Psychedelia.dk
https://psychedelia.dk/forum/

2-FMA - 2-Fluoromethamphetamine
https://psychedelia.dk/forum/viewtopic.php?f=44&t=58054
Side 1 af 1

Forfatter:  rootmood [ 03 mar 2023 12:57 ]
Titel:  2-FMA - 2-Fluoromethamphetamine

2-Fluoromethamphetamine

Lidt info fra PsychonautWiki:
Citat:
2-fluormetamfetamin (også kendt som 2-FMA) er et nyt stimulerende stof i amfetaminklassen. Det er en strukturel analog af metamfetamin og er relateret til 2-FA, 3-FA og 4-FMA. 2-FMA producerer sine stimulerende virkninger gennem virkning på dopamin- og noradrenalin-receptorer i hjernen.

Subjektive effekt
I sammenligning med andre substituerede amfetaminer rapporteres 2-FMA at være relativt fri for bivirkninger såsom kvalme, forhøjet blodtryk, angst og en ubehagelig offset ("comedown"). Det anses for at være et funktionelt stimulerende middel til at udføre generelle produktivitetsopgaver på en måde, der ligner amfetamin eller lisdexamfetamin (Vyvanse). Men ved højere doser mister den typisk sin produktivitet og fokusforbedrende effekter og begynder at få en rekreativ karakter på grund af den distraherende eufori, som den kan frembringe.


Hvis du er er en af dem, som får en ængstelig følelse eller direkte paranoia og angst, når du tager amfetamin, så vil 2-FMA måske være værd at undersøge eller lillebroderen 2-FA. Disse to stoffer er fantastiske til at fjerne brain fog og booste produktivitet. De fucker ikke med ens serotonin og det tømmer ikke ens dopamin depoter, hvis man behandler dem med respekt. 25 mg holder dig kørende en hel dag, uden at du crasher. Du har lyst til at socialisere med venner og kollegaer. Du er ikke ved at gnave din kæbe af led. Du er ikke i gang med at overbevise din chef/onkel om hvordan han kan blive rig ved at skrive sig op til et pyramideforetagende, mens dine læber danner dybe kløfter der fyldes med blod, fordi du ikke har drukket vand i 2 minutter.

Du vil gerne i byen, men du vil ikke ligne en bæver der er ved at gnave den bærende bjælke over på diskoteket fordi du tog for meget amfetamin på toiletbrættet? Bare rolig ven, tør dig om næsen før dørmændene smider dig ud, du er ved at tegne de 2 WTC fra de streger der løber fra din næse, Det er ikke pænt. Tag derimod denne 25 mg bombe 2-FMA og nyd en god aften.

2-FMA - én til dig 2 til mig.

Side 1 af 1 Alle tider er UTC + 1 time [DST ]
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
https://www.phpbb.com/