Psychedelia.dk
https://psychedelia.dk/forum/

Jeg er fan af LSD og her er min opevelse
https://psychedelia.dk/forum/viewtopic.php?f=42&t=58132
Side 1 af 1

Forfatter:  love.lsd [ 27 apr 2023 22:33 ]
Titel:  Jeg er fan af LSD og her er min opevelse

Det høre med til historien at jeg er en gammel gut på over 50. Jeg har drukket i min ungdom men gør det ikke mere. Jeg har røget tjald, men fået en psykose som ung, så det giver mig ikke nogen glæde mere, så kørte jeg store mængder kokain gennem nogle år og det kunne hjertet ikke holde til, så det er også slut. Nu er jeg så blevet forelsket i LSD og kan slet ikke forstå jeg ikke har taget det noget før.

Sidst - hjemme i stuen - startede jeg kl. ca. 13 med et halvt frimærker på 120 ug. Efter ca. 30 minutter begynder jeg at få en god følele og tager den anden halvdel. NB: Tror det er en god måde for at se hvor man er på vej hen, og så bliver man ikke overrasket hvis det er stærkere end forventet.

Effekten sætter ind og jeg bliver utroligt glad og opløftet. Jeg begynder at få forstærket sanseindtryk og har en god følelse.
Tankerne begynder og stikke af. Jeg har en frikanin og jeg kan simpelthen ikke lade være med at tænker på at den er djævlen i forklædning som den sidder der og kigge på mig. Jeg tripper lidt over den, men den ender trods alt ikke i gryden :)
Efter en times tid finder jeg LSD musik på Youtube og selvom min kæreste ( som ikke er påvirket) glor lidt, så stiller jeg mig foran fjernsynet og bevæger mig til musikken mens jeg bare har en fest inde i hoved. Fraktaler med lyde og lys virker super godt.
Efter nogle timer sidder jeg og snakker med kæresten og kan mærke at jeg er i super god kontrol og kan gå ind og ud af trippet og snakke klart men også danse lidt til tv og være semi blæst. Jeg følger op med flere halve frimærker og ender med at kl. 02 har jeg taget 2,5 frimærke. Jeg vil sige at det sjove skete indtil 1,5 frimærke og ca. 5-6 timer, herefter var det slut med de vilde sanse indtryk og man var bare dopet på en eller anden sjov med men ikke specielt fantastisk måde. Jeg kunne godt se at uden en sovepille kom der aldrig ro i hoved, så en kvart af dem og godnat kl. 02.( ca. 12 timer på trip) Dagen efter påvirket og lidt død og de efterfølgende dage var der også lidt uro i hoved.

Vil gerne lige give et par råd til nye ud fra det jeg selv har oplevet.
Tag kun LSD hvis du er glad og positiv.
Start med en halv og se hvor det bringer dig hen.
Vær kun sammen med gode mennesker og ikke for mange.
Pas på med at blande med andre stoffer - nogle bliver meget dårlige af at ryge tjald.
Vær klar over det kan være svært og falde i søvn og en sovepille kan gøre underværker.
Drik vand undervejs og tag eventuelt elektrolytter inden du skal sove.


Hilsen Postmesteren

Forfatter:  Fso [ 28 apr 2023 06:53 ]
Titel:  Re: Jeg er fan af LSD og her er min opevelse

Velkommen til postmester.

Fin observation du har med de mange redoseringer, søvnbesværet osv - jeg har lidt en anden tilgang til lsd - fuld dosis fra start, har jeg det bedst med.
Self kan man dele dosis i to og forlænge det, men den der med at spise mange halve eller hele på aften det gør jeg ikke igen.
Syntes det er lidt spild i og med trippet ik blir meget vildere men blot længere og comedown samme.
Det var ihvertfald min oplevelse efter en bytur hvor jeg endte ud i og ha spist 5-7 mærker af 100 ug.
Og den efterfølgende mareridtsagtige dag hvor jeg havde for af alt til at slå trippet ned.
Føj en dag - aften - først det det var mørkt og baren åbnede sneg jeg mig ned og drak +20 genstande efterfulgt af den sidste hash i bangen og den befriende søvn.

Forfatter:  BluePill [ 01 maj 2023 23:01 ]
Titel:  Re: Jeg er fan af LSD og her er min opevelse

Jeg er også til at tage den fulde dosis på én gang. Første gang på lsd tog jeg kun 100ug for at se det an, og derefter har jeg øget det op til 250, men synes faktisk jeg har det bedst på ca de 200ug.

Jeg bruger det dog aldrig når jeg er i byen hvor jeg bor, da jeg altid får trang til at komme ud i naturen når jeg tripper, og jeg bliver lidt noia overfor at færdes hvor andre kan se mig, så det er som regel kun når jeg fx har lejet et sommerhus at jeg bruger det.

Jeg vil også anbefale at tage det forholdsvist tidligt på dagen - der går typisk ca 12 timer før jeg har lyst til at sove efter at have taget lsd.

Hilsen Bluepill

Side 1 af 1 Alle tider er UTC + 1 time [DST ]
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
https://www.phpbb.com/