Psychedelia.dk

Velkommen til psychedelia.dk. Vi er Danmarks største community for fornuftig anvendelse af rusmidler og legalisering.
Dato og tid er 14 jun 2021 17:04


Alle tider er UTC + 1 time [DST ]
Skriv nyt emne Svar på emne  [ 3 indlæg ] 
Forfatter besked
Indlæg: 31 jan 2016 20:22 
Offline
Junior medlem

Tilmeldt: 31 jan 2016 20:05
Indlæg: 0
Dette er første post, så se venligst bort fra fejl og mangel på viden. Jeg er også ny i stoffernes verden, så vil betegne mig selv om 100% uerfaren, derfor modtages tips og tricks gerne!

Men nu kommer fortællingen om mit første DMT-trip. Jeg havde drukket nogle øl med nogle venner efter skole (Jeg går i 3.g). Jeg blev ringet op af en makker, Jens, der spurgte om jeg ikke kom over til Søren for at ryge et par pinde og chille. Søren har den sygeste lille lejlighed der er perfekt til at chille i. Jo da, jeg er altid frisk på lidt pind! Forinden dette har jeg snakket med Jens om at vores fælles ven, Anders, havde fået fingre i noget DMT. Det skal lige siges at jeg forinden denne aften har prøvet hash/weed, exstacy og coke. Da jeg kommer der over er de lige midt i at klargøre et DMT-bonghoved. Jeg har ingen idé om det er den mest effektive måde, så please ingen hate. Min ven Jens stikker mig en pind lige da jeg kommer ind og vores chill session er i gang. Anders er klar med bongen og han fyrer op. Jeg sidder ved siden af ham og han giver den til mig da han er færdig. Jeg havde ingen planer om at ryge/tage andet end hash, men Anders spørger om jeg vil have resten da han ikke tror han fik det hele. Han siger samtidig at det var et "svagt" hoved og jeg tænker "hvad fanden, jeg prøver". Og hold da kæft! Det kan godt være det var et "svagt" hoved, men jeg kan mærke det kravle op af rygradden efter 20-30 sekunder. Jeg begyndet at grine af alt og lægger mig ned i sengen. Min ven Jens sætter noget sygt musik på og jeg flyver afsted på mit trip. Alting er en fest. Jeg lukker øjnene og farver danser rundt i mit sind. Anders fik bare et lille rush men det forsvandt hurtigt, så vores teori var at jeg faktisk fik det meste af DMT'et. Det jeg husker er at jeg ligger og smiler for mig selv, fordi alting bare er så fantastisk. Jens prikker mig på låret og jeg dør af grin. Alting ser så sjovt ud og farverne danser rundt. Jeg føler jeg har ligget i sengen i 2-3 timer og kigget på underlige former, farver og figurer, men Anders og Jens fortæller at jeg lå i 5-10 minutter og grinte op i loften.

Normalt er jeg ikke til stoffer, og har måske haft lidt frygt for det. Jeg har læst om nogle der er blevet skøre af at tage diverse stoffer, og det har nok skræmt mig lidt. Men efter den fredag hvor jeg trippede på resterne af lidt DMT, har totalt ændret mit syn på stoffer. Hvis det gøres i kontrollerede miljøer med folk man stoler på, er det helt klart sjovt! Det kan være man skal prøve lidt forskellige ting, ikke noget jeg vil gøre meget, men bare prøve nu hvor jeg har indset det ikke er så slemt.

Peace out fra en nybegynder!


Top
 Profil  
 
Indlæg: 01 feb 2016 09:42 
Offline
Medlem
Brugeravatar

Tilmeldt: 19 jan 2014 01:53
Indlæg: 72
Jeg har aldrig selv prøvet dmt, men efter alt hvad jeg har hørt, bør man nok at vide hvad man går ind til, det er jo et spirituelt trip der kan vende hele din verden og alle dine synspunkter helt rundt.
Men fremragende at du har fået en sådan positiv oplevelse ud af det.

_________________
Jeg foretrækker "Narko"-Arrangementer på det groveste...


Top
 Profil  
 
Indlæg: 28 nov 2016 03:21 
Offline
Moderator
Brugeravatar

Tilmeldt: 11 mar 2010 13:47
Indlæg: 2678
Geografisk sted: Kolding
Jeg vil klart anbefale dig at læse op på stofferne, hvis det er noget du vil prøve dig med. Efter min mening er det meget uansvarligt bare at tænke "hvad fanden, jeg prøver". Sådan kan man altså virkeligt komme galt afsted med stoffer, især kraftfulde psykedeliske stoffer. Men godt du havde et lækkert trip!

_________________
Manji 卍 Manji 卍 Manji 卍 Manji 卍 Manji 卍 Manji 卍 JEG HADER MIN FORSTAND, SÅ JEG SNIFFER HVAD JEG KAN Manji 卍 Manji 卍 Manji 卍 Manji 卍 Manji 卍 Manji 卍


Top
 Profil  
 
Vis indlæg fra foregående:  Sorter efter  
Skriv nyt emne Svar på emne  [ 3 indlæg ] 

Alle tider er UTC + 1 time [DST ]


Hvem er online

Brugere der læser dette forum: Ingen og 1 gæst


Du kan ikke skrive nye emner
Du kan ikke besvare emner
Du kan ikke redigere dine indlæg
Du kan ikke slette dine indlæg

Søg efter:
Hop til:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Danish translation & support by Olympus DK Team