Psychedelia.dk

Velkommen til psychedelia.dk. Vi er Danmarks største community for fornuftig anvendelse af rusmidler og legalisering.
Dato og tid er 02 jul 2020 10:58


Alle tider er UTC + 1 time [DST ]
Skriv nyt emne Svar på emne  [ 24 indlæg ]  Gå til side Foregående  1, 2
Forfatter besked
Indlæg: 18 jun 2020 06:39 
Offline
Insane psychedelia user!

Tilmeldt: 18 mar 2014 21:14
Indlæg: 1883
Med tolerance mener jeg røg fra morgen til aften 5-10 stærke hash joints.
Økonomien havde ikke noget og sige nok nærmere energien til at lave noget mad :D bor på landet så en pose Chips/slik er en længere udflugt væk.


Top
 Profil  
 
Indlæg: 18 jun 2020 19:30 
Offline
Admin
Brugeravatar

Tilmeldt: 19 maj 2003 01:01
Indlæg: 2707
Ikke at jeg har den store viden om emnet. Men så vidt jeg forstår, er der bare ikke ret meget dokumentation for, at stimulanter fører til et varigt vægttab. Ihvertfald ikke for stoffer/doser, der er til at leve med i det lange løb. Men der er en ret lang liste af stimulanter, som historisk er blevet brugt med mere eller mindre success gennem tiden.

https://en.wikipedia.org/wiki/Anti-obesity_medication

Overvægt er et interessant psykologisk emne. På papiret burde det være det mest simple i verden: Du behøver ingenting gøre. Bare stop med at spise og du vil tabe dig. Termodynamikkens første lov. Men vores overlevelsesinstinkt driver os til at blive ved med at æde. Og især meget kalorieholdige fødevarer. Det er så dybt forankret i os (af gode grunde). Og når det så er koblet med et overflødighedshorn af lækre fødevarer, samt at vi ikke behøver at røre en finger i vores dagligdag, så bliver vores samfund indrettet til fedme.

Jeg har aldrig selv haft problemer med overvægt. Men hvis jeg engang skulle blive fed, så kunne jeg da godt være fristet af stimulanter til at tabe mig. Men inderst inde ville mange jo nok godt vide, at det ikke fører noget godt med sig i længden.

_________________
Penalties against possession of a drug should not be more damaging to an individual than the use of the drug itself.

-Jimmy Carter


Top
 Profil  
 
Indlæg: 20 jun 2020 12:43 
Offline
Dedikeret medlem

Tilmeldt: 03 maj 2010 12:37
Indlæg: 687
Citat:
Overvægt er et interessant psykologisk emne. På papiret burde det være det mest simple i verden: Du behøver ingenting gøre


Og sådan er det med mange ting: man skal bare stoppe med dem! Mad-afhængig? Stop det. Heroin? Stop det. Gaming afhængig? Stop det. Voldsmand? Stop det.

Men de der abstinenser man får af IKKE at slå på folk er seriøst ikke til at spøge med :/... brb skaldetid.

_________________
Min gamle flamme Lone led af svær kronisk forstoppelse som døde i fjor med 5 kg forhærdet afføring som de fandt under obducering


Top
 Profil  
 
Indlæg: 28 jun 2020 15:52 
Offline
Insane psychedelia user!
Brugeravatar

Tilmeldt: 11 sep 2008 17:04
Indlæg: 2031
Geografisk sted: Fuldtidsforvirret på fyn
Læbepomaden@ Fuck du slukket ... og skæg! :lol:

Tilbage på sporet:

Jeg tror et land som Danmark vil gå RIGTIG langt for ikke at skulle udskrive stimulanser til svært overvægtige og descideret fede mennesker. ‘Vi’ har en tendens i DK til at snakke om tingene, og prøve alt hvad vi overhovedet kan med at hjælpe folk gennem terapi og det grunder jo klogt nok i at folk ofte bliver afhængig af medicin som virker!

Og det viser sig jo også ofte (gætter bare her, og generelt ud fra hvad jeg ser/høre) at folk godt kan tabe sig når de først kommer op ad sofaen og igang med at se trænings verdenen og får nogle redskaber - tror ofte det er et spørgsmål om erkendelse. Hvor sjovt er det lige at troppe op i centeret de første gange og veje 150kg ex ? Det må fandme være svært og angst provokerende! Jeg har aldrig været tyk eller kæmpet med vægten men kan sagtens sætte mig ind i det. Det er nøjagtig som et cannabis misbrug “jeg stopper imorgen” men imorgen bliver hurtigt flere år oveni.

Angående spørgsmålet om fedme skal bekæmpes med stimulanser så er jeg i tvivl, kan sagtens få øje på en hel del gavnligt ved det, for det er nærmest med garanti sikkert at appetitten vil få et gevaldigt hak nedad dog kan jeg også spotte nogle konsekvenser eller to. Og man ser jo også hvordan folk som taber sig via stimulanser tager hele lortet på igen + evt lidt mere efter man stopper. Hmm..

Dog må man kunne hjælpe folk med tvangsspisning/fedme bedre. Det må sgu være ret hårdt at slæbe rundt på 60-80kg overskydende fedt. Bare det at binde snørebånd må jo være en udfordring :?

_________________
NotoriskSpradebasse!


Top
 Profil  
 
Vis indlæg fra foregående:  Sorter efter  
Skriv nyt emne Svar på emne  [ 24 indlæg ]  Gå til side Foregående  1, 2

Alle tider er UTC + 1 time [DST ]


Hvem er online

Brugere der læser dette forum: Ingen og 10 gæster


Du kan ikke skrive nye emner
Du kan ikke besvare emner
Du kan ikke redigere dine indlæg
Du kan ikke slette dine indlæg

Søg efter:
Hop til:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Danish translation & support by Olympus DK Team