Psychedelia.dk
https://psychedelia.dk/forum/

Needle Point LSD råd
https://psychedelia.dk/forum/viewtopic.php?f=4&t=56210
Side 1 af 1

Forfatter:  MrDiMiTri [ 11 nov 2019 20:25 ]
Titel:  Needle Point LSD råd

Ligger inde med noget Needle Point 94% LSD, som skal prøves af.
- jeg har prøvet massere af psykedeliske stoffer før i tiden, men kun LSD ca. 5 gange, hvilken kval jeg ikke vidste hvad var.

Dråberne er på 120ug, hvad foretrækker i af dose? og jeg har tænkt mig at være udendørs og alene, hvis det er solskin en af dagene selvom det er koldt ( så er det bare med ekstra tøj på)

Hvad foretrækker i af dose? bare en dråbe, eller 2? vil gerne i dybden, og ud i naturen.

(Jeg ved godt man kommer dybere ind i sig selv med svampe, men denne syre skulle være rimelig potent og god, så den skal da afprøves)

Forfatter:  Hector Salamanca [ 12 nov 2019 10:25 ]
Titel:  Re: Needle Point LSD råd

Hvis du skal være alene, tror jeg 120 ug er rigeligt! Jeg har i hvert fald haft nogle ret vilde oplevelser på en sådan dosis. Lidt ala at tage 3 gram svampe, selvom det self ikke kan sammenlignes 100 %. Jeg synes man som minimum skal have selvskab af en anden tripper hvis man går over den dosis. Ting kan jo gå galt på LSD for man bliver så energisk og forvirret. Man skal også passe på med svampe, men min erfaring siger at man bliver lidt mere pacifiseret ved høje doser svampe. Altså man har mest lyst til at ligge ned på svampe og det giver jo en vis form for sikkerhed.

Forfatter:  spaffeh [ 12 nov 2019 20:06 ]
Titel:  Re: Needle Point LSD råd

Jo renere syren er, jo mindre skal der til imo. Men altså, det kommer helt og aldeles også an på, hvad du ønsker at opnå.
Nogle folk får det ret vildt, når de prøver ren LSD ift det urene, som de tidligere har prøvet. Så kan 3-4 mærker godt gå hjem, hvis man blot får en dråbe ren LSD.
Kan slet ikke sige, hvad jeg ville anbefale dig. Det må være op til dig selv at finde ud af.

Side 1 af 1 Alle tider er UTC + 1 time [DST ]
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
https://www.phpbb.com/