Psychedelia.dk
https://psychedelia.dk/forum/

emma og antidepressiv medicn noritrin
https://psychedelia.dk/forum/viewtopic.php?f=43&t=58582
Side 1 af 1

Forfatter:  Stådrengen [ 19 mar 2024 04:42 ]
Titel:  emma og antidepressiv medicn noritrin

Har været off mdma i næsten 3 år primært pga antidepressiv medicin jeg har indtaget i perioden og stadig gør (dog lav dosis nu)
Men havde været i byen lørdags og kom hjem kl. 03.00 og fik bare virkelig lyst til en tur. Jeg vil lige sige jeg absolut ikke vil anbefale nogen
at gøre det samme som jeg da antidep.+ mdma er en virkelig skidt blanding som kan gå rigtigt galt. Man kan blive pisse syg af det !
Anyway målte ca. 200mg emma op og sad i et stykke tid om jeg skulle gøre det eller lade være. Kapslen m. 200mg røg ned.
Der var den sædvanlige optur og jeg svedte lidt hvilke for mig altid tegner godt , så jeg håbede at få et fedt trip men der skete egentlig ikke så meget . Blev heldigvis ikke syg men de der helt fantastike bølger kom aldrig. Det var da meget fint men slet ikke hvad jeg har oplevet de mange jeg har taget uden medicin i kroppen . Lå og lyttede til fuglene uden for og det var sgu meget hyggeligt. Tilgengæld havde jeg en fin fornemmelse da jeg vågnede, sådan lidt afterglow ala når man har været LSD. Jeg vil sige at det er lidt spild af god emma da jeg måske kun fik 25%-30% effekt ud af det. Gør det det ikke igen før jeg er medicinfri. Så ud fra min erfaring :dårlig ide . Lad være . Trip rapport slut. Hav`en god dag folkens :-)

Side 1 af 1 Alle tider er UTC + 1 time [DST ]
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
https://www.phpbb.com/