Psychedelia.dk
https://psychedelia.dk/forum/

Hashkager
https://psychedelia.dk/forum/viewtopic.php?f=17&t=54887
Side 1 af 1

Forfatter:  anyo [ 20 jun 2018 09:05 ]
Titel:  Hashkager

Hej
Jeg tænkte om man kan lave en helt normal brownie og så putte skunk i efter den er bagt, eller i glasuren, eller om det ikke giver nogen effekt overhovedet.
Og har i nogle erfaringer med det?

Tak på forhånd

Forfatter:  Ryhudaso [ 20 jun 2018 18:39 ]
Titel:  Re: Hashkager

Nej - det giver ingen mening at putte skunk i en bagt kage eller i glasur medmindre men er ude efter at spise grøntsager.
Skunk skal, for at det giver nogen virkning, varmebehandles, decarboxylation, 115 - 120 C i ½ time. google hvordan man gør.
Skunk gør ikke noget specielt godt ved en kage - smag & konsistens. Bedste resultat fås ved at lave noget grønt smør eller kokos olie - google opskrift.
Pas på med overdosering, spis aldrig mere end 0,15 - 0,2 gram, så kan man senere skrue op mængde, når det er check på styrken. Virkning ved oral indtagelse er meget hurtigere og større på tom end på fyldt mave
redocer ikke før efter minimum 2½ timer.

Forfatter:  Bismann [ 28 jul 2018 21:26 ]
Titel:  Re: Hashkager

Jeg kan godt se ideen, hvis man nu tilfældigvis er en doven stonertype, der hellere vil købe end lave kage, men man stadig gerne vil have hashkage. Nemmeste budgetstoner udgave jeg kan komme i tanke om er at decarboxylisere skunken i smør på en lille pande, ved lav varme, og så derefter putte et stykke sandkage på panden til at stege/suge det op ved lidt højere varme.

Jeg synes nu godt hash/pot kan smage godt i mad, f.eks. er banankage med hash et hit for mig. Skunk kan man bare grinde til fint pulver hvis man er træt af konsistensen af blade i det man spiser, og hvis ellers det er nogenlunde curret, så synes jeg det smager helt fint i det meste.

Side 1 af 1 Alle tider er UTC + 1 time [DST ]
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
https://www.phpbb.com/