Psychedelia.dk https://psychedelia.dk/forum/ |
|
Udviker den i blomst? https://psychedelia.dk/forum/viewtopic.php?f=17&t=36364 |
Side 1 af 1 |
Forfatter: | growman [ 08 apr 2011 13:26 ] |
Titel: | Udviker den i blomst? |
ja som i kan se vil jeg vide om planten stadiger bliver større når man sætter den i blomst. og jeg har hørt noget om man kan tilsætte sukker de sidste par uger og at det så skulle øge krystalliseringen 20% ![]() |
Forfatter: | TheGrowMoo [ 10 apr 2011 17:44 ] |
Titel: | Re: Udviker den i blomst? |
Ja den bliver størrer, den bliver næsten dobblet så stod fra start blomst til slut blomst det med at tilsætte sukker er kun 1 uge før man høster for at øge smage, ikke rusen men smagen |
Forfatter: | Flux. [ 10 apr 2011 18:12 ] |
Titel: | Re: Udviker den i blomst? |
TheGrowMoo skrev: Ja den bliver størrer, den bliver næsten dobblet så stod fra start blomst til slut blomst det med at tilsætte sukker er kun 1 uge før man høster for at øge smage, ikke rusen men smagen Er der nogen kilder på det med sukkeret? |
Forfatter: | Bubber [ 10 apr 2011 18:37 ] |
Titel: | Re: Udviker den i blomst? |
Manze skrev: Er der nogen kilder på det med sukkeret? http://www.icmag.com/ic/showthread.php?t=46767 http://www.thctalk.com/cannabis-forum/s ... h-molasses |
Forfatter: | Flux. [ 10 apr 2011 18:51 ] |
Titel: | Re: Udviker den i blomst? |
linker du ikke til den samme artikel på 2 forskellige sider?? Og - molasses er jo ikke rigtigt sukker, er det? |
Forfatter: | Bubber [ 10 apr 2011 19:47 ] |
Titel: | Re: Udviker den i blomst? |
Jo, det kan godt være. Jeg læste en anden og meget længere tråd på icmag den anden dag, men den er væk nu. De to her er fra google. Alt hvad jeg har kunnet læse mig frem til taler for at melasse og sukkerroe sirup er samme produkt. Det er cirka 60% sukker og så er resten vand og andre gode ting. |
Forfatter: | sone999 [ 10 apr 2011 19:48 ] |
Titel: | Re: Udviker den i blomst? |
http://en.wikipedia.org/wiki/Molasses |
Forfatter: | TheGrowMoo [ 10 apr 2011 20:57 ] |
Titel: | Re: Udviker den i blomst? |
Manze skrev: linker du ikke til den samme artikel på 2 forskellige sider?? Og - molasses er jo ikke rigtigt sukker, er det? Melasse er en tyktflydende biprodukt af behandlingen af sukkerrør eller sukkerroer til sukker. Ordet melasse kommer fra det portugisiske ord melaço, hvilket i sidste ende kommer fra mel, det latinske ord for "honning". Kvaliteten af melasse afhænger af løbetiden på sukkerrør eller sukkerroer, mængden af sukker udvindes, og metoden til ekstraktion. Sweet sorghum sirup er kendt i visse dele af USA som melasse, selv om det ikke er sandt melasse. |
Side 1 af 1 | Alle tider er UTC + 1 time [DST ] |
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group https://www.phpbb.com/ |