Hej allesammen.
Jeg høstede for et par uger siden og efter en uges tid smed jeg noget af høsten i glas for at curre det. Det var måske lidt tidligt, der er ikke gået mug i mit pot. Jeg åbner 2 gange hver dag, men nogle gange er der lidt fugtigt i glassene (siderne har meget lidt kondensvand, selvom at de glassene står på et loft uden varme), skal jeg lade det tørre lidt mere udenfor glas før jeg påbegynder curringen påny?
Hvis "udluftning" 2 gange om dagen er nok med mindre tørt pot og smagen bliver bedre ved en lang curringsproces vil jeg gøre det. Hvad synes i?
P.S. Tråden må gerne bruges til andre spørgsmål om curring, men det ville være mest overskueligt hvis et spørgsmål blev besvaret af gangen.
_________________ «Jeg tror, det er vigtigt med oplevelser, der taler til vores sanser, noget, der befrugter vores fantasi, som nærer tanken, og som kan gøre vores verden større. Det er slet ikke så unyttigt endda.» HKH Margrethe ll af Danmark
|