Psychedelia.dk
https://psychedelia.dk/forum/

Testet på arbejdet - registreringstid af meth
https://psychedelia.dk/forum/viewtopic.php?f=18&t=57602
Side 1 af 1

Forfatter:  Algernon [ 26 maj 2022 12:11 ]
Titel:  Testet på arbejdet - registreringstid af meth

Hej venner,

Er sgu lidt af en suppedas og håber, at nogen af de kloge hoveder herinde kan give mig deres vurdering. :gud:

Har haft idiopatiske søvnproblemer det meste af min voksenliv og bruger forskellige stoffer til at holde energiniveauet oppe, når dagen virker overoverskuelig - amfetamin, methylphenidate, meth og modafinil.

Har syltet arbejdet lidt over det sidste års tid. Arbejder for en stor sjælløs korporation, der presser deres medarbejdere og miljøet og da de begyndte at hive folk tilbage på kontorerne efter pandemien fik jeg bare nok. Har taget en del reelle sygedage og omsorgsdage derhjemme. Så I går fik min chef så nok og fik mig til at pisse i en kop :evil:

Tog omkring 15-20 mg meth i mandags for at holde mig vågen mens jeg arbejdede. Ved at det kan spores i kroppen i omkring 3 dage, men det har også at gøre med, mængden, hvor ofte det indtages, din krops aktivitetsniveau og fordøjelse. Det er lang tid siden, at jeg har taget det sidst, jeg har været ude at gå en lang tur samme dag og mit forbrædnings- og aktivitetsniveau er relativt højt.

Får svar i løbet af torsdag-fredag i næste uge, men overvejer mine muligheder med jobbet (opsigelse, klage til HR osv.), men det afhænger meget af om jeg bliver taget i testen.

Tror I at testen kan opsnappe 15-20 mg meth 48 timer efter, hos en mand i 30'erne, der sjældent bruger det og er relativt sund i øvrigt?

Alle svar og råd er sgu som sendt fra himlen lige nu

Forfatter:  Imp [ 27 maj 2022 11:27 ]
Titel:  Re: Testet på arbejdet - registreringstid af meth

Det blir et måske. Detektionsperioden i urin er 3-6 dage. Men igen, så lyder det jo til dosen har været lav og du ikke har gået og akkumuleret det i kroppen over en længere periode. Du må nok bare vente og se.

Noget andet: Hvordan foregik testen? Hvis den foregik på en klinik, så er der nok ikke så meget at rafle om. Men hvis din chef faktisk fik dig til at pisse i en kop på arbejdet, så er det formodentlig en procedurefejl og et eventuelt positivt svar vil nok ikke holde i retten. Det kan jo godt være, de fyrer dig alligevel. Men din fagforening har formodentlig en god sag, hvis du bliver fyret på baggrund af en test, hvor der kan sås tvivl om validiteten. Hvis din chef selv har håndteret prøven, så kan det jo ikke udelukkes, vedkommende har håndteret den forkert.

Forfatter:  spaffeh [ 27 maj 2022 14:27 ]
Titel:  Re: Testet på arbejdet - registreringstid af meth

^ word.
Derudover, så altid prøv at snak med HR om dit arbejdsliv, hvis det er så stresset, som det lyder til. Det er ikke sundt i længden altså..

Side 1 af 1 Alle tider er UTC + 1 time [DST ]
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
https://www.phpbb.com/