Psychedelia.dk
https://psychedelia.dk/forum/

Trip on the black mess...
https://psychedelia.dk/forum/viewtopic.php?f=53&t=27690
Side 1 af 1

Forfatter:  black mess [ 13 mar 2009 00:50 ]
Titel:  Trip on the black mess...

Substans/er: heroin
Setting: Hjemme eller hos ven
Var du sammen med andre: Ja
Erfaring: Har en stor viden om det meste

Dosering og anden informaton om substanserne
2 cheques af 20 mg brun heroin, injiceret

Triprapporten
Jeg har altid været en eksperimenterende type, og har altid skullet prøve tingene før jeg kan lægge det fra mig, så da jeg en dag havde fået besøg af min ven fra Letland, skulle jeg da også prøve at skyde heroin.
, og presser i hurtige korte hug ned i min pigment, mærker en kort smerte, presser pumpen lidt tilbage og der kommer lidt blod ud, og derefter trykker jeg det ind, ser det forsvinde i min arm, fjerner hurtigt kanylen og bæltet og lægger pres på prikket.
er ikke sikker på hvor lang tid der går, måske 5 - 7 sekunder og så kan jeg mærke magien sprænge op i min hjerne, det føles som at vælte baglæns, jeg rammer bare aldrig gulvet, jeg strækker mine arme ud og har det som om at alle de tanker jeg havde før og alting i det hele taget, er fuldstændig lige meget, der er kun mig, jeg ligger i sengen og er bare fuldstændig blændet af hvor godt jeg har det, min ven er også i sin egen verden, kan godt forstå hvordan det ser ud hvis man ikke har prøvet det før, men man sidder , (hvad end det nu bliver)...

Håber i kan bruge den til noget...

Forfatter:  DagDrømmer [ 28 apr 2009 03:29 ]
Titel:  Re: Trip on the black mess...

synes egentlig det er en fin tilgang til det. og hvis du virkelig ER så stærk at det ikke bider sig fast så.. go fornøjelse ;)

Side 1 af 1 Alle tider er UTC + 1 time [DST ]
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
https://www.phpbb.com/