Psychedelia.dk

Velkommen til psychedelia.dk. Vi er Danmarks største community for fornuftig anvendelse af rusmidler og legalisering.
Dato og tid er 26 jul 2025 02:41

Alle tider er UTC + 1 time [DST ]




Skriv nyt emne Svar på emne  [ 23 indlæg ]  Gå til side 1, 2  Næste
Forfatter besked
Indlæg: 09 maj 2007 16:44 
Offline
Junior medlem

Tilmeldt: 23 apr 2007 15:52
Indlæg: 17
Altså kan jeg godt både lade dem ligge på en radiator (på papir) og have en blæser på??? eller er det enten eller???


Top
 Profil  
 
 Titel: hey...
Indlæg: 09 maj 2007 16:53 
Offline
Dedikeret medlem
Brugeravatar

Tilmeldt: 29 apr 2007 15:24
Indlæg: 791
Geografisk sted: der hvor det sker...?
du skal bare ligge dem på en avis et tørt sted... undgå sol lys.. det var et godt råd jeg fk :)

tager et par dage..


Top
 Profil  
 
Indlæg: 09 maj 2007 21:35 
Offline
Junior medlem

Tilmeldt: 23 apr 2007 15:52
Indlæg: 17
Ska jeg ik bruge sådan en blæser ting imens????

et par dage???
øv.. jeg troede kun det var en 5-7 timer...*suk*


Top
 Profil  
 
 Titel:
Indlæg: 10 maj 2007 12:13 
Offline
Methylon Connoisseur

Tilmeldt: 20 jan 2006 21:23
Indlæg: 1079
Geografisk sted: Roskilde
Det går sikkert hurtigere med blæser og sådan, men jeg plejer nu også bare at ligge dem et tørt sted på en avis og så ellers give det et par dage :)

dog har jeg erfaret at hvis jeg skruer op for rediatoren, så rummet bliver varmere (i håbet om at det sku gå hurtigere) så rødnede halvdelen af dem :S sikkert fordi rummet ikke var tørt nok så?


Top
 Profil  
 
Indlæg: 10 maj 2007 14:31 
Offline
Insane psychedelia user!
Brugeravatar

Tilmeldt: 09 feb 2007 11:23
Indlæg: 2308
Geografisk sted: Hippieville Freakston Downtown. Earth
LunaTiC1999 skrev:
Ska jeg ik bruge sådan en blæser ting imens????

et par dage???
øv.. jeg troede kun det var en 5-7 timer...*suk*


Du kan altså spise dem når de er friske. Hvis det altså er derfor du sukker over "et par dage".


Top
 Profil  
 
Indlæg: 10 maj 2007 14:38 
Offline
Medlem
Brugeravatar

Tilmeldt: 17 maj 2006 18:57
Indlæg: 194
LunaTiC1999 skrev:
Altså kan jeg godt både lade dem ligge på en radiator (på papir) og have en blæser på??? eller er det enten eller???


Du må sku ikke lægge papir på radiatoren! :D

Og som de andre siger, går det ikke forfærdelig hurtigere af den grund! :wink:


Top
 Profil  
 
Indlæg: 10 maj 2007 17:20 
Offline
Dedikeret medlem
Brugeravatar

Tilmeldt: 21 mar 2007 22:21
Indlæg: 774
Schizophreniak skrev:
LunaTiC1999 skrev:
Ska jeg ik bruge sådan en blæser ting imens????

et par dage???
øv.. jeg troede kun det var en 5-7 timer...*suk*


Du kan altså spise dem når de er friske. Hvis det altså er derfor du sukker over "et par dage".


Det smager også bedre :)


Top
 Profil  
 
Indlæg: 11 maj 2007 11:35 
Offline
Junior medlem

Tilmeldt: 23 apr 2007 15:52
Indlæg: 17
Åh jamen hjælp mig!... der er gået snart 48 timer om 3 ½ time, siden jeg lagde dem til tørring, jeg har haft blæseren på det meste af tiden (undtagen om natten, ellers ku jeg ik sove..*s*) og har mørkelagt hele min lejlighed så ingen sol slap ind...

men de bliver altså ikke så tørre at de smuldrer (som jeg har læst de skal blive).. de bliver bare gummiagtige:0/
Gummiagtige???? why???
Og nogle af dem er blevet hårde, altså ikke så de går nemt i stykker.. det gør ingen af dem...*suk*

Hvad gør jeg galt???

Jeg havde kun radiatoren tændt nogle timer den første dag, slukkede den hurtigt...

Hvad nu??*snøft*¨

Det fordi at jeg skal jo pakke dem ned så de kan holde sig lang tid.. men de er jo ikke tørre når de er gummiagtige vel?

Arrghh... hjælp mig en eller ande...*suk*


Top
 Profil  
 
Indlæg: 11 maj 2007 12:06 
Offline
MEGATRON

Tilmeldt: 25 feb 2007 23:03
Indlæg: 404
Tør nu øjnene, du kan tørre dem i ovnen ved 50 grader til de er knastørre.


Top
 Profil  
 
 Titel:
Indlæg: 11 maj 2007 12:08 
Offline
Dedikeret medlem
Brugeravatar

Tilmeldt: 15 jan 2007 16:56
Indlæg: 678
Geografisk sted: I geometriens hule, uha uha!
Jeg har altid tørret mine i min vindueskarm, hvor de vinduet står på klem (låst på klem. En meget lille sprække, hvor luft kan trænge ind), og der lægger mine svampe så i en 3-5 dage, indtil de er hårde som tørrede grene. Der har ikke været nogle problemer.


Top
 Profil  
 
 Titel: men men...
Indlæg: 11 maj 2007 12:27 
Offline
Junior medlem

Tilmeldt: 23 apr 2007 15:52
Indlæg: 17
Åh okay.. jamen de skal så blive helt hårde? Jeg troede de skulle smuldre i hænderne når man rørte ved dem.. det har jeg jo læst herinde.. Jamen så må jeg jo bare lade dem ligge i nogle dage endnu..

Var bare bange for at hvis jeg lod dem ligge for lang tid fremme så ville effecten gå helt af??? eller de ville rådne..?

jeg tænkte bare, hvis jeg lader mit vindue stå åbnet så kommer der jo fugt ind og de må jo ik få fugt.. så tror jeg fortsætter med blæseren... 2 dage.. hmmm.. 3-5 dage i alt?... ja okay... så må jeg bare vente og se..
men mig og en veninde skal altså spise nogle af dem dem idag, så må vi bare spise dem gummiagtige, ad...*Ggg*


Top
 Profil  
 
 Titel: Til dopamin
Indlæg: 11 maj 2007 12:29 
Offline
Junior medlem

Tilmeldt: 23 apr 2007 15:52
Indlæg: 17
Jamen jeg har ellers hørt at det kun er de der rød fluevsvampe man må tørre i ovnen??????
Har du prøvet det med mexicanske????


Top
 Profil  
 
 Titel:
Indlæg: 11 maj 2007 12:37 
Offline
Dedikeret medlem
Brugeravatar

Tilmeldt: 15 jan 2007 16:56
Indlæg: 678
Geografisk sted: I geometriens hule, uha uha!
De skal ikke smuldre. De skal være sådan, at de føles som tørrede grene. Du kan mærke, om de stadig er lidt våde, og det mener jeg. Et tip er, at "nuldre" svampen mellem fingrene, som når man mærker efter, om en smøg er ordentlig ristet. Er den så helt hård, og fast i det, så er den færdig. Hvis den er lidt fleksibel, så tør den lidt længere.

Hvad angår fugt, som der kommer ind af vinduet, så se bort fra det. Det er jo relativ fugt, og der er jo også fugtigt i din lejlighed. Brug gerne en blæser, det fungerer rigtig godt. Du skal jo bare have fugten fra A til B. A = svampen. B = "rummet" ved siden af svampen.

Du kan godt tørre dem i ovnen. Det er ikke noget jeg selv har prøvet, men har læst mange har haft succes med det.


Top
 Profil  
 
 Titel: tak Jaspar
Indlæg: 11 maj 2007 13:15 
Offline
Junior medlem

Tilmeldt: 23 apr 2007 15:52
Indlæg: 17
Det var et rigtig godt svar, gjorde mig helt rolig..:0)


Top
 Profil  
 
 Titel:
Indlæg: 11 maj 2007 13:24 
Offline
Dedikeret medlem

Tilmeldt: 21 aug 2005 22:06
Indlæg: 566
jeg mener ikke svampe skal smuldre, som jaspar skriver så skal de bare have tørre kviste konsistens :D så bare gå igang.


Top
 Profil  
 
 Titel: OpdaterinG!
Indlæg: 11 maj 2007 16:01 
Offline
Junior medlem

Tilmeldt: 23 apr 2007 15:52
Indlæg: 17
Jeg smed dem i ovnen og PLING de blev tørre på minuS tid! Så nu jar igang med at pakke det.. det var fandeme dajliGt!!

Jeg ville bare lige sige taK til alle der har hjulper mig...:0)


Top
 Profil  
 
 Titel:
Indlæg: 21 maj 2007 13:06 
Offline
Medlem

Tilmeldt: 22 jul 2005 18:09
Indlæg: 474
Hvor lang tid skal de ca. have i ovnen?
Lyder da som noget der skal prøves.

Mvh.
Anarkrig


Top
 Profil  
 
 Titel:
Indlæg: 21 maj 2007 15:48 
Offline
Dedikeret medlem
Brugeravatar

Tilmeldt: 22 nov 2006 11:17
Indlæg: 1172
Geografisk sted: Halvvejs mod øst
Nu vil jeg også blande mig lidt.
Svampe skal være knas tørre, altså ikke indeholde noget fugt overhoved, hvis man ikke vil have at psilocybinen bliver nedbrudt.

OG KUN HELT KNAS TØRRE SVAMPE BLIVER TIL STØV, NÅR MAN TRYKKER PÅ DEM.

Så kan de tilgengæld holde nærmest evigt.


Hilsen Gammelpot
(Flimmer)


Top
 Profil  
 
 Titel:
Indlæg: 21 maj 2007 18:06 
Offline
Dedikeret medlem

Tilmeldt: 03 jun 2005 05:20
Indlæg: 619
Jeg kan anbefale at man skærer svampene over, hvis man skal tørre dem. Det virker som om fugten slipper hurtigere ud på den måde. Bare skær dem midt over på langs, fra "roden" op til hatten.


Top
 Profil  
 
Indlæg: 22 maj 2007 12:02 
Offline
Junior medlem

Tilmeldt: 23 apr 2007 15:52
Indlæg: 17
Jamen jeg satte den på 50 grader og de var derinde i under 10 min tror jeg, MEN jeg havde også haft dem liggende til tørre på en kold radiator med en blæser på i 2-3 dage i forvejen, nok derfor det gik så hurtigt.. men man skal virkelig holde øje med dem, og den skal nok være lidt under 50 grader da nogle af mine kom til at smage en smule brændte*gG*

det går lyn hurtigt, jeg mærkede på dem med 1 min. mellemrum hele tiden og tog dem ud der var tørre og lod resten bli lidt længere derinde..

bare hold rigtig godt øje med dem hele tiden..*ss*


Top
 Profil  
 
Vis indlæg fra foregående:  Sorter efter  
Skriv nyt emne Svar på emne  [ 23 indlæg ]  Gå til side 1, 2  Næste

Alle tider er UTC + 1 time [DST ]


Hvem er online

Brugere der læser dette forum: Ingen og 34 gæster


Du kan ikke skrive nye emner
Du kan ikke besvare emner
Du kan ikke redigere dine indlæg
Du kan ikke slette dine indlæg

Søg efter:
Hop til:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Danish translation & support by Olympus DK Team