Psychedelia.dk
https://psychedelia.dk/forum/

DMT for første gang :D
https://psychedelia.dk/forum/viewtopic.php?f=41&t=48336
Side 1 af 1

Forfatter:  Trupianow [ 25 jun 2014 19:13 ]
Titel:  DMT for første gang :D

I søndags (22/6-2014) prøvede jeg det mest vildeste, mærkeligste og noget så utrolig spændene jeg nogen sinde har prøvet.
jeg røg DMT for første gang, da jeg var blevet anbefalet af en kammarat at prøve det nogen gange før jeg kastede mig ud i at drikke Ayahuasca. jeg røg det på en 1,5l flaske og da jeg pustede røgen ud forsvandt alt hvad jeg kender til, og jeg var sendt af sted. lige som om jeg var til stede i en helt anden intelligens og kunne slet ikke forklare hvad jeg oplevede havde aldrig se de ting jeg så, nogen steder før. først følte jeg mig lidt skræmt men der efter følte jeg mig glad og let som om jeg fløj rundt i det yderste univers. da jeg kom til mig selv igen efter 30min. havde jeg stadig en underlig let følelse i kroppen og mit hår mærkedes helt elektrisk og jeg begyndte at grine helt vildt, men efter 5min. var alt helt normalt igen og jeg følte jeg havde fået en frisk ny energi. :D

tænker det er noget jeg godt vil prøve igen engang, men det er noget af et kraftfuld middel. så hvor længe skal der gå imellem at man ryger det?

Forfatter:  sugedrengen [ 22 dec 2014 02:52 ]
Titel:  Re: DMT for første gang :D

hvor høj en dosis havde du røget?

Forfatter:  Fanny [ 02 apr 2015 18:52 ]
Titel:  Re: DMT for første gang :D

Der skal gå omkring en 5-7 dage imellem, så du ikke oplever tolerens. Tillykke med trippet!

Hilsen Fanny

Side 1 af 1 Alle tider er UTC + 1 time [DST ]
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
https://www.phpbb.com/