Psychedelia.dk

Velkommen til psychedelia.dk. Vi er Danmarks største community for fornuftig anvendelse af rusmidler og legalisering.
Dato og tid er 24 jul 2024 16:34

Alle tider er UTC + 1 time [DST ]
Skriv nyt emne Svar på emne  [ 1 indlæg ] 
Forfatter besked
Indlæg: 10 sep 2008 17:28 
Offline
Insane psychedelia user!
Brugeravatar

Tilmeldt: 09 feb 2006 20:35
Indlæg: 2194
Geografisk sted: Island of Wak-Wak
Velkommen til den nye Triprapport sektion.

Vi har igennem længere tid tænkt på at få integreret triprapporterne i forummet. Det sker nu stille og roligt. Vi har overført en del rapporter fra den gamle triprapport sektion på forsiden, men der mangler stadig en del.

Så har du selv indsendt en rapport som stadig ligger i den gamle sektion er du meget velkommen til at poste den her. Vi vil blive ved med at overføre rapporter da en del af dem er gamle og brugerne er ikke selv længere på siden.

Sådan virker det:
Du lavet en ny tråd i det aktuelle underforum. En moderator godkender rapporten og indsætter den i underforummet. Ikke alle rapporter vil blive godkendt, men læs den her tråd igennem for at undgå det.

Sådan laver du en god rapport:
Forklar tydeligt hvad du har taget og hvilke mængder, hvad settingen var osv. Følg de råd du får når du opretter en ny tråd. Prøv at hold en tidslinie selvom det kan være svært. Det gør det nemmere for andre at se hvordan trippet udvikler sig.

Rent teknisk kan du i triprapporten bruge BBkoder og farver for at gøre din rapport mere tydelig og let læselig.

Retningslinier:

Intet køb/salg - Hverken af lovlige eller ulovlige substanser. Forsøg på dette vil resultere i øjeblikkelig bortvisning fra siden.

Ingen personlige angreb - Personlige angreb mod medlemmer og brugere tolereres ikke, dette gælder også offentliggørelse af billeder, identiteter m.m. på andre brugere.

Ingen prisdiskussioner - Lad være med at spørge om hvad forskellige stoffer koster, og lad være med at spørge om andre kan få det billigere end dig. Kort sagt, lad være med at snakke om priser på stoffer!

Ingen Forhandlerlinks - Ingen Forhandler/distributør links

Brug af farver - Du kan bruge farverne som du har lyst, men hvis det ikke er muligt at læse hvad du skriver pga. forkerte farver kan mods rette farverne. Et godt råd herfra er at kun bruge farverne til overskrifter eller særlige dele af din post du vil fremhæve og ikke til alt du har skrevet.

Overtrædelse af retningslinierne kan have forskellige konsekvenser afhængigt af alvoren. Salg og køb accepteres på ingen måde og giver øjeblikkeligt ban. Andre gange ordnes det måske over pm hvor der lige falder et par gode råd fra Moderatorene eller Admins. Ud over det kan der udstedes Advarsler og i sidste ende ved gentagne fejltrin kan adgangen til Triprapport sektionen blive fjernet.


Top
 Profil  
 
Vis indlæg fra foregående:  Sorter efter  
Skriv nyt emne Svar på emne  [ 1 indlæg ] 

Alle tider er UTC + 1 time [DST ]


Hvem er online

Brugere der læser dette forum: Ingen og 1 gæst


Du kan ikke skrive nye emner
Du kan ikke besvare emner
Du kan ikke redigere dine indlæg
Du kan ikke slette dine indlæg

Søg efter:
Hop til:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Danish translation & support by Olympus DK Team