Psychedelia.dk
https://psychedelia.dk/forum/

trøfler taget i tolden
https://psychedelia.dk/forum/viewtopic.php?f=2&t=57742
Side 1 af 1

Forfatter:  Se3der [ 05 aug 2022 19:04 ]
Titel:  trøfler taget i tolden

Hejsa, jeg skulle spørge for en ven.

Min ven har fået en besked om at personen skulle have forsøgt at importere 80 gr. trøfler indeholdende psilocybin.
Hvad gør han? er der nogen der kender strafferammen. Han har betalt med en bank overførelse.

Forfatter:  Hector Salamanca [ 05 aug 2022 22:36 ]
Titel:  Re: trøfler taget i tolden

Din ven har mulighed for at benægte og håbe på at sagen frafalder. Ofte frafalder sagerne. 80 g svampe er dog en mængde jeg regner med at politiet ser som en lidt større mængde (selvom det er svage svampe). Hvis sagen frafalder er alt godt. Hvis ikke vil din ven kunne bekende inden en evt. retssag og betale den relativt lave bøde for denne overtrædelse af loven. Eller forsøge sig i retten. Retsagen vil dog formentlig falde ud til anklagers fordel når der er en bankoverførsel tilstede.

Jeg kan ikke finde strafferammen på svampe, hvis de gør det op i mængde tørret svampe materiale og sammenligner med samme mængde hvis det f.eks. var cubensis eller SN ville jeg kontakte en advokat. F.eks. kan gadejuristen finde på at tage sådan en principiel sag op. Trøfler er trods alt omkring 5-10 gange så svage som cubensis.

Held og lykke, og kryds fingre for at benægtelse er vejen frem. Din ven skal forsøge at spille så dum som muligt og virkelig undre sig over hvad det overhovedet er der bliver påstået.

Side 1 af 1 Alle tider er UTC + 1 time [DST ]
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
https://www.phpbb.com/