Psychedelia.dk

Velkommen til psychedelia.dk. Vi er Danmarks største community for fornuftig anvendelse af rusmidler og legalisering.
Dato og tid er 23 okt 2021 22:35


Alle tider er UTC + 1 time [DST ]
Skriv nyt emne Svar på emne  [ 6 indlæg ] 
Forfatter besked
Indlæg: 26 sep 2010 12:14 
Offline
Junior medlem
Brugeravatar

Tilmeldt: 30 aug 2010 20:45
Indlæg: 44
Geografisk sted: Et sted mellem den anden og tredje Bardo
Substans/er: Meskalin
Setting: Hjemme eller hos ven
Var du sammen med andre: Nej
Erfaring: Ved en hel del efterhånden

Dosering og anden informaton om substanserne
25G tørret Peruvian Torch, pulveriseret i en blender indtaget med æblejuice og lime. Desuden har jeg indtaget ingefær te 1 time før og Cannabis 2 timer inde i trippet. faste i 15 timer før indtagelse

Mere information om settings,mental tilstand og evt. sygdomme mm.
Godt humør, smuk dag. lidt træt ovenpå en hård uge.

Triprapporten
Efter at have gennemgået nogle travle uger, havde jeg endelig besluttet mig for at lørdagen skulle være mit første forsøg med meskalinen.
Jeg stod tidlig op og forberedte mig på de anderledes oplevelser jeg ville få i løbet af dagen, først afspændte jeg kroppen ved at dyrke en yoga rutine, derefter stabiliserede jeg maven ved at koge te på noget tørret ingefær jeg havde købt.
Endelig kom tiden hvor jeg skulle indtage den bitre kaktus, jeg havde forberedt mig grundig på smagen og den dertilhørende kvalme, og i og med at jeg ikke er nogen tilnærmelsesvis dygtig kemiker, havde jeg besluttet at kroppen skulle lave meskalin ekstrakten selv. Smagen var frygtelig og jeg gaggede en 4-5 gange før det hele var kommet ned, det tog ca. 45 minutter.
Allerede efter 15 minutter kom kvalmen snigende, dog ikke så overvældende som jeg havde regnet med, og jeg kunne sagtens nyde at trippet så småt var ved at begynde.
Det første jeg lagde mærke til var at farverne begyndte at ændre sig på en meget interessant måde, der blev tilføjet en ekstra dimension til naturen når jeg kigge ud af vinduet, og solens stråler føltes utrolig livgivende. I modsætning til de overdrevne nærmest tegneserieaktive farver på svampe, var det rart at kunne opleve den psykedeliske oplevelse på en anden måde.
En anden af effekterne der slog mig var at jeg fik utrolig meget energi nærmest en sitren i helle kroppen(specielt langs rygraden) Dette undrede mig meget fordi jeg ikke havde spist i mange timer, og jeg blev ved med at spørge mig selv hvor alt den energi kommer fra. Udslaget var at jeg blev nødt til at rejse mig og danse rundt lejligheden til lyden af Amorphous Androgyneus, en vildt lækker oplevelse.

En halv time inde i trippet stilnede kvalmen af og effekterne begyndte at tage fart, ting fik en svag bølgende effekt, og jeg nød det konsekvent. Til dels på grund af fasten og teen mærkede jeg ikke særlig meget til kvalmen, men efter halvanden time måtte jeg ud på toilettet og kaste kaktussen op, dette havde jeg håbet på fordi kaktussen ikke er sund for kroppen, jeg var også udemærket klar over at meskalinen var blevet overført til blodbanen og efterhånden havde banet sig vej til hjernen og sat sig på mine Seratonin receptor.
At kaste kaktussen op sendte mig ud en tilstand af ren eufori, jeg følte mig renset for alverdens giftstoffer, og det var også herefter at trippet rigtig tog fart.
Det vildeste psykedeliske trip satte herefter ind, jeg havde ikke regnet med at det ville virke så stærk kun med 25g, men jeg befandt mig derefter i et level 3 trip med afstikkere til level 4. Jeg begav mig tilbage ind i stueværelset og kunne nu udtalt se at væggene begyndte at smelte omkring mig, dette forstyrrede mig ikke fordi jeg havde forberedt mig en meget alternativ virkelig. jeg blev herefter kastet ud i verdensrummet og tilbage ind i kroppen og jeg følte jeg kunne forsvinde helt ind i de musik numre som jeg spillede på mine computer. ydermere var jeg rigtig tæt på synæstesi, når højtalerne spillede følte jeg, at jeg var i stand til at se lydbølgerne komme fra højtalerne.
En lille tradition jeg har når jeg tripper er at læse uddrag ad Kafka's dommen, jeg fik indsigt i sprogets kontur og forståelse og morede mig over at jeg kunne se sammenhænge som jeg i ædru tilstand var blind for. Dog havde jeg ikke de samme orgasme fornemmelser af ordene som svampetrippet medbragte.
Mavepinen begyndte at tage til og jeg besluttede mig for at ryge en joint med god Kashmir, dette tog mavepinen og katalyserede mit trip i en mere gammelkendt retning, den klarhed som meskalinen havde medbragt blev erstattet af den mere tågede Cannabis påvirkning.
Herefter guidede jeg bevidst mit trip i en mere spirituel retning, jeg fandt noget tibetansk chanting og satte mig i lotus stilling på mit lille gulvtæppe, når jeg chantede med lukkede øjne,(lavede OHM lyden), som i følge nogle mystikere udgør det kosmiske sprog, som alt energi i universet udspringer af, følte jeg at jeg kunne ophæve tid og rum, jeg var en astronaut på rejse i det ydre rum, samtidig med jeg kunne være i det dybeste indre. Jeg har læst om aktiveringen af det 3 øje og sammensmeltningen med selve stoffet som udgør rum-tid dimensionen i vores univers og jeg følte en kæmpe stråle af hvidt lys fra min pande og forhoved, sprænge min hjerneskal og bliver skudt ud mod et udefinerbart sted.
Efter denne mind-bending oplevelse med virkeligheden kom jeg lidt tilbage, dog var der ekstreme proportionalitets forstyrrelser ingenting så rigtig ud, og dette morede jeg mig utrolig meget med. Fx når jeg kiggede i spejlet kunne jeg slet ikke finde ud af mit ansigt. i modsætning til svampetrippet, hvor jeg følte at jeg så mine Jungianske arketyper, dvs. så tilbage i min slægt med mere, var det her bare sjove hallucinationer fx. følte jeg at jeg lignede den kæmpestore Bunny-Rabbit fra Donnie Darko, hvilket sendte mig ud i ørkenen(i fantasien).
Til gengæld var jeg ikke i tvivl om at jeg var kraftigt påvirkede at hallucinationer, fx kunne jeg se old arkaiske stammekrigere gå på jagt i min vindueskarm, jeg kunne næsten høres deres krigshyl når de havde nedlagt byttet. Fik lidt fornemmelsen af at være i en Dali maleri, hvor propertionerne bevidst er forskudt for at slippe de frie associationer løs, og styrke hjernens evne til lag på lag at udfylde virkeligheden.
Det fantastiske ved meskalingtrippet er at det tager så overordnet lang tid, jeg brugte flere timer mellem at svæve mellem denne verden og et andet plan,

Nu var der gået ca 6 timer og jeg følte jeg var nogenlunde klar til at tage en tur i Parken, meskalinen stimulere en enhed med naturen og jeg var rørt til tåre over naturens fantastiske åsyn, og det faktum at alt denne skønhed om et par måneder ville være tabt, når vinteren gør sin indtræden.
Herefter kom jeg hjem og hallucinationerne var ved at dø ud, (var også ca. 8 timer inde i trippet), tilbage var der bare en fantastisk efterglød og en usædvanlig træthed, DET ER HÅRDT AT TRIPPE.

Konklusion:
Meskalin er et helt fantastisk rusmiddel og meget anderledes fra svampe. selvom man har fornemmelsen at at trippe selvfølgelig.
Selv om jeg helt og aldeles på det rene med kaktussens hårde effekter på kroppen, kunne jeg godt have undværet den konstante mavepine som kom og gik, Specielt efter at cannabis virkningen fortog sig. Ydermere lagde jeg mærke til at lysten til mad var nærmest ikke eksisterende, hvilket jeg ærgrede mig lidt over, idet jeg finder stor glæde ved at spise let mad, både på Cannabis og Svampe.
Næste gang jeg skal forsøge mig med meskalinen vil jeg prøve mig frem med en eller anden form for Ekstraktion, Nogen der har en god og nem metode til det? Simpelthen for at kunne nyde det 100 % i stedet for hele tiden at blive forstyrret af ens mave, når man flyver rundt i det store kosmos.

Skrevet af Schromers

NB. Dagen efter har jeg stadig lidt hovedpine men min appetit er vendt tilbage, ved ikke om hovedpinen skyldes meskalinen eller kaktussen.


Top
 Profil  
 
Indlæg: 26 sep 2010 16:13 
Offline
Medlem

Tilmeldt: 18 apr 2010 23:16
Indlæg: 80
Fed triprapport! Det lød eddermane sindsygt ! :O Keep it up !
Ang. ekstrakt, så ved jeg du kan finde nogle forskellige her inde på forummet. Held og lykke !


Top
 Profil  
 
Indlæg: 29 sep 2010 11:37 
Offline
Junior medlem
Brugeravatar

Tilmeldt: 26 jun 2010 02:01
Indlæg: 27
Geografisk sted: Vissenbjerg
Du slår mig som en person, der går meget op i det mystiske, det gode og det smukke i livet. Jeg kunne godt have tænkt mig at få mere indblik i dine tanker herom i dit trip. Der blev lagt godt op til det i starten, men jeg føler mig lidt snydt for kernen af din trip-oplevelse, som jeg forestiller mig har været noget udover det sædvanlige. Du har et godt sprog, så du skal ikke holde dig tilbage med hensyn til længden af rapporten.

Har du skrevet andre rapporter?


Top
 Profil  
 
Indlæg: 29 sep 2010 20:00 
Offline
Junior medlem
Brugeravatar

Tilmeldt: 30 aug 2010 20:45
Indlæg: 44
Geografisk sted: Et sted mellem den anden og tredje Bardo
Hej main-man-mike, tak for din respons.
For at svare på det sidste først. Nej jeg har ikke skrevet andre triprapporter dette er min allerførste, så mangler stadig en del træning, læs erfaring.
For at svare på det du siger om kernen i mit trip. Meskalin trippet for mig er en totalt anderledes oplevele end svampe. På svampe har jeg en intuitiv forståelse for meningen med trippet, ja sågar meningen med mit liv og min yderst minimale tilstedværelse i det store kosmos.(min personlige udvikling og hvor jeg er på vej hen). På Meskalin er det bare "fun and games" underforstået jeg har ikke den samme fornemmelse af mening med galskaben, Meskalin er en katalysator for hvad end jeg vil - Svampe er en introduktion til gnomernes verden, et metafysisk plan hvor man føler man er en del af en alternativ virkelighed eller fremmed verden(specialiserede i mit diskussion om arketyper), kan du følge mig ?

Derfor prøvede jeg nemlig at afspejle min trip-rapport i dette, der er ikke nogen dyb kerne! det er den ene lækre visuelle oplevelse efter den anden, men ikke mere end nøjagtig dette.

Hvis du ikke forstår hvor jeg vil hen, må du skrive igen...

Hilsen Schromers


Top
 Profil  
 
Indlæg: 02 okt 2010 12:21 
Offline
Junior medlem
Brugeravatar

Tilmeldt: 26 jun 2010 02:01
Indlæg: 27
Geografisk sted: Vissenbjerg
Jeg kan til dels følge dig. Jeg har kun prøvet svampe én gang før, så jeg kan ikke relatere til det hele. Men jeg oplevede det som at blive præsenteret for den metafysiske verden, eller blive hjulpet til at fornemme den, vil jeg hellere sige.

Hvordan ser du meskalinens potentiale i forhold til selvudforskelse eller som spirituelt værktøj?


Top
 Profil  
 
Indlæg: 04 okt 2010 10:38 
Offline
Junior medlem
Brugeravatar

Tilmeldt: 30 aug 2010 20:45
Indlæg: 44
Geografisk sted: Et sted mellem den anden og tredje Bardo
Som et spirituelt værktøj er meskalin ganske ferm. De gamle peruvianske indianer stammer brugte det som et "vision inducing hallucinogen" hvor de ville se hele deres fortid og fremtid lagt ud for dem.
I min triprapport snakker jeg på et tidspunkt omkring det hvide lys, fra mit forhoved(pande). Dette udlægger jeg som en aktivering af det tredje øje, som østlige mystikere og yoga afacionados har beskæftiget sig meget med indenfor de sidste tusind år.
Ydermere snakker buddhisterne om "the lesser lights of the Bardo", dvs. en sublim tilstand af kontakt med højere bevidstheder,(Nirvana) og det sidste stop før du aldrig kan komme tilbage. Noget Terence Mckenna tilskrev DMT's virkning. (jeg siger ikke jeg kom i denne tilstand, men jeg kunne fornemme det transcendentale andet, Transcendental Other)
Så muligheden for Selv-udforskelse er i høj grad tilstede med meskalin, men man skal aktivt arbejde for det og, eller være spirituelt indstillet til livet. Ellers kan det nemt bare ende op som en række smukke hallucinationer.


Top
 Profil  
 
Vis indlæg fra foregående:  Sorter efter  
Skriv nyt emne Svar på emne  [ 6 indlæg ] 

Alle tider er UTC + 1 time [DST ]


Hvem er online

Brugere der læser dette forum: Ingen og 1 gæst


Du kan ikke skrive nye emner
Du kan ikke besvare emner
Du kan ikke redigere dine indlæg
Du kan ikke slette dine indlæg

Søg efter:
Hop til:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Danish translation & support by Olympus DK Team