Psychedelia.dk
https://psychedelia.dk/forum/

Græd på ketamin
https://psychedelia.dk/forum/viewtopic.php?f=4&t=55207
Side 1 af 1

Forfatter:  queenhashya [ 30 sep 2018 19:34 ]
Titel:  Græd på ketamin

Forleden dag tog jeg ketamin med to veninder for første gang og begyndte at græde. Jeg vil lige sige at jeg igennem rigtig mange år har taget stoffer som MDMA og coke, og aldrig oplevet noget lignende. Jeg nåede kun at få 3 "okay-store" streger. I starten havde jeg det fint nok, indtil jeg følte at mit ansigt, hænder mm blev mindre. Så fik jeg kvalme og følte mig virkelig virkelig fuld. Jeg blev så hjulpet ud på toilettet af mine veninder, og spyttede en masse spyt og skum ud i toilettet som virkede ualmindeligt stort når man kiggede i det. Jeg kunne ikke brække mig så vi gik tilbage til stuen og lade os i sofaen. Jeg ved ikke hvad der skete, men ligepludselig begyndte jeg at tude-brøle, samtidig med jeg grinte. Jeg følte mig så ulykkelig. Det gik heldigvis over efter 30min tror jeg. Jeg har prøvet at google mig frem, men jeg kunne ikke finde noget. Nogle der har en logisk forklaring eller prøvet noget lignede?

Forfatter:  Plejadestjerne [ 30 sep 2018 20:54 ]
Titel:  Re: Græd på ketamin

Flyttet til syntetiske stoffer.

Forfatter:  Frugthat [ 30 sep 2018 21:06 ]
Titel:  Re: Græd på ketamin

Altså først og fremmest lyder det til at du har fået en tand for meget især for første gang, og derfor er blevet svimmel og har fået kvalme. Vidste du hvordan stoffet burde virke inden du tog det? Det er en helt anden klasse af stoffer end dem du nævner.

Derfor virker det også markant anderledes, og har psykedeliske egenskaber, der kan åbne for diverse ting, du har liggende på 'harddisken'. Måske du var nervøs, fordi du fandt ud af at du var uforberedt eller havde andre forventninger til virkning?
Du følte dig ulykkelig, men du må være den der bedst ved hvorfor.

Forfatter:  MrPlanter [ 01 okt 2018 00:00 ]
Titel:  Re: Græd på ketamin

Jet har oplevet andre der græd på ketamin. Min teori er at det åbner op for ting der egentlig går én på og gør én ulykkelig, kan for eksempelvis være et savn til ens forældre. Som frugthat skriver så ved du det bedst selv. Måske er du bare ikke bevidst om det endnu.

Forfatter:  kool [ 01 okt 2018 01:54 ]
Titel:  Re: Græd på ketamin

ketamin er fantastisk til at skrælle yderste lag af så man kan komme ud med ting som har lagt og ulmet under overfladen. Vil skyde på det har lagt der inde før du tog ketamin måske uden du selv ved det og det så er kommet til overfladen ved hjælp af ketamin

Forfatter:  snufkin [ 01 okt 2018 21:21 ]
Titel:  Re: Græd på ketamin

Jeg har oplevet flere gange en form for trist på K, mener også jeg har læst om det et sted.

Forfatter:  psy_jørgen [ 02 okt 2018 12:15 ]
Titel:  Re: Græd på ketamin

At udvise ulykke på Keta, er et de symptomer som informere dig om at stoffets virkning skelner fra stimulerene rus til psykedelisk virkning. Den psykedeliske effekt indtræder ved høje doser, som kan være behageligt men kan også bliver ubehageligt overvæld-ene. Du har nok indtaget en for stor dosis første gang.

Men har et spørgsmål: Hvor mange mg indtog du? Og hvad var tidsfrekvensen imellem hver dosis/streg?

Side 1 af 1 Alle tider er UTC + 1 time [DST ]
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
https://www.phpbb.com/