Psychedelia.dk
https://psychedelia.dk/forum/

Underlig oplevelse
https://psychedelia.dk/forum/viewtopic.php?f=41&t=52757
Side 1 af 1

Forfatter:  Buttkraken [ 29 nov 2016 23:04 ]
Titel:  Underlig oplevelse

Dosering: 26mg DMT

Lige lidt kort info.
Jeg ikke røget meget dmt, men jeg vil mene at jeg har okay erfaring med stoffet og er meget erfaring i diverse stoffer. Jeg har røget dmt i doser fra 10mg - 40mg, men har stortset ikke røget dmt uden at være påvirket af andre rusmidler inden. Har hovedsageligt røget det på ketamin men også mdma. Har især gode erfaringer med dmt + mdma, da det ligesom fjerner den smule angst der skulle være og gøre hele oplevelsen meget mere stimulerende og behagelig, selv i de højere doser også.

Jeg følte i går at jeg ville prøve kræfter med dmt igen, så jeg fordampede de 26mg og sugede al røgen ind, desværre blev det dmt'en lidt brændt til sidst og det gav røgen en meget fæl smag (normalt nyder jeg virkeligt smagen af dmt). Jeg når kun at holde den klamme røg inde i 2 sekunder inden jeg kan mærke at det her bliver en vild tur. Så jeg skynder mig at sætte mig til rette og starte musikken. 10 sekunder senere er jeg skudt afsted, jeg føler at min krop bliver flydende og at jeg nærmest dryppe. Mentalt flyver jeg rundt i en galakse af de smukkeste organiske mønstre, som mindede mig utroligt meget om blomster, der hurtigt bliver mere "boblende" visuals, hvilket nok var pga. af musikken. I løbet af et sekund føler jeg at der bliver zoomet flere 1000 lysår ind på en boble og jeg når lige at få et glimt af at det er mig selv der bliver zoomet ind på, inden "boblen/mig" popper. Det får mig til at åbne øjnene op, hvilket gjorde mig meget forvirret i min meget blæste tilstand. Jeg får kvalme pga. smagen af den brændte røg og kæmper med at få åbnet en flaske og skyldet smagen væk, mens jeg stadig sitre og halvryster. I min forvirrede tilstand rejser jeg mig op for at gå ud på toilettet, men i det jeg rejser mig, opdager jeg bodyloadet og dropper hurtigt idéen igen. I stedet tænder jeg en smøg, lukker øjnene og prøver at flyde med trippet igen inden det er helt slut.

Efter det her kan jeg konkludere, at dmt er langt mere intenst for mig, hvis jeg ikke er en smule påvirket(løsnet op) inden jeg ryger det. Mit næste forsøg bliver med noget andet musik og en lidt mindre dose, da jeg kan mærke jeg lige skal vende mig til dmt comeuppet.

Forfatter:  Soft parade [ 30 nov 2016 09:23 ]
Titel:  Re: Underlig oplevelse

Ville det være en fordel at være på mdma første gang man prøver dmt?
Jeg vil vildt gerne prøve det en dag, men har også en kæmpe respekt og måske lidt frygt for det

Forfatter:  Buttkraken [ 30 nov 2016 14:27 ]
Titel:  Re: Underlig oplevelse

For mig hjalp det utroligt meget at være på mdma første gang.

Forfatter:  Soft parade [ 01 dec 2016 13:25 ]
Titel:  Re: Underlig oplevelse

Ok tak, det vil jeg tage med i overvejelserne.
Men om det bliver rygning, eller ayahuasca i Peru første gang ved jeg ikke.

Side 1 af 1 Alle tider er UTC + 1 time [DST ]
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
https://www.phpbb.com/