet lidt efter, stod og så lettere forvirret ud, inden han vaklede over til den nærmeste busk og brækkede sig.

Ved ca. 06 tiden om morgenen var vores trip ved at være slut, og følelsen af at være normal var vi alle glade for at kunne mærke.

Smurf og Rolf røg sig en morgen-solskins-kølned-bang, og lagde sig bagefter til at sove.

Imens de andre lå og sov stod TM og Loonie op og gik sig en lang tur og snakkede trippet igennem og da de kom tilbage igen var de andre vågnet. Her sad vi alle sammen og snakkede om trippet og om hvad der fik ham manden til at skride hjem. Imens vi sad og hyggede os om bålet blev det røget lidt fed og ellers skete der ikke det store.

Ved 14 tiden tog Rolf hjem da han desværre skulle til sin fars fødselsdag og ikke kunne blive. Da klokken 16 røg TM, Loonie, Smurf og Flashback noget salvia og blev ret rund på gulvet.. hehe.. og kort efter tog Flashback hjem. Nu var vi kun Loonie, Smurf, TM og Briller tilbage, trist, men vi hyggede os da lidt.

Efter et lidt for kraftigt jointmix ved 17-tiden måtte Loonie, TM og Smurf have sig en lille lur, og da klokken blev 19 tog Briller og Smurf hjem, ca. lidt før kom Loonex og hans ven.

Lidt surt at folk tog hjem, men sådan var det altså bare. De 4 der var tilbage sad og hyggede ved bålet og røg et par joints, inden de ved 01-tiden lukkede øjnene i. Næste dag stod vi tideligt op, og pakkede tingene sammen, rydede op og hvad der ellers skulle gøres, inden vi gik op til bussen hvor TM blev hentet af sine forældre, og de tre andre tog en til hovedbanegården hvor Loonex + ven skulle mod Herning og Loonie hjem til KBH.

Alt ialt må man sige at det var en lærerig tur, for det første var der ikke rigtig nogen der kendte hinanden inden trippet, hvilket kun gør det mystisk. Og for det andet så var der jo som sagt en person, som åd en lidt for mancho mængde svampe (6-7 g. cubensis) og MAOi, hvilket jo kun får os til at respektere disse psykedeliske emner mere. Det var en hyggelig tur, og nogle af os havde da også nogle fede naturtrips, specielt over havet, himlen, bålet og de fantastisk store tudser der hoppede nede i sandet på stranden.

Hvis nogen engang skulle komme til Århus og til Moesgaard, så kan i altid finde vores tripsted ved at gå til højre ved iskiosken og så bare gå og gå til i når et snoet træ ;-))))

Denne tur vil sent blive glemt. Vi håber helt klart at der vil være tilslutning til lignende ture i fremtiden.


Top
 Profil  
 
Vis indlæg fra foregående:  Sorter efter  
Skriv nyt emne Svar på emne  [ 1 indlæg ] 

Alle tider er UTC + 1 time [DST ]


Hvem er online

Brugere der læser dette forum: Ingen og 1 gæst


Du kan ikke skrive nye emner
Du kan ikke besvare emner
Du kan ikke redigere dine indlæg
Du kan ikke slette dine indlæg

Søg efter:
Hop til:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Danish translation & support by Olympus DK Team