Psychedelia.dk
https://psychedelia.dk/forum/

Lady S vil have mig til at sove!
https://psychedelia.dk/forum/viewtopic.php?f=55&t=30716
Side 1 af 1

Forfatter:  crazym [ 06 dec 2009 05:16 ]
Titel:  Lady S vil have mig til at sove!

Substans/er: Salvia
Setting: Hjemme eller hos ven
Var du sammen med andre: Ja
Erfaring: Ved en hel del efterhånden

Dosering og anden informaton om substanserne
Salvia 30x

Mere information om settings,mental tilstand og evt. sygdomme mm.
Følte mig helt klar! Men lider ellers af angst.

Triprapporten
Hej, dette er min første trip rapport, så håber i ikke tage mangler og diverse og bliver sure! :D

Det hele startede den dag i dag, hvor min ven som jeg vil kalde lille t, fik besøg af sin veninde som skulle til Amerika. Jeg lå og sov på dette tidspunkt da hun kom op på besøg, men vågnede snart efter. Hun sagde til mig hun havde en flaske gin, som hun gerne ville dele med mig og lille t, hvilket vi så gjorde. Efter den var delt, rendte hun sin vej igen da hun skulle til julefrokost, hvor efter min ven går kold. Derefter taler jeg med en gammel kammerat og en gammel veninde på tlf, og spørg om de ikke kommer forbi, da jeg keder mig. De kommer forbi og bagefter vågner min ven, som meget gerne vil ryge det salvia jeg har gemt i skabet. Jeg siger til ham i min brandert at det lyder som en god ide :? hvor efter vi finder vores bong frem, dem vi sidder med har aldrig hørt om det før, og jeg prøver at forklare dem lidt om det. Nå men mig og min ven slår om hvem der først skal starte, hvilket vi har gjort så mange gange før. Det bliver så mig der skal starte, hvilket jeg er yderst tilfreds med da jeg elsker salvia rusen, jeg propper det der nok svarer til 0,010 gram i bongen(dette er taget på øje mål) Hvorefter min ven ligther op for dyret. Jeg suger heftigt ind af, holder det inde, de obligatoriske 30 sek, hvorefter jeg puster ud! Efter jeg havde pustet ud, er jeg i en underjordisk verden, som bedst kan forklares som en ubåd, som nærmest er en by, jeg går glædelig rundt, og føler mig glad for alt det nye jeg oplever, men lige pludselig kigger jeg på noget glas, som har udsigt nede i vandet, og det er ved at sprække. Jeg bliver meget bange for den situation, og beslutter mig for at advare alle i hele "båden" om det. Jeg går fra sluse til sluse som jeg skal åbne, og alle folk er glade for at se mig og kender mit navn, hvilket går mig rigtig glad, og jeg glemmer alt om selve sprækken, indtil der er en kvindelig stemme i mit hoved der siger "advar dem alle, de fortjerner det" hvilket freaker mig lidt ud, men da jeg havde på fornemmelsen hvem der sagde det, gjorde jeg bedst i at lytte. Det er her fra jeg tror at mit trip stoppede brat op, hvilket faktisk gjorde mig rigtig rigtig trist, da jeg altid se salvia som et eventyr som mangler at blive fortalt. Ingen steder under selve rusen følte jeg mig, decideret bange eller dårligt tilpas, men følte bare det hele skulle opleves! En ting er i hvertfald sikker, det var ikke første og sidste gang, jeg har røget salvia!

Kom gerne med kritik til rapporten da det min første! :peace:

Forfatter:  Hardts [ 06 dec 2009 19:34 ]
Titel:  Re: Lady S vil have mig til at sove!

Spændene at høre om de fragmenterede oplevelser du havde på salvia. Det er jo meget voldsomt at man kan forsvinde helt ind i en paralel virkelighed, eller Uvirkelighed om man vil :) Rapporten var udemærket, det kunne dog være dejligt hvis du lavede nogle afsnit, nemmere for øjet når man skal læse det.
Mvh

Forfatter:  Dr. Phibes [ 13 dec 2009 00:03 ]
Titel:  Re: Lady S vil have mig til at sove!

Det er interessant, at du ligefrem elsker salvia rusen. Det er mit indtryk, at de fleste prøver det en enkelt gang eller to, konkluderer det er sært og ikke synderligt behageligt, og aldrig vender tilbage til stoffet igen. Hvad er det som tiltaler dig ved det?

Forfatter:  crazym [ 14 dec 2009 00:12 ]
Titel:  Re: Lady S vil have mig til at sove!

Det har jeg faktisk ikke rigtig noget svar på. Det er meget svært at forklare.

Men tror det er det, at man kommer helt ud til kanten, hvor ens virkelige verden ikke er der mere. Hvilket jeg finder både nervepirrende og yderst spændende!
Tror sgu det er det bedste svar jeg kan give dig!

Side 1 af 1 Alle tider er UTC + 1 time [DST ]
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
https://www.phpbb.com/