Psychedelia.dk
https://psychedelia.dk/forum/

Alprozalam og morfin
https://psychedelia.dk/forum/viewtopic.php?f=4&t=57206
Side 1 af 1

Forfatter:  Rasmuslilleklump [ 16 jul 2021 01:19 ]
Titel:  Alprozalam og morfin

Er ny herinde så undskylder på forhånd hvis det er det forkerte forum det er skrevet i, jeg har søgt og søgt men kan intet finde, har taget 0,5 mg alprox her kl 12 og lige fået fat i nogle morfin piller, er udmærket klar over at de ikke skal blandes men kan jeg tage morfinen imorgen aften? Så er der cirka gået 28/30 timer imellem indtagelse af alprox.

Forfatter:  Fso [ 16 jul 2021 08:07 ]
Titel:  Re: Alprozalam og morfin

Det burde du nok kunne hvor meget morfin påtænker du at tage?

Forfatter:  Rasmuslilleklump [ 16 jul 2021 13:49 ]
Titel:  Re: Alprozalam og morfin

20 mg morfin i depot som jeg så knuser og drikker

Forfatter:  extanor [ 31 jul 2021 18:47 ]
Titel:  Re: Alprozalam og morfin

jeg ved godt det er et harm reduktion side det her, men i meget små mængder er det altså ikke det mest farlige, jeg indtager hver dag med misbrugscentrerets viden både morfin i form af methadon og så en enkelt benzo eller 2 til når jeg ska sove, men jeg har også været på den kombo i rigtig mange år, så jeg kan klare lidt mere så hvis du gerne vil ta lidt morfin vil jeg sige at med den dosis du har taget nu ka du godt toppe med 10 mg morfin især depot. men det er rigtigt og rigtig godt set at det er en kombo man skal passe på og ikke tage i ret store mængder hvis de bliver blandet, det frarådes men igen, lægen på misbrugscentret ville aldrig give mig min methadon hvis de var bange for at jeg havde den mindste canche for at dø af de ting jeg tager sammen med det de gir mig

Forfatter:  Username [ 24 sep 2021 00:43 ]
Titel:  Re: Alprozalam og morfin

20 mg morfinsulfat er utroligt lidt såfremt indtaget oralt. Jeg husker ikke den angivne biotilgængelighed, men noget siger mig 20-30% for oral ROA.

For at få noget, der ligner en effekt, bør du knuse og opløse den i vand, få fat på en oral sprøjte fra apoteket og boofe opløsningen.

Og du kan roligt dosere alprazolam så sent, som du skriver, efter. EDIT: Jeg fik læst det omvendt, men ja, de 24 timer gælder umiddelbart begge veje i disse doser.

En klar anbefaling for alle opiod- samt benzodiazepin naive personer er, at lade være med at kombinere disse stofgrupper på samme tid. Denne blanding er vel nok den, som har slået allerflest mennesker brugere ihjel- også hardcore brugere, der har været i gamet længe.

Side 1 af 1 Alle tider er UTC + 1 time [DST ]
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
https://www.phpbb.com/